Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3524
19.1.12 21:38

Je právě nával na všechno…kdo by to řekl, že za ty prachy se o to lidi budou prát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:39

tak nějak jsem si říkala že to nebude tak strašný a ono ouvej, ale aspon jsme se vešli na cvíčo, jezdím sice na locháč, ale jinde jsem nic nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:41

O cvičení taky přemýšlím…ale to zkusim tady u nás, jestli bych něco nesehnala…chtěla bych až bude chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:43

ted se zase asi blbě zeptám já, ale odkud z Plzně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:45

Já nejsem přímo z Plzně :) bydlím kousek za…směrem na Stříbro, jestli víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:46

jj vím, tak to bys měla na locháč kurňa z ruky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:49

No malinko :D ale když nesežu nic tady, tak stejně budu jezdit do Plzně, těch 25 kiláků neni zas tak hrozných…20 minut a jsem tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:54

a tak jako dojet se dá vždycky, ale přeci jenom je pohodlnější to mít blíž :) já chtěla přímo na Doubravce, ale nic jsem nenašla, takže locháč je pro mě přijatelnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:56

Já bych v Plzni bydlet nechtěla, ale tohle je hrozná výhoda…ty možnosti chodit do různých kroužků a ještě si vybírat…já na to cvičení budu muset dojíždět tak jako tak, sice blíž, ale štve mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 22:15

já jsem v Plzni od malička a asi bych neměnila, Doubravka je super, takové město ve městě, není to takové nahňácané jako Locháč, super parky atd, prostě spokojenost :)

musím na chvíli s pesanem, už tu na mě dělá očka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 06:10
leviska píše:
já jsem v Plzni od malička a asi bych neměnila, Doubravka je super, takové město ve městě, není to takové nahňácané jako Locháč, super parky atd, prostě spokojenost :)

moje řeč :palec: na Doubravce jsem vyrostla a líbí se mi tu :)

.. jinak holky jak to probíhá na těch vaničkách? co se tam dělá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
20.1.12 07:12

No právě, když jste zvyklý na město, tak je to o něčem jiným…mě vesnice nevadí, ale ne úplně takovej zapádakov jako je tenhle…není tu ani krám, prostě nic :zed:

O těch vaničkách píše Locháč tohle: „Naučíme Vás manipulovat s miminkem na suchu i ve vodě, trénujeme potápění, masírujeme, cvičíme, povídáme si o
zdravotních problémech, kojení či výživě. Instruktorka se
věnuje pouze Vám. Jsme v kontaktu s dětskými lékaři.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 07:21

bych se tam zbláznila :D .. ale jasně, každý je zvyklý na něco jiného :) .. já se tedy těším jak dítě vždycky, když jedeme na víkend nebo na dovču na šumavu, přímo pod balkonem máme řeku a z druhé strany hned les, je tam super v každé roční době, ale bydlet na stálo bych tam nechtěla :)

ju díky, teď už trošku chápu, co se tam dělá, protože jak koukám, chce to se tam objednat hned po porodu, aby bylo místo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
20.1.12 07:30

Já už tady taky bláznim :D dokud jsem chodila do práce bylo to v pohodě, ale od tý doby co jsem doma je to děs…nejhorší jsou procházky s kočárem…je to vesnice u hlavní a nikde nic…nemám kam jít, takže třeba hodinu obcházim fotbalový hřiště, tak si asi dokážeš představit jaká to musí být libovka :? a nepotkáš tu živou duši :zed: když jsem se sem stěhovala, tak jsem byla asi zhulená nebo co :mrgreen:
Je super, že takhle máte kam ject a na chvilku změnit prostředí…

No právě, chce to zamluvit si to co nejdřív to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.1.12 08:45

Tak to já jsem spokojená i na Locháči, bydlím tu odmalička, teď jsem se jenom přestěhovala o kousek vedle. Jsme až skoro na konci u lesa, rybníky kousek, takže na procházky s kočárkem to bude fajn.
Ty vaničky jsou od 3 měsíců? To bych mohla stihnout v září, to bude prckovi cca 5 měsíců. Ale bůhví co bude, si to tu teď plánuju a pak budu ráda, že budu zvládat krmit a přebalovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová