Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, prosím o tip z vlastní zkušenosti - potřebuji pláštěnku pro dvouleté dítko - kvalitní - děkuji ![]()
Příspěvek upraven 05.09.17 v 14:59
Mne se v pogumovanych vecech z Lidlu holky strasne potily. Plastenku jsem mel Pidi lidi a nic moc, hodne se trhala a obrazky slejzaly. Tolik aspon negativni recenze, takze kvalitni take hledam
Tak já používám nepromokavé bundy a kalhoty z Tchiba a jsem spokojená.
Mame nepromokave kalhoty a bundu z CA a spokojenost. A v pripade potreby i obycejnou plastenku za par korun z obchodnaku, taky splni svoji potrebu a vydrzi slouho.
V pogumovanem se syn dost potil. Ma kalhoty a bundu softshell a super. ![]()
Plastenku si ns nem nedovedu predstavit. ![]()
Děti na sobě v životě pláštěnku neměly. Mají pogumované soupravy z Lidlu a softshelky. Studujeme doa předpověď počasí, radar a když fakt lije, jsme doma nebo v dosahu příhodného úkrytu.
Jako plastenka je zatim nejlepsi co jsme meli pogumovany kabatek s bavlnenou podsivkou z tchiba - da se sehnat uz asi jen na mmb, je takovy jemně fialový s puntiky
uz ho maji obe dcery ![]()
@Svistice píše:
Děti na sobě v životě pláštěnku neměly. Mají pogumované soupravy z Lidlu a softshelky. Studujeme doa předpověď počasí, radar a když fakt lije, jsme doma nebo v dosahu příhodného úkrytu.
My si zase v desti obcas vyjdeme a nekdy holt neni na zbyt. Ma gumaky plastenku destnik a muze lit, jak chce
s destnikem si ale spise hraje