Kvalitní dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5893
6.5.25 07:21
@markytka3 píše: Více

Ale není to podle mě to nejdůležitější pro děti. Takových matek bylo dočasně závislých na svém manželovi, přitom tvořili pro dítě vhodné prostředí, krásnou rodinu. Nebo snad ne? Pro dítě toto není nejdůležitější. Víc pro ně je fungující rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7431
6.5.25 07:24
@markytka3 píše: Více

ano takto to má být… ale myslím že u dollores to tak není. že více času tráví v práci a děti s chůvou. Nemyslím si že hrají deskovky atd… takový mám já s ní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
6.5.25 09:44

Dát jim lásku a čas! Starat se, zajímat se o své děti v jakémkoliv věku. Jako rodič být jejich oporou, vrbou, optimistou, mít energii, nenudit se, nesedět jen doma. Ve všem jít zlatou střední cestou, nepožadovat po svém dítěti vysoké nároky. Peníze jsou relevantní, někomu stačí ke štěstí a spokojenosti opravdu málo…a samozřejmě mít kvalitní rodinný vzorec: matka x otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
6.5.25 09:52
@Snopy123 píše: Více

To je ale Vaše vizitka. Jak jste si ho vychovali :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
6.5.25 09:55
@červená růže píše: Více

Jsem pro ban @unuděná. V nedávné diskuzi kdosi vytáhl informace z jiných diskuzích o Lucy a dostal ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
6.5.25 10:07

Stastne detstvi je plne lasky. Dite je respektovane rodici a milovane proto, jake je. I se svymi chybami. Vychova je laskava, dusledna. Pravidla ano, ale bez prisnych trestu nebo trestu, ktere ublizuji. Vsechna pravidla vznikaji po diskuzi s ditetem, vzdy mu je vysvetlen smysl vseho. A hlavne to chce more trpelivosti.

Samozrejme i dite miluje svoje rodice. A pak tam jsou prarodice, tety, kamaradi..proste krasne vztahy.

Take je to detstvi bez traumat, nasili, nahleho umrti rodicu a sourozencu, ruznych nestesti a nemoci. A zajisteni aspon prijatelne zivotni urovne.

No a mit spolecne zazitky s rodici a vubec lidmi, ktere ma dite rado. Proste byt opravdu spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.25 13:11
@Bytsamsebou píše: Více

Ráda bych upozornila, že nešlo o žádnou její soukromou diskuzi, ale že se podobnými informacemi netají napříč všemi diskuzemi. Když někoho znám, logicky s ním nediskutuji jako s cizincem, takže stejně jako ostatní vědí mraky věcí o mých dětech a muži, a běžně je používají, tak já vím mraky věcí o jejích dětech a nevím, proč bych se měla v každé diskuzi tvářit, že jí neznám :nevim: Nicméně jestli sis nevšimla, s diskuzí na toto téma jsem skončila a také vybídla ostatní, aby již Doloress nerozebírali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
6.5.25 13:14
@Bytsamsebou píše: Více

Proč ban za to, že někdo si dokáže pamatovat a dát dohromady pět a pět? Vynášet info ze skoukromé diskuze je jiná věc, to @unuděná nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
6.5.25 13:16

@Bytsamsebou Ale já nepíšu vůbec nic o vizitce. Píšu to jako reakci na příspěvek, kde je zmíněno že šťastným dětstvím je považováno / jako samozřejmost / koupě oblečení dle vlastního výběru.
Já nepsala ani nic o tom, zda jsme tomu dítěti tu věc pořídili nebo jak to proběhlo…
Já jsem jen psala, jaké požadavky mělo. Ne že jsem mu tu věc pořídila bez řečí.

• Citovat
  • Upravit
Alpacass
6.5.25 14:15
@Cuddy píše: Více

Každou diskuzi plevelí nesmyslnými příspěvky z jiných diskuzí o dané uživatelce. Jestli si nesedly, tak si to mají vyřešit jinak a ne to tahat všude, kam daná uživatelka napíše a tím zničí celou diskuzi.
@admin také jsem pro ban uživatelky unuděná.

• Citovat
  • Upravit
30975
6.5.25 14:15
@Alpacass píše: Více

to je nějaký veřejný soud? Tak já jsem proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.25 14:21

To si mě ale pleteš s někým jiným, tohle jsem zde vytáhla poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.25 14:22
@Cuddy píše: Více

Dík, ale neřeš to, když dostanu ban, aspoň to bude konečně poslední kapka zrušit si tu účet, už mě místní atmosféra dost nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
6.5.25 14:23
@unuděná píše: Více

Ale to by byla skoda. Fakt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
6.5.25 15:44

to si ty uživatelky ale pleteš, to byla „sadmen..“ či co a ta za to ban dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí