Kvalitní dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
7.5.25 11:20

Já za kvalitní dětství považuju čas, kdy se dítě cítí v bezpečí a může tak rozvíjet svůj mozek, schopnosti, dovednosti.
Tedy stabilní rodinné zázemí v rodičích, materiální dostatek.

Chudoba je stigmatizující, většinou si do dospělosti nesete i porušený vzorec ohledně financí.
Pošahaní rodiče zase zničí duši dítěte a do života si nese akorát úzkosti a posttraumatický stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.5.25 11:23
@Snopy123 píše: Více

Take si to pamatuji tak, ze s nimi byl otec, ktery byl navic v te dobe primarni pecovatel. A Dollores to popisovala tak, ze na to pysna neni, takze zpusob pouziti teto informace zde povazuji za zcela vedomou touhu ublizit. Neco jineho je udelat si o uzivateli ze zde napsaneho celkovy obraz a na jeho zaklade reagovat, a neco zcela jineho vytahnout jednu jednou zminenou scenu, kterou uzivatel sam povazuje za sve slabe misto, a pouzit ji proti nemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.5.25 11:29

Já tu mám taky jednu osobní stalkerku, která na mě útočí ať kdekoli napíšu cokoli a teda fakt by mě nenapadlo jí hlásit a takhle to probírat horem dolem. Trochu už to holky přeháníte, několikrát jsem se snažila diskuzi zklidnit a odvézt k původnímu tématu a kdepak, pořádně si kopneme znovu a znovu. Tak když vám to dělá dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.5.25 11:31
@unuděná píše: Více

Nerikala jsi, ze s diskuzi koncis? Od te doby tu mas minimalne tri dalsi off topic prispevky. Mozna kdybys nemusela vzdy mit posledni slovo, tak uz tento OT davno skoncil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
7.5.25 12:05

Jasne, jenze ono to tak snadny neni. Ne kazde dite bez otce ma hrozne detstvi. To by to hrozny detstvi mela pulka populace. Tomu snad neveris. A dusevnima potizema si minimalne jednou za zivot projde skoro kazdy. Zase to neznamena, ze jeho deti jsou nestastny. Zalezi, jak na tom rodic pracuje a jak moc si to uvedomuje.

Tohle je dost kratkozrake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
7.5.25 14:21

Tak v kopani do lidi jsi tady posledni dobou přeborník Ty. Fakt, dřív jsem mela Tvoje prispevky a rady rada, posledni dobu jen lidi soudis a jsi prikra. Je to skoda.

To je z me strany konec OT, ale na tenhle prispevek jsem prostě prostě musela reagovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi