Westernové městečko nebo park

164
14.1.16 10:59

Westernové městečko nebo park

Dobré dopoledne. Syn 10 let by rád jel v létě na víkend do nějakého westernového městečka, kde by byla i možnost stylového ubytování-klidně i na seně v TeePee. Našla jsem dva takové parky. Jeden je v Boskovicích a druhý ve Zvole nad Pernštejnem. Obojí na Jižní Moravě. Jsme z Karlových Varů, takže pro nás trošku z ruky. Nevíte některá o něčem takovém trošku blíž. Ne že by sme tam nedojeli, ale přijde mi to trošku jako ztráta času, když jde jen o víkend. Moc děkuji za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4144
14.1.16 11:27

Sice je to z ruky, ale ty Boskovice jsou pěkný..vím to, protože odtud pocházím..stojí za to sem jet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
14.1.16 11:39

@madanga No asi tam nakonec pojedeme, ale je to od nás skoro 4 hodiny jízdy, tak sem myslela, že něco blíž by bylo lepší. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
14.1.16 12:21

@Marfusa2 taky jsem z okolí Boskovic a já to tedy nedoporučuji. Šiklův Mlýn je tak o tisíc procent lepší.

• Citovat
  • Upravit
164
14.1.16 12:44

@sunshinegirl Díky. To právě teprve budu řešit jestli Šiklův mlýn nebo Boskovice. Tekže děkuji za názor někoho kdo to tom zná. Asi to nakonec vymyslím tak, že pojedem na 5 dní. Dva věnujeme tomu westernu a pak se přesunem někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
14.1.16 14:46
@sunshinegirl píše:
@Marfusa2 taky jsem z okolí Boskovic a já to tedy nedoporučuji. Šiklův Mlýn je tak o tisíc procent lepší.

je pravda že jsem tam byla loni a mě se tam líbilo..ale i prohlídka města jako takového stojí za to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
14.1.16 15:28

@madanga Věřím, že by se nám líbilo i ve městě a okolí. Četla sem na Boskovice jen samé kladné recenze. Tak to jdu teď všechno prostudovat. Protože tady v Čechách asi nic podobnýho není. A to už hledám asi tři dny. Tak sem právě zkusila hodit dotaz i sem. Na Moravu jezdíme často a rádi, ale vždy na delší dobu. Tohle sem právě myslela jen jako víkendovku. No tak to protáhnem na dýl. Tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
14.1.16 17:46

@Marfusa2 Hele je tam zmíněný western, je tam zřícenina hradu, zámek, lázně, židovské město, které asi nebude ale bavit děti, autem se dá dojet do Vísek, kde mají koně, můžete se jít projít tzv. Pilským údolím. Z tohohle pohledu je to fajn. Pokud ale chcete jen western, tak tam je lepší Šiklák.

• Citovat
  • Upravit
164
15.1.16 08:46

@sunshinegirl Ten Šiklův mlýn asi zvítězí. Včera sme nad tím s klukem seděli do večera a taky nám přišel zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
16.1.16 08:03

@Marfusa2 To totiž určitě je. Je to velká plocha, mnohem víc budov, atrakcí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix