Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, neříkám, že ho chci vojet v autě pod posedem. Nic takovýho mě ani nenapadlo. Nejsem úplně blbá. Já jsem jen potřebovala vědět, co dělat. Nemám to komu říct, nechci, aby tohle věděl kdokoli, ani nejlepší kámošky, proto jsem napsala sem. Tady se totiž nemůže stát, že to některá manželovi řeknete, když vás naštvu. Uznávám, že máte pravdu, nechám si zajít chuť a kafe si dám sama doma.
Věřím, že vás to zatím nenapadlo, ale jakmile vydáte signál, že by mohl uspět a stojíte o něj a on si ho přečte a vyjede po vás, u kafíčka to asi nezůstane, to přece víte, i když teď máte pocit, že byste to ukočírovala, pak by to vzalo poměrně rychlý obrat.
Ale o tohle mi ani tolik nejde, jako spíš o tu vaši samotu a nudu. Napadá vás, čím ji vyplnit, jak se angažovat, abyste něčím žila, co by vás těšilo, byla více mezi lidmi atd., aby vás netrápila tolik ta samota přes den? Máte v okolí něco, do čeho byste se chtěla zapojit? Nebo třeba toužíte po tom si doplnit vzdělání? Udělat ŘP, kurz na něco atd.? Co takhle si doplnit adrenalin a vzrušení nějakým sportem? Jste na vesnici, tam se dá dělat tolik věcí, např. jízda na koni.
Věřím, že kdybyste si něčím zajímavým vyplnila den, tohle by vás pak tolik netrápilo a když byste v tom byla úspěšná, tak byste vítala manžela ne s výkřikem: „Konečně je doma, bylo to k nepřežití bez něj!“ ale spíš: „To už je tady? A já to nemám hotové!“
Děkuju všem za reakce, i když teda nebyly úplně milé. Vím, že je to blbost, možná i díky vám. Budu se snažit vyhýbat se mu a nemyslet na kraviny, i když to není úplně lehký. Nevím, jestli to mám jen já takhle, ale prostě mě láká zakázaný ovoce, i když je mi jasný, že by to mohl být pořádný průser. Neříkám, že jsem myslela hned na sex, to prostě ne, ale asi máte pravdu, že by to pak stejně k němu nejspíš došlo a to je blbý.
@Swami Harashimi S tou samotou a nudou je to složitější. Já mám koníčky, práci, dvě děti. Nenudím se v tom pravým slova smyslu. Spíš je to všechno pořád stejný. Jak přes kopírák. Manžela miluju, máme sex často a dobrej, ale… Prostě mě BOHUŽEL láká i flirtík s někým jiným.
Zkuste si to „zakázané ovoce“ najít v něčem jiném, v něčem, kde je sice adrenalin, ale nezničí vás to. Teď nemyslím něco jako kradení v samoobsluze, samozřejmě. ![]()
Ozvláštněte si víc svůj stereotypní život, vyrazte si třeba do velkoměsta na den, na večerní koncert nebo se podívejte, co se u vás v okolí děje na facebook. Možná budete mile překvapena, kolik se toho tam děje. A naplánujte si něco extra i s manželem. Vymyslete něco originálního, stačí málo. Výlet někam, kde jste nebyli, večerni plavání při zapadajícím slunci a noční milování ve vodě nebo zkuste odvážnější koncept, milování se na posedu nebo tam, kde by vás někdo mohl přistihnout a byla by ostuda. Určitě na něco přijdete sama, na něco víc, než jen chvilkový nudný flirt.
Pokud budete čekat, že váš muž něco vymyslí, tak to je marné, tohle musíte vzít do vlastních rukou a zorganizovat zábavu sama, a to i pro něj.
Doporucuju nedělat. Taky jsem myslela, že si spolu zajdem jenom na kávu nebo pivo. Nakonec jsme spolu měli sex a strašně jsme se do sebe zamilovali. A teď se jenom oba trapime, protoze já jsem vdaná, on je ženatý a má dítě. Oba víme, ze musíme zůstat každý tam, kde jsme, tak jsme spolu raději přestali komunikovat. A je to fakt strašný, tak moc se trapim a jen doufám, ze to brzy přejde.
Nestojí to za to.
@Anonymní píše:
@Swami Harashimi S tou samotou a nudou je to složitější. Já mám koníčky, práci, dvě děti. Nenudím se v tom pravým slova smyslu. Spíš je to všechno pořád stejný. Jak přes kopírák. Manžela miluju, máme sex často a dobrej, ale… Prostě mě BOHUŽEL láká i flirtík s někým jiným.
Líbí se mi, jak ti tu někteří radí, aby jsi si to vzrušení našla jinde, to je jako kdybych měla chuť na svíčkovou a někdo mi řekl, tak si dej mrkvový salát, ať tu chuť zajíš
Asi by mě to moc neuspokojilo ![]()
Na druhou stranu si myslím, že začínat si něco s ženatým je chůze po tenkém ledě, nechala bych to v rovině flirtu a laškování, pokud trochu toho adrenalinu a dramatu potřebuješ, to člověka příjemně nabije a nemusí se trápit výčitkami, či bát vyzrazení.
A jinak jo asi se mu líbíš, ale pravdou taky je, že každému muži se líbí spousta žen, ne jen jedna
Takže bych z toho, že ti kouká do výstřihu, nic neusuzovala
I já koukám
A známé lidi taky ráda svezu autem a nemám s nimi nic v plánu ![]()
Beztak je to fejk, kdyby sním chtěla šukat, tak sním šukat bude a nebude se vás ptát, jak negramot ![]()