Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stepko mame uz vsechen nabytek, jen jsme to meli u nasich a ted si to pomalu vozime k nam a stavime ![]()
Ja se na porod zatim tesim
![]()
Jani tak ty jsi jako já ![]()
Jinak postýlku chválím, máme jí taky ![]()
Janicka 22 píše:
Stepko mame uz vsechen nabytek, jen jsme to meli u nasich a ted si to pomalu vozime k nam a stavimeJa se na porod zatim tesim
![]()
Jani, to je super, budeš mít hotovo! Já se zatím taky těším, ani ne tak na porod, jako na to miminko a na všechno, co bude po porodu. Nebojím se zatím nějak moc.
Jojo delame to vsechno takhle postupne, o vkendu nam priveze segra zbytek nabytku tak to slozime a pak uz jen budu cekat az budu po 33. tydnu a dodelam vsechny malickosti ![]()
To ja se na porod hrozne tesim, my si budeme muset zaplatit otce u porodu asi uz mesic pred kdyby nahodou
protoze nevim nevim chudak pritel jak by se v porodnici domluvil..
Ahoj holky ![]()
Já byla u zubařky, naštěstí mně nic nedělala. Pak jsem se stavila v práci, na poště a kouknout na kočárky a teď už jsem konečně doma.
Jani to je super, že už máte postýlku postavenou, to já přijdu ráda kouknout. A vypadá to, že jsi s ní víc spokojená než s přebalovákem, tak to je fajn. Já už to budu muset taky příští týden objednat.
Kvetinko, mně už se z předporodních kurzů ozvali, začíná mi to 6.2., termín mám v dubnu tak nevím jak ty. Má nás tam být 5-6, takže to berou asi nějak postupně podle termínu.
Anet jojo s postylkou jsem spokojena moc
je moc hezka a kupodivu na ni nemame ani zadny orazeny hrany ![]()
A co kocarek?vybrala si uz nejakej?
jinak pritel maze do prace uz zitra, ja zitra pojedu zase asi k nasim, tak se muzes stavit hned ve ctvrtek, ale to mas cvico vid?
Čekám na nový závoz, měly být koncem ledna, ale přijdou až příští pátek, takže tam v pátek zajdem a buď vyberem něco z barev co přijdou a když ne, tak ho objednáme.
Ve čtvrtek jdu na cvíčo, tak to ne. Tak jedině v pátek a nebo příští týden ÚT nebo ST, kdyby se ti něco z toho hodilo
holky to je hezký, jak se tady zařizujete, mě ty přípravy tak moc bavily ![]()
Tak treba muzeme tu stredu
a nebo v pondeli pred cvicem a pak pojedem rovnou od nas na cvico..jak chces ![]()
Levisko mě taky bavily, ale na druhou stranu jsem se nemohla dočkat, tak jsem ráda, že už mám malýho… ![]()
Klaaras, taky jsem ráda, že už mám doma tu mršku malinkou, je s ní sranda, dneska jsme akorát po cvíču, tak je unavená
Můžu se zeptat odkud přesně seš?
Já už se taky těším až budu mít malou u sebe. Teď už mám všechno vybráno, tak to jen postupně objednat a pak trochu přestěhvat byt. Do toho se mi ani moc nechce, ještě ani pořád nevíme jak to tu přesně uděláme.
Jani tak asi spíš tu středu, jestli se ti to hodí. Já to mám teď takový komplikovaný s tím jídle, tak abych se ještě před cvíčem najedla a tak ![]()
Levisko jsem ze Sulislavi, je to mezi Plzní a Stříbrem…taková díra zakopaná
ptáš se jen tak nebo mě chceš přiject navštívit?
A jinak cvíčo dobrý? Taky přemýšlím, že začnu chodit…
Anet a vy už teda budete dělat i pokojíček? My ho zatím ještě nemáme, ale zrovna dneska jsme si říkali, že už by bylo dobrý dát ho tam, že se mu třeba v noci bude líp spát…poslední dobou je to děs a půlku noci spí u mě v posteli ![]()
Klaaras škoda že nejsi o kousek blíž, bych klído dojela, jsem byla i za kamarádkou v Myslince, teda ale nic ve zlým, to je teda prdelka, kde bydlíš ![]()
Jo a cvíčo doporučuju, je to fajn, malá si zvykne na děti a taky nějakej ten pohyb, je to sranda, zatím toho teda moc nedělá, ale i tak je pokaždé vyfluslá jak kdyby tam dřela celý den ![]()