Dovolená v Liberci

1845
15.1.16 17:11

Dovolená v Liberci

Uvažujeme nad dovolenou v Liberci, tak prosím o typy na dobré ubytování, restaurace a hlavně co všechno v Liberci a okolí podniknout. Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
15.1.16 17:13
@lucik2011 píše:
Uvažujeme nad dovolenou v Liberci, tak prosím o typy na dobré ubytování, restaurace a hlavně co všechno v Liberci a okolí podniknout. Díky všem

Nevím, kde ubytovat, to neporadim, ale rozhodně stojí za to navštívit Babylon-aquapark, Zoo, botanická zahrada, Ješted, okolí přehrady, centrum města, krásná radnice, v tom Babylonu je super lunapark, v centru v obchodním domě Plaza je dinopark atd, je tam toho hodně k navštívení.

• Citovat
  • Upravit
5724
15.1.16 17:14

My pojedeme sem:

http://www.apartmany294.cz/

(Nechceme penzion, ani polopenzi. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
15.1.16 17:17

My se teď chystáme na konci ledna na prodloužený víkend do wellness hotelu babylon. Máme to s neomezeným vstupem do aquaparku, IQ parku, IQ landie a lunaparku. Počítám, že za celý víkend nevytáhneme paty ven. Možná děti přemmluvím na ZOO, ale uvidíme podle počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.1.16 17:18

@nozu na ten hotel jsem se dívala, ale je docela drahý, my tam chceme v létě, takže budeme spíš mimo ubytování po výletech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.1.16 17:19

@nozu Zimní ZOO je náhodou moc pěkná, byli jsme a moc se nám to líbilo, tak přemluv děcka, stojí to za to ;)

• Citovat
  • Upravit
1349
15.1.16 17:19

My bydleli o dovolenou tady a bylo to super.http://www.penzion-valentino.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.1.16 17:32

@lucik2011 My jsme byli vloni v Bedřichově. Je to kousek nad Libercem a byla to nejlepší dovolená. Perfektní místo na procházky do přírody a do Liberce kousíček. Byli jsme ubytovaní v chaťe Béďa v apartmánu. Všechno zrekonstruované, venku posezení s grilem a vhodné i pro děti. A za skvělou cenu. Tak pokud nemusíte být přímo v Liberci, tak doporučuji jedině tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.1.16 17:33
@meissa píše:
@lucik2011 My jsme byli vloni v Bedřichově. Je to kousek nad Libercem a byla to nejlepší dovolená. Perfektní místo na procházky do přírody a do Liberce kousíček. Byli jsme ubytovaní v chaťe Béďa v apartmánu. Všechno zrekonstruované, venku posezení s grilem a vhodné i pro děti. A za skvělou cenu. Tak pokud nemusíte být přímo v Liberci, tak doporučuji jedině tam.

To naše je taky Bedřichov. Tak už se moc těším. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.1.16 17:43

@WaIl My jsme byli fakt nadšení. Okolí nádherné. Dá se tam udělat perfektní procházka k přehradě. A dále doporučujeme procházku k Šámalově chaťe, kde jsme se skvěle nadlábli a určitě si udělejte výlet na Ještěd. Je tam i spousta tras na kolo. Já byla už v té době těhotná, tak jsme kolo nevyužili. A Liberec celkově je moc pěkný. Byli jsme v Iq-landii i v zoo. No zkrátka na týden málo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.1.16 17:45
@meissa píše:
@WaIl My jsme byli fakt nadšení. Okolí nádherné. Dá se tam udělat perfektní procházka k přehradě. A dále doporučujeme procházku k Šámalově chaťe, kde jsme se skvěle nadlábli a určitě si udělejte výlet na Ještěd. Je tam i spousta tras na kolo. Já byla už v té době těhotná, tak jsme kolo nevyužili. A Liberec celkově je moc pěkný. Byli jsme v Iq-landii i v zoo. No zkrátka na týden málo :)

Děkuji za tipy, určitě využijeme! Já tam byla před deseti lety jako bezdětná, to bylo jiné.
Letos jedeme s dcerkou v té době necelé 3 roky, bez kočáru, tak to musíme nějak přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
15.1.16 17:51

@WaIl Tak si ještě dovoluju poradit rozhlednu Královka. Z Bedřichova pěkná a ne moc dlouhá procházka a zrovna vloni tam dělali dětský koutek s perfektníma prolézačkama. Tak už to určitě bude hotové. Já teď rodím každým dnem a až bude malá větší, tak taky určitě pojedeme i s ní. Tak ať vám to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
15.1.16 18:12

@Jančakecalka jojo, já si to myslím taky. Ráda bych využila toho, že budeme bydlet na místě a do ZOO se vypravila. Tak uvidíme. Ale pokud bude 10 pod nulou, tak tam nikdo nedostane ani mě. Naložím se do saunového světa a budu vegetit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
15.1.16 18:13

@lucik2011 tak to jo. My to máme pojaté vyloženě jako víkendovou wellness rekreaci. Na týdenní pobyt by to byl majlant. To bych taky hledala něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.1.16 18:25
@kathystar píše:
My bydleli o dovolenou tady a bylo to super.http://www.penzion-valentino.cz/

Muzu jen doporucit, jsou to nasi kamaradi :mrgreen:
Akorat to neni v lbc ale bedrichov. Lehce vys, takze chladneji ;)
Ale zase jste v prirode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario