Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dětem vyhovují do školy Stabilo trio nebo pro prvňáky easycolors. Případně velmi dobré jsou KOH-I-NOR Jumbo.
Hlavně silné, ty se nelámou. My máme zkušenost s Maped, Koh-i-noor, Faber Castell, BIC, Kores, Stabilo, Herlitz Trilino a i Lidl (nějaká jejich značka).
@smajlik345 Vali maluje neustále takže jediné které se nelámou jsou Maped ale jen ty zvířecí
https://www.papirnictvipavlik.cz/…086-9832212/
@smajlik345 píše:
Doporučte prosím kvalitní nelámavé pastelky do školy
děkuji
Do jaké třídy?
Pro prťata Stabilo easy colours.
Pro větší ty zvířecí, co dávala Markéta. Koupila sem druhý, fakt se nelámou. Přežily i moje vzteklé učení na atestaci ![]()
@Baba píše do školy tak bych vzala ty maped. Neskutečný rozdíl oproti jiným
Vydrží skoro vše, jen když spadnou a vali si nevšimne že se líbí psům tak už najdu jen zbytky ![]()
@Markéta80 píše:
@Baba píše do školy tak bych vzala ty maped. Neskutečný rozdíl oproti jinýmVydrží skoro vše, jen když spadnou a vali si nevšimne že se líbí psům tak už najdu jen zbytky
Stabila, MApedky, určitě trojbokké. Jinak polámané se dají zkusit spojit, když je dáš do trouby po pečení nebo déle na sluničko.
@Serpentini mně vyhovují. Přijdou mi srovnatelné s Mapedem. Já jsem na pastelky ujetá, chci, aby hezky a sytě kreslily ![]()
@Billi píše:
@Serpentini mně vyhovují. Přijdou mi srovnatelné s Mapedem. Já jsem na pastelky ujetá, chci, aby hezky a sytě kreslily
Pokud chceš fakt top, tak doporučuji prismacolor. Ty jsou super. Ale nejlepší je objednat třeba na amazonu.
Nám vyhovují Koh-i-noor Triocolor - děti měly nejdřív ty Jumbo (úplně silné), potom ty prostřední (ne úplně tenké) - ty má teď i prvňák. Některé ty pastelky máme už 3-4 roky a jsou z nich malé špalíčky, padaly neustále na zem, a špička se při ořezávání ulomila asi tak 2× za celou tu dobu.
@Baba
Syn takhle jednou přišel z procházky a říkal že se jedna z fen stává asi jednorožcem protože kadí duhová ho.na
a v pelechu zahrabané zbytky pastelek ![]()
Já koupila faber castell i koh i noor a musim rict ze faberky jsou opravdu super
sytost barev, zatim se zadna nezlomila a to jim dava jooo zabrat ![]()
Doporučte prosím kvalitní nelámavé pastelky do školy
děkuji