Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím maminky a nastávající maminky ![]()
Chtěla jsem se zeptat, zda jste některá byla na kurzu „Brouček“?
Pořádá ho Baby Club Kenny/intenzivní kurz s Evou Kiedroňovou.
Děkuji za případné odpovědi.
Nebly a nešla bych.
Nesouhlasím s jejím praktikováním.
Nevidím důvod, proč by třeba nošení v šátku ve vetikálu byl takový problém
Neznám ten kurz, ale nosila jsem chlapečka podle její knížky a bylo to super. Šátek a spol. jsem si jela trochu podle sebe, ale přísněji než většina matek. A méně přísně než EK. Chodili jsme do Kenny klubu v Brně a teta tam byla taky super. Já bych chodila.
Na kurzu jsem nebyla,a le koupila jsem si její knížku a podle ní jsme malou docela dost rozhýbali. Netočila hlavu na levou stranu a tak jsme zkusili pár cviků a bylo to. Se vším teda nesouhlasím, ale třeba poloha na tygříka malou strašně uklidňovala
.
Ahoj holky, moc děkuji za reakce. V neděli jsme na něm byli a bylo to super. Skvěle podané a vysvětlené, dozvěděli jsme se toho neuvěřitelné množství, vše mělo hlavu a patu
![]()
Nošení v šátku, stejně jako hromadu dalších věcí nedoporučuje, ale to nedoporučuje i spousta lékařů. Šátek jsem sama řešila, zda ano či ne a nakonec jsme to po rozhovoru s pediatrem a kamarádkou fyzioterapeutkou zavrhli ![]()
Byla jste nektera na kurzech Evy Kiedronove poradane Kenny klubem, napr. Nezna naruc rodicu, a dalsi kurzy o manipulaci a vyvoji ditete? Nemam ted na mysli chodeni na plavani apod…
Kurzy jsou pomerne drahe, stoji to za to?
Já na kurzu E. Kiedronove byla kdysi s malou a super, my nosili i v satku ale s mirou a me prislo ze to vubec nezavrhovala, jen rekla ze ma bohuzel i spoustu spatnych zkusenosti s detmi ktere mely hodne opozdeny vyvoj a spatne navyky pohybove kdyz matky nesatkovaly dobre nebo to prehanely a pak u ni hledaly pomoc…jinak rikala ze se ji to moc libi a hlavne po psychicke strance v kontaktu matka dite. Znama ted koupila nejaky jeji kurz on line a je nadsena, tak zkuste kouknout na jeji stranky evakiedronova.cz myslim ![]()