Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
19.1.12 13:24
klaaras píše:
A asi jste byli všichni v Tescu na Rokycanský, co? Já se chystam na Bory, plavčo máme na Slovanech a blíž k domovu mám Bory…Na Rokycanský mají vždycky větší výběr…

doufám, že ne, že na Rokycanské ještě něco zbylo, chci se tam taky podívat :mrgreen: … plavčo? jako těhu nebo s capartem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 13:28

Levisko jé tak snad to bude i na těch Borech…taky bych je určitě vzala :D

Ixule jezdím na plavání s malým…chodíme už od půl roka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
19.1.12 13:51

Kam chodíte plavat? Taky bych pak s prckem chtěla, tak od toho půl roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.1.12 13:51
klaaras píše:
Ixule jezdím na plavání s malým…chodíme už od půl roka :lol:

jsem si to myslela, že to nebude těhu, nikde v plzni není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 14:03

taky by mě zajímalo kam chodíš plavčit, taky bysme chtěli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 20:21

Holky plavat chodíme na Slovany, mají tam spešl bazén pro tyhle kurzy…je to plavecká škola rosnička: http://bazenslovany.webnode.cz/…nicka/...já jsem spokojená…dneska nám akorát skončil kurz, který byl od září do ledna…a kecam, nechodili jsme od půl roka, ale 9 měsíců…ale ty kurzy jsou pro děti od 6 měsíců…vždycky začínají v září…v únoru nám začíná pokračovací kurz…

Jo jinak v Tescu jsem koupila bodíčka i overálky :palec:

Pár fotek z plavča pro představu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
19.1.12 20:37
klaaras píše:
Holky plavat chodíme na Slovany, mají tam spešl bazén pro tyhle kurzy…je to plavecká škola rosnička: http://bazenslovany.webnode.cz/…nicka/...já jsem spokojená…dneska nám akorát skončil kurz, který byl od září do ledna…a kecam, nechodili jsme od půl roka, ale 9 měsíců…ale ty kurzy jsou pro děti od 6 měsíců…vždycky začínají v září…v únoru nám začíná pokračovací kurz…

Jo jinak v Tescu jsem koupila bodíčka i overálky :palec:

Pár fotek z plavča pro představu…

Super :palec: Já bych chtěla na bazén na Lochotín, mám to kousek, ale nevím jaké to tam je. Každopádně na to mám ještě tak rok čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 20:39

můžu se zeptat jak je to tam s bazénem, je hlubokej nebo tam jsou maminky vsedě? pořád hledám tusprávnou variantu a prosím tě mají tam i vaničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 20:42

Jsme tam na kolenou…je to teplejší voda a není čištěná chlorem, ale ozonizací…vaničky tu nejsou, ty jsou právě tuším od 3 měsíců a tyhle kurzy až od 6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 20:47

no a právě někde mají ten hlubokej bazén, že se normálně stojí… :think: musím vyzjistit kde. Ono je to jednoduchý co, tady je plavčo buď Slovany, Locháč a nebo v Hobitu, nebo je ještě něco jiného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
19.1.12 20:49

Holky vy co mate miminka kde jste kupovaly oblecky?? ja byla vcera v tescu, v c&a, v Lindexu, dnes v globusu v H&M, v pompu a nenasla jsem to co jsem hledala, nechci typicky dupacky, chtela byt spis nejaky slusivy laclace, treba bodycko s limeckem, nee proste typicky miminkovsky oblecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 20:53

Janicka: my jsme dost věcí dostali, takže tam byli i věcičky z Nextu, atd. ale to je mám dojem jenom v Praze, v Plzni to není. A druhá věc, taky jsem chtěla jiný věcičky a věř tomu, budeš ráda za klasická bodyčka a overálky na spaní :))) Jinak pokud teda nechceš všechno nové, tak já dost často nakupuju na FCB na bazárku pro Plzeň, super věcičky a různý značky v super stavu. Máme tak spoustu kalhot, lacláčů, hezkých bodyček mikinek, prostě fakt super a stojí mi to pár kaček, teď jsem kupovala malý prďácký džíny, a dvoje manžestráky a stálo mě to cca 100 kč a věci fakt jak nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
19.1.12 20:54

Hodis odkaz? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 20:56

Tak ono čím míň vody, tím je teplejší…mě třeba takhle málo vody vyhovuje, ale je to na každým…jj pak je hobit, do toho se ale prý jen tak někdo nedostane, prý přes známý, zrovna mi to teď říkala ta fotografka, a je o dost dražší a pak ten Locháč o tom ale nic nevím…podívám se do starý diskuze, jednou jsme si tady o tom psaly s holkama…

Já mám nejvíc věcí z tesca F&F, disney …pak z Kik Okay z Německa a i z CA a HM…a zkoušela jsi pohledat na netu? tak lacláčky a rifličky jsem měla i ve velikosti 56…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.1.12 20:56

já nakupovala tady .. http://www.detsky-svet.com/

.. v tom bazénu to vypadá dobře, už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...