Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Doporučte mi prosím kvalitní hotel v Bulharsku (Řecku, Španělsku), kde se vám líbilo. Požadavky mám určitě dobré jídlo nejlépe all inklusive, blízko pláže, bazén, rodinné pokoje a celkově vhodný pro děti. Hlavně kde nehrála hlasitá hudba do noci, to fakt nechci. Díky všem za typy ![]()
Ahoj,
Byli jsme letos v Bulharsku s ročním dítětem a vybírali jsme podobně jako ty - all inclusive, na plazi, pro děti, komfort. Nakonec jsme navštívili letovisko Duni a hotel royal marina palace a paráda! Hotel krásný, pláže prostorné a čisté, dost bazénu i lehatek. Jidlo moc dobre a měli i speciální koutek s výběrem jídla pro malé děti. Za mne tedy doporučuji toto
jen pozor, v komplexu je i levnější ubytováni v jiných hotelech a tam asi budou nižší služby
@Tichošlápek vypadá luxusně, ale podle fotek mimo civilizaci a to úplně nechceme
@lucik2011 mimo civilizaci je
my jeli jen jednou taxíkem do města na výlet - cca 15 minut šílené jízdy. Ale s miminkem nam to bylo fuk, protoze to cestování ještě nebylo moc aktuální. Je fakt, ze s většími dětmi uz je to trochu jiné
tak to bohužel neporadím
Bulharsko-Zlaté písky Španělsko- u nás velká spokojenost..hotel Tahiti Playa v Santa Susaně. Měli jsme kvůli dětem plnou penzi, jídlo jak pro děti, tak dospělé, hodně obměňované a ač jsme neměli All incl.,mohlo se přidávat, byly tam švédské stoly, platili jsme jen pití, k snídani byl čaj, káva k jídlu v ceně. Je tam dětské hřiště, dětský koutek, hotel u moře, příjemný personál. Huidba sice hrála, ale jen do myslím 22 hod. Bazén jak dětský, tak hluboký, všude čisto.
@lucik2011 Loni jsme byli v Řecku na Rhodosu v hotel Rhodos Princess. Krásné rodinné pokoje, super bazény s menšími tobogány i brouzdaliště, pláž s malými jemnými oblázky a moře krásné. Slunečníky i ručníky v ceně. A co se týká All in, bylo opravdu luxusní. Tak skvělé jídlo a takové množství jsem ještě nezažila. I v recenzích bylo jídlo hodně chváleno. Jela bych zase, ale zdá se mi, že Řecko dost podražilo, takže my vyrazíme až v zimě někam dál. Opravdu DOPORUČUJI!
@lucik2011 píše:
Oživuji - nějaký další typ na hotel? Díky
Na Mallorce - Globales Simar , all inclusive, hned u pláže, bazén, bez hlasité hudby do noci.
@hudečice já myslela, že je míněno bulharsko..
@lucik2011 nemám svou zkušenost, ale v Primorsku se zdá suprovej Grand hotel nebo Žeravi.. Teď máme prcka, tak sme nestihli zkusit osobně, ale jak to půjde je to náš cíl
zkus juknout na recenze na invii
@Trinetka v úvodu je v závorkách i Řecko a Španělsko, tak jsem to brala, že nemusí být jen Bulharsko.
@Trinetka může být Bulharsko nebo Španělsko. Na ten Grand hotel jsem se dívala, ale recenze nejsou nic moc
V Primorsku byl dobrej Ancora Beach, tam jsme byli v roce 2011. Minulý rok jsme byli v Aparthotel Dawn Park.
Jinak jezdíme po vlastní ose a bydlíme ve vilkách. Je to mnohem lepší.
@Opicová hotel vypadá luxusně, ale asi je mimo letovisko že? jsou u hotelu nějaké obchody, restaurace nebo jak daleko je centrum? je v hotelu pro děti nějaká herna? díky