Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je právě nával na všechno…kdo by to řekl, že za ty prachy se o to lidi budou prát ![]()
tak nějak jsem si říkala že to nebude tak strašný a ono ouvej, ale aspon jsme se vešli na cvíčo, jezdím sice na locháč, ale jinde jsem nic nenašla
O cvičení taky přemýšlím…ale to zkusim tady u nás, jestli bych něco nesehnala…chtěla bych až bude chodit…
Já nejsem přímo z Plzně
bydlím kousek za…směrem na Stříbro, jestli víš…
No malinko
ale když nesežu nic tady, tak stejně budu jezdit do Plzně, těch 25 kiláků neni zas tak hrozných…20 minut a jsem tam ![]()
a tak jako dojet se dá vždycky, ale přeci jenom je pohodlnější to mít blíž
já chtěla přímo na Doubravce, ale nic jsem nenašla, takže locháč je pro mě přijatelnej ![]()
Já bych v Plzni bydlet nechtěla, ale tohle je hrozná výhoda…ty možnosti chodit do různých kroužků a ještě si vybírat…já na to cvičení budu muset dojíždět tak jako tak, sice blíž, ale štve mě to…
já jsem v Plzni od malička a asi bych neměnila, Doubravka je super, takové město ve městě, není to takové nahňácané jako Locháč, super parky atd, prostě spokojenost ![]()
musím na chvíli s pesanem, už tu na mě dělá očka ![]()
leviska píše:
já jsem v Plzni od malička a asi bych neměnila, Doubravka je super, takové město ve městě, není to takové nahňácané jako Locháč, super parky atd, prostě spokojenost
moje řeč
na Doubravce jsem vyrostla a líbí se mi tu ![]()
.. jinak holky jak to probíhá na těch vaničkách? co se tam dělá? ![]()
No právě, když jste zvyklý na město, tak je to o něčem jiným…mě vesnice nevadí, ale ne úplně takovej zapádakov jako je tenhle…není tu ani krám, prostě nic ![]()
O těch vaničkách píše Locháč tohle: „Naučíme Vás manipulovat s miminkem na suchu i ve vodě, trénujeme potápění, masírujeme, cvičíme, povídáme si o
zdravotních problémech, kojení či výživě. Instruktorka se
věnuje pouze Vám. Jsme v kontaktu s dětskými lékaři.“
bych se tam zbláznila
.. ale jasně, každý je zvyklý na něco jiného
.. já se tedy těším jak dítě vždycky, když jedeme na víkend nebo na dovču na šumavu, přímo pod balkonem máme řeku a z druhé strany hned les, je tam super v každé roční době, ale bydlet na stálo bych tam nechtěla ![]()
ju díky, teď už trošku chápu, co se tam dělá, protože jak koukám, chce to se tam objednat hned po porodu, aby bylo místo ![]()
Já už tady taky bláznim
dokud jsem chodila do práce bylo to v pohodě, ale od tý doby co jsem doma je to děs…nejhorší jsou procházky s kočárem…je to vesnice u hlavní a nikde nic…nemám kam jít, takže třeba hodinu obcházim fotbalový hřiště, tak si asi dokážeš představit jaká to musí být libovka
a nepotkáš tu živou duši
když jsem se sem stěhovala, tak jsem byla asi zhulená nebo co ![]()
Je super, že takhle máte kam ject a na chvilku změnit prostředí…
No právě, chce to zamluvit si to co nejdřív to půjde…
Tak to já jsem spokojená i na Locháči, bydlím tu odmalička, teď jsem se jenom přestěhovala o kousek vedle. Jsme až skoro na konci u lesa, rybníky kousek, takže na procházky s kočárkem to bude fajn.
Ty vaničky jsou od 3 měsíců? To bych mohla stihnout v září, to bude prckovi cca 5 měsíců. Ale bůhví co bude, si to tu teď plánuju a pak budu ráda, že budu zvládat krmit a přebalovat ![]()