Kůže/dáseň přes osmičku.

781
10.12.18 18:18

Ahoj, já to tak mám také. Dáseň se mi pak ještě víc uvolnila a jako by zakrývá moudrák, ten leze už přes 5 let, ale ještě venku celý není :lol: dělal se mi tam bordel, takže čistit jednosvazkovým kartáčkem od Curaprexu, ten váček důkladně čistit. Jinak v pohodě. Jak to víc čistím, tak se ta dáseň k zubu víc přilepila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
10.12.18 18:53

@Anony6m Je to normální, takhle si moudrák dělá místo, ale je potřeba to opravdu důkladně čistit nebo než vyleze celý, tak může být zkažený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
10.12.18 19:07

Asi je to normální, mně to jeden čas dělalo problémy a ta „kůže“ překážela v růstu, takže jsem musela několikrát k zubaři a on mi vždycky přebytečnej kus tý kůže, nebo dásně „upálil“, prostě něčim odstranil. :lol: A když zub popolezl, tak zas. Tebe to nebolí a místa tam máš asi dost, tak,jedině dobře. :palec: Teď mám kolem osmiček docela dost místa, tak každej den zajedu okolo celýho zubu mezizubním kartáčkem, fakt se tam usazuje dost jídla a normální kartáček, ani ústní voda to neodstraní. ;) Jestli ti tam ta kůže je nepříjemná, zeptej se, jestli by ti jí třeba neodstranili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.12.18 21:14

Já jen že ještě včéra se s tím dalo hýbat jen kartáčkem ted už i jazykem, ale jak říkám nic nebolí ani ten moudrák jak leze. Jen je to takový nezvyk :D zítra koupím ten malý kartáček a tak třikrát denně to vyčistím at s tím není problém. Děkuji moc za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.