Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosim moc pomohl by mi někdo s úkolem do českého jazyka? Skladani vět podle slovních druhů. V soukromé zprávě? Nechci aby tady na mě někdo útočil že jsem hloupá ![]()
Děkuji moc
Studuji češtinu, takže pokud chceš, klidně písni SZ a poradím
![]()
@Cullenova @matkabagristy proč to nemůže dát sem, bývají z toho zajímavý věci, někdy se i já poučím, i když to nepotřebuju k úkolu.
@vokishka protože se tady často rádi některé ženy vysmívají když někdo něco neumí ![]()
@mayecka píše:
@vokishka protože se tady často rádi některé ženy vysmívají když někdo něco neumí
A to je úkol tvůj nebo tvého dítěte?
@mayecka píše:
Prosim moc pomohl by mi někdo s úkolem do českého jazyka? Skladani vět podle slovních druhů. V soukromé zprávě? Nechci aby tady na mě někdo útočil že jsem hloupá
Děkuji moc
1. Ptáš se na učivo šesté třídy základní školy.
2. Dotaz nepoložíš přímo.
3. Úkoly mají dělat děti, ne rodiče.
Takže trojnásobně hloupý dotaz a nechceš, aby na tebe kvůli hloupému dotazu útočil? To je docela hloupé. ![]()
@Zumpa píše:
1. Ptáš se na učivo šesté třídy základní školy.
2. Dotaz nepoložíš přímo.
3. Úkoly mají dělat děti, ne rodiče.Takže trojnásobně hloupý dotaz a nechceš, aby na tebe kvůli hloupému dotazu útočil? To je docela hloupé.
No tak zrovna pro tyhle kecy to chce do soukromé zprávy! Ulevilo se ti? Cítíš se jako hrdina? Tak to gratuluju ![]()
@Bafonek píše:
No tak zrovna pro tyhle kecy to chce do soukromé zprávy! Ulevilo se ti? Cítíš se jako hrdina? Tak to gratuluju
Přesně, místo hloupého dotazu dát ultradebilní. Hlavně, že tohle má volební právo a plodí děti.
@Zumpa A pokud by to diky nekomu tady zakladatelka pochopila a mohla latku diteti vysvetlit, aby v tom neplavalo, tak by to bylo spatne? Ne kazdy rodic ma titul, ale pokud s ditetem pracuje, tak to dite treba dopadne lepe? Samozrejme vim, ze je to ve vetsine pripadu naivni predstava, u nas psali za nektere deti rodice dokonce i pisanku v 1. tride, ale uplne nesouhlasim s tim, ze ukoly jsou pouze ditete a rodic se nema starat, ze je v poradku, pokud dite nechape, tak ho nechat dojit bez ukolu, at si to pochopi ve skole
.
@Zumpa ano a kvůli stupidnim příspěvkům od vas sem pisatelka úkol neda i když by se mohli poucit i ostatní ![]()
@Zumpa paneboze ty odsud zmiz a nepis sem, nikoho to nezajímá. Nahlášeno adminum za sprostá slova ![]()
@luckaa85 ahoj klidně ho tady dám. Už nám chybí jen věta c. Kdyby někoho něco napadlo tak předem moc děkuji
![]()