Kvalitní pastelky

smajlik345
8.9.20 15:52

Kvalitní pastelky

Doporučte prosím kvalitní nelámavé pastelky do školy
 děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58843
8.9.20 15:56

Dětem vyhovují do školy Stabilo trio nebo pro prvňáky easycolors. Případně velmi dobré jsou KOH-I-NOR Jumbo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.9.20 15:59

Hlavně silné, ty se nelámou. My máme zkušenost s Maped, Koh-i-noor, Faber Castell, BIC, Kores, Stabilo, Herlitz Trilino a i Lidl (nějaká jejich značka).

• Citovat
  • Upravit
59508
8.9.20 16:00

@smajlik345 Vali maluje neustále takže jediné které se nelámou jsou Maped ale jen ty zvířecí :lol: https://www.papirnictvipavlik.cz/…086-9832212/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 16:04
@smajlik345 píše:
Doporučte prosím kvalitní nelámavé pastelky do školy
děkuji

Do jaké třídy?
Pro prťata Stabilo easy colours.
Pro větší ty zvířecí, co dávala Markéta. Koupila sem druhý, fakt se nelámou. Přežily i moje vzteklé učení na atestaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
8.9.20 16:12

@Baba píše do školy tak bych vzala ty maped. Neskutečný rozdíl oproti jiným :lol: Vydrží skoro vše, jen když spadnou a vali si nevšimne že se líbí psům tak už najdu jen zbytky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9247
8.9.20 16:14

@Billi jaké jsou ty Faber Castell co se týče sytosti barev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 16:29
@Markéta80 píše:
@Baba píše do školy tak bych vzala ty maped. Neskutečný rozdíl oproti jiným :lol: Vydrží skoro vše, jen když spadnou a vali si nevšimne že se líbí psům tak už najdu jen zbytky :mrgreen:
:mrgreen: Tak ještěže naše kočky tužky nežerou. ty se specializujou na gumičky :roll:
Prvňákovi sem vzala ty Stabilo easy. Ty zvířecí jsou ale fakt dobrý, nejstarší si rozdílu všimla a bryskně mi je zabavila. Proto mám ty druhý, ráda podtrhávám.
Akorát pak mám vždycky chuť tu učebnici vygumovat, abch mohla podtrhávat znova
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.9.20 16:31

Stabila, MApedky, určitě trojbokké. Jinak polámané se dají zkusit spojit, když je dáš do trouby po pečení nebo déle na sluničko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.9.20 16:48

@Serpentini mně vyhovují. Přijdou mi srovnatelné s Mapedem. Já jsem na pastelky ujetá, chci, aby hezky a sytě kreslily :lol:

• Citovat
  • Upravit
21091
8.9.20 16:52
@Billi píše:
@Serpentini mně vyhovují. Přijdou mi srovnatelné s Mapedem. Já jsem na pastelky ujetá, chci, aby hezky a sytě kreslily :lol:

Pokud chceš fakt top, tak doporučuji prismacolor. Ty jsou super. Ale nejlepší je objednat třeba na amazonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16405
8.9.20 16:55

Nám vyhovují Koh-i-noor Triocolor - děti měly nejdřív ty Jumbo (úplně silné), potom ty prostřední (ne úplně tenké) - ty má teď i prvňák. Některé ty pastelky máme už 3-4 roky a jsou z nich malé špalíčky, padaly neustále na zem, a špička se při ořezávání ulomila asi tak 2× za celou tu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
8.9.20 17:00

@Baba :mrgreen: :mrgreen: Syn takhle jednou přišel z procházky a říkal že se jedna z fen stává asi jednorožcem protože kadí duhová ho.na :mrgreen: a v pelechu zahrabané zbytky pastelek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.9.20 18:05

Já koupila faber castell i koh i noor a musim rict ze faberky jsou opravdu super :) sytost barev, zatim se zadna nezlomila a to jim dava jooo zabrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
8.9.20 18:07

Triocolor (Koh-i-noor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie