Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My mame Zolux Rody, po zakoupeni jsme na ni chvili nadavali, ze se pri cisteni musi cela rozebrat, ale u na to mame grif a oddelavame při cisteni jen to spodni patro a ostatní vytirame přes dvířka… Pro dzungaraka je fakt fajn, lita tunelama uplne bez problemu… Jestli je kvalitni zatím nemuzu posoudit, mame ji necely rok, vsechno je z plastu, myslim tim tunely a spojky tech jednotliyvych pater, tak nevim, jestli se treba za rok nepolamou, ale zatim dobry…
No tak presne tato se libila dceri, ale ja ji prave zamitla s tim, ze jsem na netu cetla, ze se musi pri cisteni rozebirat
Ale vypada fakt moc hezky. Takze ten krecek se opravdu tim tunelem vysplha ikdyz je sikmo nahoru…
ja prave mam tu zkusenost, ze tem nasim i jen ta lavicka podkluzovala, kdyz byla strme nahoru a nebyly tam poradne vylisovany ty protiskluzovy vycnelky. Kazdopadne diky moc za tip!! ![]()
@neonka píše:
No tak presne tato se libila dceri, ale ja ji prave zamitla s tim, ze jsem na netu cetla, ze se musi pri cisteni rozebiratAle vypada fakt moc hezky. Takze ten krecek se opravdu tim tunelem vysplha ikdyz je sikmo nahoru…
ja prave mam tu zkusenost, ze tem nasim i jen ta lavicka podkluzovala, kdyz byla strme nahoru a nebyly tam poradne vylisovany ty protiskluzovy vycnelky. Kazdopadne diky moc za tip!!
Fakt je dobra, jsme spokojeni… nas krecek (krecik dzungarsky) nema problem, beha jak cert tunelem nahoru i dolu, ta trubka neni uplne hladka, takze se mu tam lozi dobre… no a s tim cistenim, kdyz chces cistit jen podestylku, tak vlastne staci fakt jen odepnout dve „sponky“ na bocich klece a vycistis tu spodni misku… my ze zacatku jak paka rozebirali celou klec
Horsi je trochu uchyceni tech tunelu, to se zacvakava do takove plastove objimky, na to je potreba trochu grifu a sily, ale to jsme od zacatku delali snad jen 1×, když se krecek omylem vtrubce vycural
Kazdopadne je to zaroven i tak trochu Lego, pri tom prvním slozeni, to prislo v krabici rozebrane uplne na soucastky, tak to chce nelekout se
Mrkni na Youtube, tak jsem videla nejaka videa toho cisteni a skladani…
Diky moc za info!:D Kouknu a tento tyden musim uz urgentne vyresit. Pa zatim!
Ahoj, mam urgent dotaz- shanim opravdu kvalitni klec pro krecka dzungarskeho. Mame dva v jedne kleci a zacali se strasne rvat, takze je musim nutne oddelit. Jsem asi zmlsana kleci, co mame ted- Ferplast Circus Fun. Je to vetsi klec, bytelna, plastova patra velmi kvalitni a silna, akorat zebriky z patra do patra jsou strasne vysoke, takze jsme tam kreckum museli nalepit spejle, aby se vysplhali nahoru. Chtela bych sehnat neco kvalitniho rozmery maximalne 50×40×50, cena me az tak netrapi, hlavne at klec plni ucel. Koupili jsme klec Mini Duna od Ferplast, ale je to sunt, ikdyz ma super recenze, patro se provesuje, protoze drzi jen na dvou malych zarazkach, to stejne kolotoc, takze krecek z nej pri vetsi rychlosti vypadava… prosim o radu. Radsi bych klec s temi lavickami- z patra do patra, ne tunely. Patro staci jedno nebo dve. Diky moc za kazdou radu!