Kurz plavaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
302
27.9.04 16:59

Kurz plavaní

Ahojky holky!Potrebovala bych radu jak si zaridit plavecky kurz pro mimisky. Nevite o nejakem pobliz Zlicina? Cetla jsem,ze VZP dava na kurz prispevek.

anny a olivie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.9.04 21:55

Ahoj Anny,
doporucuji ti JUKLIK. Centrum pro rodinu a deti maji klubovnu na Praze 5 - Luka, ul. u Jezera se spoustou aktivit, plavanim a jinych akci. Adresa je www.juklik.cz.
A s prispevkem na plavani se obrat na pojistovnu, najdes to taky na netu. Jak formulare tak ostatni instrukce.
Tak hodne stesti v plavani.
 Zdenka

• Citovat
  • Upravit
302
28.9.04 11:09

Diky.Vypada to dobre. Snad budeme take spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.5.11 12:40

ahooj, je to trochu blbí, ale přihlásili jsme se do kurzu plavání a já dostala menzes.. máme jít zítra.. co mam dělat?? nevim jestli se to smí si vzít tampon.. máte s tím některá ňáké zkušenosti????

moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.5.11 12:43
mona.k.79 píše:
ahooj, je to trochu blbí, ale přihlásili jsme se do kurzu plavání a já dostala menzes.. máme jít zítra.. co mam dělat?? nevim jestli se to smí si vzít tampon.. máte s tím některá ňáké zkušenosti????moc děkuji

asi to není ideální a nemůže jít tatínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.5.11 12:45

-- bohužel je v práci… :cry: měli jsme jít poprvé, noo tak nic, se tam asi teda omluvim… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.5.11 12:49
mona.k.79 píše: – bohužel je v práci… :cry: měli jsme jít poprvé, noo tak nic, se tam asi teda omluvim… :cry: :cry:

nebo tam zavolej a zeptej se, aspoň to budeš mít přímo od nich :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.5.11 14:41
Allee píše:
mona.k.79 píše:
ahooj, je to trochu blbí, ale přihlásili jsme se do kurzu plavání a já dostala menzes.. máme jít zítra.. co mam dělat?? nevim jestli se to smí si vzít tampon.. máte s tím některá ňáké zkušenosti????moc děkuji
asi to není ideální a nemůže jít tatínek?

ted chodíme na plavání a vidím tam tatínky,babičky i dědeček tam byl,s menzes do bazénu nemůžem,je to psaný i v papírech ,co jsme dostaly,ale všude je to jinka,zavolej a zeptej se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí