Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Postacka mi dnes take koukala do vystrihu a dokonce mi pridrzela dvere.
Mam ji pozvat na kafe? A co kdyz je vdana? Myslite, ze je bi
?
Obycejna slusnost jeste neznamena, ze te dotycny chce vojet a uz vubec ne, ze si kvuli soustu chce rozdrbat manzelstvi.
A na prsa ziraji vsichni chlapi (i gayove) a dost casto i zenske.
Kdyby měl chodit na kafe s každou, které se dívá na prsa, nedělá nic jiného. Myslím, že si namlouváš něco, co není.
Taky jsem casto chodila pesky domu a velice casto se stavalo, ze me lidi ze sousedstvi brali domu, vetsinu jsem ani neznala ![]()
V obchode ve fronte poustim lidi, kteri maji maly nakup a naoplatku me pak lidi taky pousteji.
V tom bych asi nic moc nehledala.
A to ze se mu libis, protoze ti cuci na prsa? Tak spis se mu libi ta prsa.
Pokud ti to stoji za zniceni nebo naruseni manzelstvi, tak do toho, zijes jen jednou.
@vonajebohyne píše:
Postacka mi dnes take koukala do vystrihu a dokonce mi pridrzela dvere.
Mam ji pozvat na kafe? A co kdyz je vdana? Myslite, ze je bi?Obycejna slusnost jeste neznamena, ze te dotycny chce vojet a uz vubec ne, ze si kvuli soustu chce rozdrbat manzelstvi.
A na prsa ziraji vsichni chlapi (i gayove) a dost casto i zenske.
Ten začátek mě pobavil ![]()
Pokud bydlíš na vesnici, budeš za chvíli v řečech, že tě vozí.
Rovnou mu ho přeblafni v autě.
![]()
Domluv se s ním někde ve městě, kde vás nikdo nezná, když už tě svědí. Ach jo. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám, že píši anonymně, ale jinak to nejde. Mám v hlavě takový bordel a potřebovala bych znát váš názor, nemám se s kým o tom poradit. Bydlím na vesnici a ve vedlejší vesnici bydlí ON. Vídáme se jednou týdně v krámu a z mé strany přeskočila jiskra okamžitě. On je ke mně milej, pustí mě ve frontě, když jsem měla cestu k nim do vesnice a on jel zrovna kolem autem, tak mi zastavil a svezl mě. Už to nějaký pátek trvá, ale neděje se nic zásadního. Každopádně hrozně moc bych ho chtěla pozvat na kafe nebo jen prostě na pokec, já jsem vdaná, on ženatý, ale… Někdy si prostě říkám, že život by se měl užívat. Nevím, jak na něj, nevím, jestli se mu líbím (i když z pohledů nejen na moje prsa mi přijde, že ano) a jak ho na to kafe vytáhnout. A jestli to opravdu udělat nebo prostě jen zůstat u toho, že mě každý týden nabije to, že ho vidím. Přijde mi, že je nesmělej, že on ten krok neudělá, ale nekoleduju si spíš o průšvih, pokud se snaží být jen milej a nemá zájem o nějaký flirty a kafička? Jsem fakt v pasti. Strašně moc ho chci vytáhnout na kafe, zároveň ve mně je ale i to, že jsme oba zadaní.
Týjo a já dnes prodavačce z místního krámku přidržela dveře a její upadlý knoflík na místě poprsí taky přitáhl můj zrak… Snad v tom nezačne hledat něco víc a zvát mě na kafe ![]()
Froté rucnik a citron.
![]()
Jestli ses takhle sexualne nabitá, vyuzij toho a utikej domu, skoč tam na manžela, on ti s tim urcite rad pomůže:)
Nemysli na blbosti a souseda nech jeho ženě, ta vypomoct urcite nepotrebuje ![]()
Příspěvek upraven 05.09.17 v 11:44
Ono to není jen o tom, co jsem psala, chápu, že tohle pobuřuje spoustu lidí, ale nějak si myslím, že k životu patří i to, že se člověk potřebuje občas trochu „pobavit“. Nevím, proč máte hned rýpavé poznámky. Ono by možná stačilo napsat, že to za to nestojí, ať se na to vykašlu a že si namlouvám něco, co vůbec není. I to je dost možný a jsem si toho vědoma. No, prostě jsem blbka a je to. Jen si nemyslím, že je nutný soutěžit o nejvtipnější fakující odpověď…
@Anonymní píše:
Ono to není jen o tom, co jsem psala, chápu, že tohle pobuřuje spoustu lidí, ale nějak si myslím, že k životu patří i to, že se člověk potřebuje občas trochu „pobavit“. Nevím, proč máte hned rýpavé poznámky. Ono by možná stačilo napsat, že to za to nestojí, ať se na to vykašlu a že si namlouvám něco, co vůbec není. I to je dost možný a jsem si toho vědoma. No, prostě jsem blbka a je to. Jen si nemyslím, že je nutný soutěžit o nejvtipnější fakující odpověď…
A proc se nechces „pobavit“ s manzelem? Chtela bys, aby on se chodil takhle „bavit“ jinam? Protoze to k zivotu patri?
@PandaVanda S manželem se samozřejmě bavím dost často
. Jen jsme spolu už dost dlouho a vytratilo se takový to, co je na začátku. Ale ok, uvědomuju si, že jsem blbá. Přestanu myslet na blbosti.
A chceš ho vytáhnout na kafe nebo do postele?
Jako já nejsem žádná úzkoprsá puťka, takže proč ho nepozvat na kafe (třeba za to svezení), jen si dobře rozmysli, co děláš a jestli ti to stojí za ohrožení manželství…
Ahoj holky, předem se omlouvám, že píši anonymně, ale jinak to nejde. Mám v hlavě takový bordel a potřebovala bych znát váš názor, nemám se s kým o tom poradit. Bydlím na vesnici a ve vedlejší vesnici bydlí ON. Vídáme se jednou týdně v krámu a z mé strany přeskočila jiskra okamžitě. On je ke mně milej, pustí mě ve frontě, když jsem měla cestu k nim do vesnice a on jel zrovna kolem autem, tak mi zastavil a svezl mě. Už to nějaký pátek trvá, ale neděje se nic zásadního. Každopádně hrozně moc bych ho chtěla pozvat na kafe nebo jen prostě na pokec, já jsem vdaná, on ženatý, ale… Někdy si prostě říkám, že život by se měl užívat. Nevím, jak na něj, nevím, jestli se mu líbím (i když z pohledů nejen na moje prsa mi přijde, že ano) a jak ho na to kafe vytáhnout. A jestli to opravdu udělat nebo prostě jen zůstat u toho, že mě každý týden nabije to, že ho vidím. Přijde mi, že je nesmělej, že on ten krok neudělá, ale nekoleduju si spíš o průšvih, pokud se snaží být jen milej a nemá zájem o nějaký flirty a kafička? Jsem fakt v pasti
. Strašně moc ho chci vytáhnout na kafe, zároveň ve mně je ale i to, že jsme oba zadaní.