Úkol do čj 6. třída

2469
8.9.20 15:34

Úkol do čj 6 třída

Prosim moc pomohl by mi někdo s úkolem do českého jazyka? Skladani vět podle slovních druhů. V soukromé zprávě? Nechci aby tady na mě někdo útočil že jsem hloupá :lol:
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65305
8.9.20 16:11

Dej to sem, už tu takový úkol byl několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
8.9.20 16:15

Studuji češtinu, takže pokud chceš, klidně písni SZ a poradím :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
8.9.20 16:18

@mayecka napis sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65305
8.9.20 16:20

@Cullenova @matkabagristy proč to nemůže dát sem, bývají z toho zajímavý věci, někdy se i já poučím, i když to nepotřebuju k úkolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
8.9.20 16:30

@vokishka protože se tady často rádi některé ženy vysmívají když někdo něco neumí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.9.20 16:46
@mayecka píše:
@vokishka protože se tady často rádi některé ženy vysmívají když někdo něco neumí :(

A to je úkol tvůj nebo tvého dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
8.9.20 16:49
@mayecka píše:
Prosim moc pomohl by mi někdo s úkolem do českého jazyka? Skladani vět podle slovních druhů. V soukromé zprávě? Nechci aby tady na mě někdo útočil že jsem hloupá :lol:
Děkuji moc

1. Ptáš se na učivo šesté třídy základní školy.
2. Dotaz nepoložíš přímo.
3. Úkoly mají dělat děti, ne rodiče.

Takže trojnásobně hloupý dotaz a nechceš, aby na tebe kvůli hloupému dotazu útočil? To je docela hloupé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.9.20 17:01
@Zumpa píše:
1. Ptáš se na učivo šesté třídy základní školy.
2. Dotaz nepoložíš přímo.
3. Úkoly mají dělat děti, ne rodiče.Takže trojnásobně hloupý dotaz a nechceš, aby na tebe kvůli hloupému dotazu útočil? To je docela hloupé. :mrgreen:

No tak zrovna pro tyhle kecy to chce do soukromé zprávy! Ulevilo se ti? Cítíš se jako hrdina? Tak to gratuluju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
8.9.20 17:03
@Bafonek píše:
No tak zrovna pro tyhle kecy to chce do soukromé zprávy! Ulevilo se ti? Cítíš se jako hrdina? Tak to gratuluju :roll:

Přesně, místo hloupého dotazu dát ultradebilní. Hlavně, že tohle má volební právo a plodí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31063
8.9.20 17:10

@Zumpa A pokud by to diky nekomu tady zakladatelka pochopila a mohla latku diteti vysvetlit, aby v tom neplavalo, tak by to bylo spatne? Ne kazdy rodic ma titul, ale pokud s ditetem pracuje, tak to dite treba dopadne lepe? Samozrejme vim, ze je to ve vetsine pripadu naivni predstava, u nas psali za nektere deti rodice dokonce i pisanku v 1. tride, ale uplne nesouhlasim s tim, ze ukoly jsou pouze ditete a rodic se nema starat, ze je v poradku, pokud dite nechape, tak ho nechat dojit bez ukolu, at si to pochopi ve skole :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
8.9.20 17:12

@Zumpa moc děkuji za skvělý názor

@admin - prosím o smazání diskusního příspěvku, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.9.20 17:13

@Zumpa ano a kvůli stupidnim příspěvkům od vas sem pisatelka úkol neda i když by se mohli poucit i ostatní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.9.20 17:15

@Zumpa paneboze ty odsud zmiz a nepis sem, nikoho to nezajímá. Nahlášeno adminum za sprostá slova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
8.9.20 17:23

@luckaa85 ahoj klidně ho tady dám. Už nám chybí jen věta c. Kdyby někoho něco napadlo tak předem moc děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí