Kvalitní dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
5.5.25 09:50
@Dollorres píše: Více

Proč se bráníš slovu „chladné“? Sama jsi to mnohokrát přiznala, že práce je pro tebe důležitější, než tvoje děti. Samozřejmě, že je to chladné a mnoho lidí ti tu napsalo, že ti kluci nepotřebují drahé tábory, kroužky, dárky, ale tebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.5.25 09:53
@Eemii píše: Více
Čas je podle mě problém celého civilizovaného světa a formy 9-5 jobs.
Tam spadá i dejme tomu nižší střední třída.

Každopádně pořád tu máme štědrý systém minimálně 4 týdnů placené dovolené, dost státních svátků a víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
5.5.25 09:55
@unuděná píše: Více

Oni ji to ti kluci jednu vrátí… až bude ona stará, nemohoucí tak ji šoupnou do skvělého, drahého sanatoria a pošlou ji pohled na vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.5.25 09:55

Protože kdyby to bylo chladné, tak je nemám v péči a jen platím alimenty.
Ale já jim věnuju každou minutu času, kterou mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
5.5.25 09:56

Nejvetsi a nejdulezitejsi investice do ditete, je cas, ktery rodic tomu diteti venuje. A neni stejne, jet na dovolenou k mori dvakrat za rok a takovy ty kazdodenni beznosti, jako odpoledni prochazka, jit na hriste, odpoledne si zahrat pexeso, spolecna vecere, pohadka a potuleni se pred spanim, vylet o vikendu. Proste byt spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.25 09:58

Já chápu, že to nedokážeš pochopit. Odejít se vyspat do hotelu, protože je dítě nemocné a ruší tě, to je jedna z věcí, které prostě nejdou pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
5.5.25 10:16

A nezáleží i na věku? Malé dítě bude mít jiné potřeby než puberta.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
5.5.25 10:18

@Eemii Jasný, ale když u toho budeš počítat do výplaty každou korunu a dítě bude toužit jet na dovolenou dál jak na chalupu k babičce a bude chtít hrát fotbal na který ty nebudeš mít a jít s kamarádky odpoledne šopovat ale ty nemáš ani na tričko, tak asi nebude považovat svoje dětství za super. Ono vše bude se vším.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
5.5.25 10:20

@unuděná Tak D tu psala o své diagnóze a ta sebou nese nějaké věc - hodnoty a postoje. :kytka:

Příspěvek upraven 05.05.25 v 10:22

• Citovat
  • Upravit
10196
5.5.25 10:20

Možná je ta práce pro ní důležitá…aby se domů vracela ráda…a vytvářela ty hodnoty zase tam…možná potřebuje změnit zdi a lidi kolem sebe…aby pak zase byla pro své syny…jak nejlépe umí…možná to má jinak…já to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.25 10:21
@Snopy123 píše: Více

Samozřejmě. Ale mnoho lidí jí tu nezná. Překvapuje mě, že si myslí, že má co říct v tématu „kvalitní dětství“, že i přesto, co o sobě ví, si myslí, že tohle je správné :? No nic, nechme toho, ať zase další téma není jen propírání jejího života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10196
5.5.25 10:22

Je fakt tak nutné tu tahat co kde jinde @Dollorres napsala…já myslím, že zásadně NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
5.5.25 10:23

@unuděná Ale tak z jejího pohledu to je kvalitní dětství. Ona to tak má nastavené. :kytka:
A jak to mají doma musí vědět a ona ty děti.
Nějak nerozumím tomu, proč by nemohla svůj pohled / názor napsat.

Příspěvek upraven 05.05.25 v 10:25

• Citovat
  • Upravit
10196
5.5.25 10:24

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.25 10:24

Mě je to jasné, on asi žádný rodič nepřizná, že dětem nepřipravil pěkné dětství, ani všichni ti narcisté, manipulátoři, agresoři atd. - takovou sebereflexi má málokdo. To se ukáže až časem na těch vztazích rodičů s dospělými dětmi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí