Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, poradíte prosím jaké Omega3 pro deti? S čím máte dobré skúsenosti?
Jsem velice striktní vegetarián, ale dvakrát do roka se dotlačím ke koupi Omega 3. Na rostlinné alternativy nemám, při péči o postiženého člena rodiny, který vyžaduje neustálý dohled, čas. Jinak bych přešla okamžitě na veganství. Osvědčila se mi značka Naturevia, dříve Swiss Natural. Beru od nich většinu doplňků stravy. Mají i dětské verze. Pak ještě GreenFood Nutrition, kde poctivě pročítám složení. Jako jedni z mála mají čistý rybí kolagen bez příměsí od jiných savců. Od obou značek kupuji i dětské produkty.
Rosita je drahy, ale kvalitni olej, chutna ale hnusne a je otazkou, zda to do ditete dostanes.
Pak je popularni Mollers, ten jednu dobu brali, pak uz nechteli, s prichuti.
Ted mame zele bonbony s omega z Dr Max a od Mollers na ceste. Tak kvalitni nebudou, ale syn je bere rad a zlepsovani reci vidim.
@blumen píše:
Rosita je drahy, ale kvalitni olej, chutna ale hnusne a je otazkou, zda to do ditete dostanes.
Pak je popularni Mollers, ten jednu dobu brali, pak uz nechteli, s prichuti.
Ted mame zele bonbony s omega z Dr Max a od Mollers na ceste. Tak kvalitni nebudou, ale syn je bere rad a zlepsovani reci vidim.
Mají i ochucené a ty jsou prý dobře..
@rejžička píše:
Mají i ochucené a ty jsou prý dobře..
Tak prosim posli odkaz… protoze ochucenou Rositu jsem nenasla
U nás doma jedou už třetím rokem Omega Marine Rybičky od Naturamedu. Nejprve jsem jim nevěřila, ale nakonec mi přišlo super, že jsou to opravdu malý, sladký, roztomilý rybičky, které jsou pro dceru na pohled lákavé.
Navíc jde o takové ty kapsle vypadající jako kdysi takové ty olejíčky do vany - „gumová“ krusta a uvnitř olej. Dítě tím pádem samovolně rybičku praskne nebo rozkousne a jedním „nádechem“ spolkne celou dávku Omega3 a ani si toho nevšimne.
Dcera je baští denně a neodmítá je. Naopak si pro ně sama dojde do dózy. To beru jako kvalitní recenzi ![]()