Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky!Potrebovala bych radu jak si zaridit plavecky kurz pro mimisky. Nevite o nejakem pobliz Zlicina? Cetla jsem,ze VZP dava na kurz prispevek.
anny a olivie
Ahoj Anny,
doporucuji ti JUKLIK. Centrum pro rodinu a deti maji klubovnu na Praze 5 - Luka, ul. u Jezera se spoustou aktivit, plavanim a jinych akci. Adresa je www.juklik.cz.
A s prispevkem na plavani se obrat na pojistovnu, najdes to taky na netu. Jak formulare tak ostatni instrukce.
Tak hodne stesti v plavani.
Zdenka
ahooj, je to trochu blbí, ale přihlásili jsme se do kurzu plavání a já dostala menzes.. máme jít zítra.. co mam dělat?? nevim jestli se to smí si vzít tampon.. máte s tím některá ňáké zkušenosti????
moc děkuji
mona.k.79 píše:
ahooj, je to trochu blbí, ale přihlásili jsme se do kurzu plavání a já dostala menzes.. máme jít zítra.. co mam dělat?? nevim jestli se to smí si vzít tampon.. máte s tím některá ňáké zkušenosti????moc děkuji
asi to není ideální a nemůže jít tatínek?
-- bohužel je v práci…
měli jsme jít poprvé, noo tak nic, se tam asi teda omluvim…
![]()
mona.k.79 píše: – bohužel je v práci…měli jsme jít poprvé, noo tak nic, se tam asi teda omluvim…
![]()
nebo tam zavolej a zeptej se, aspoň to budeš mít přímo od nich ![]()
Allee píše:mona.k.79 píše:asi to není ideální a nemůže jít tatínek?
ahooj, je to trochu blbí, ale přihlásili jsme se do kurzu plavání a já dostala menzes.. máme jít zítra.. co mam dělat?? nevim jestli se to smí si vzít tampon.. máte s tím některá ňáké zkušenosti????moc děkuji
ted chodíme na plavání a vidím tam tatínky,babičky i dědeček tam byl,s menzes do bazénu nemůžem,je to psaný i v papírech ,co jsme dostaly,ale všude je to jinka,zavolej a zeptej se..