Kvalitní osuška vhodná do sušičky

9723
28.11.24 08:14

Kvalitní osuška vhodná do sušičky

Dobrý den, poradíte mi, prosím, kvalitní značku velkých osušek, které smí do sušičky? :) Vím, že musím dát nižší teplotu a méně otáček, ale i tak vidím, že ty osušky a ručníky jsou v sušičce nejvíc namáhané a ve filtru zůstává dost chuchvalců. :? Chci to jako dárek.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
28.11.24 08:22
@MartinaCV píše: Více

No, ono to bude i tím, že tím ručnímem se člověk utírá, tře a drží se v něm dost odumřelé kůže, chloupků. Já mám v sušičce z ručníků taky nejvíc plný filtr, ale ručníky jsou stále silné a skoro jako nové. Mám z Jysku. Spíš než na značku bych koukala na vysokou gramáž.

• Citovat
  • Upravit
9723
28.11.24 08:27
@Asta135 píše: Více

Děkuju, mrknu na Jysk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
28.11.24 08:46

Textil Jimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.11.24 08:55

Mám z Bonprixu s větší gramáží a spokojenost veliká. Nepouští chlupy při utírání, jsou stále huňatý a opravdu osuší. Mám pak i dobrou zkušenost s těmi z Actionu značka Hotel Royal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.11.24 08:59

Po několika omylem se mi podařilo sehnat rucniky, které se nerozpadaji v sušičce. Je to hotelová řada u Matějovskeho, máme bílé a šedé, a spokojenost. Celkově jsem zjistila, že cokoliv označene jako hotelové, většinou fakt vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
28.11.24 09:01

Výborné osušky má i Scanquilt. Ale primárně opravdu koukej po vysoké gramáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.11.24 09:10

@Paní.Norrisová Tak ja s temi z Actionu mam zase opacnou zkusenost, koupila jsem jeden, na pohled vypadal dobre, ale je prisernej. Kdyz to porovnam s nasimi ostatnimi kvalitnejsimi rucniky, tak je to bida a prijde mi, ze i min saje. Brzy pujde manzelovi do dilny jako hadr a uz vim, ze do Actionu uz tak maximalne pro nejakou svicku nebo dekoraci.
Mimochodem stejnou zkusenost tam mam i s povlecenim, koupila jsem tam ten „premiovejsi“ potah na polstar a je hroznej, hlavne po par vypranich je ten rozdil oproti kvalitnimu povleceni hodne znatelny, stejne jako u toho rucniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.11.24 09:12
@bibi3344 píše: Více
:palec: díky, to je dobrý tip :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.11.24 09:13
@nozu píše: Více

Mně se právě rozpadají osušky ze Scanquilt - bambusové. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
28.11.24 09:39
@MartinaCV píše: Více

No jo, ale ten bambus je náchylnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.11.24 10:37

@Ernais To mě mrzí. Možná šla kvalita dolů? :think: Já je mám už pár let a jsem spokojená. Samozřejmě jsou na trhu lepší, ale poměr cena výkon u nás super. :) A to si myslím, že jsem už náročnější uživatel. :lol:
Povlečení máme teda z Jysku (ten jejich satén) a hodně koukám na gramáž. V Actionu jsem nekupovala. Možná časem někdy dětem s obrázky. Ale uvidím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101599
28.11.24 10:38

Mam ty levné z ikeu, jsou už 14 let staré a stale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33337
28.11.24 11:19
@bibi3344 píše: Více

Potvrzuji, stejná zkušenost. Před cca 20 lety jsem koupila v Makro hotelové povlečení z bavlněného saténu, sedohnede se vzorem, na zip. Bylo v akci, velmi levné. Dodnes drží. Peru na 60, sušička. Totéž Scanquilt, tencel, ten peru na 40, drží.
Povlečení Matějovsky, pořízené později, už to má dávno za sebou, koupili jsme už nové. Ale je levnější, tak byl kompromis.

Osušky máme různé, ty co znám zdroj - drogerie Douglas - máme cca 12 let, drží, neřídnou, nejdou z nich nitě a dokonce vydržel i drobný štras, kterým byly vyzdobene.

Teď k vánocům jako dárek jsem koupila v Darré osušky z egyptské bavlny, gramáž 500 g/m2, mám na ně dobré reference, tak snad se osvědčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25141
28.11.24 17:33

To, že je z ručníků v sušičce nejvíc chuchvalců je vlastně dobře. Značí to kvalitní bavlněný ručník. Čím umělejší materiál, tím méně chlupů to pouští.
Já koupila kvalitní ručníky a pak jako nouzouvku ručník z Jysku a utírá paradoxně mnohem líp. Mám radši slabší ručníky, protože to líp schne. Ručníky jsou to jediný, co dávám do sušičky celoročně - zbytek rodiny prská, že jsou tvrdý :mrgreen: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová