Ženatý "soused" :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
5.9.17 12:38
@žampion píše:
8o 8o cooooooooooožeeeeeeeeeeee? Ale já to nebyla fakt ne a mýho pana Houbu doma si teda raději proklepnu komu kam kouká :cert: :cert: a hlavně UFFFFF ten můj kafe nepije tak to jsem klidná

Tak je pravda, ze kdyz jsem tveho pana Houbu zvala na kavu, zdvorile me odmitl.
Ale na rumicek uz sel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.9.17 12:43

@vonajebohyne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chacha chacha rum to taky neni ale poradím ti zkus pivo a to uvidíš jak se mu rozvášní podhoubí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.9.17 12:45
@drewlet píše:
Pokud bydlíš na vesnici, budeš za chvíli v řečech, že tě vozí.
Rovnou mu ho přeblafni v autě. :roll: :zed:
Domluv se s ním někde ve městě, kde vás nikdo nezná, když už tě svědí. Ach jo. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
5.9.17 12:50
@Anonymní píše:
Ono to není jen o tom, co jsem psala, chápu, že tohle pobuřuje spoustu lidí, ale nějak si myslím, že k životu patří i to, že se člověk potřebuje občas trochu „pobavit“. Nevím, proč máte hned rýpavé poznámky. Ono by možná stačilo napsat, že to za to nestojí, ať se na to vykašlu a že si namlouvám něco, co vůbec není. I to je dost možný a jsem si toho vědoma. No, prostě jsem blbka a je to. Jen si nemyslím, že je nutný soutěžit o nejvtipnější fakující odpověď…

Tak to neber osobně, jsou to jen názory, nic víc ;) Především si uvědom, že pokud si s ním začneš, tak to praskne. A až to přijde, vlítne na Tebe jeho manželka, Tvůj muž požádá o rozvod (chlapskou ješitnost nepodceňuj). Zkrátka chceš vzrušení, zažít něco jiného, nového, nečekaného… Já Tě chápu, i zdejší přispěvovatelky. Bohužel pro Tebe, pokud do toho půjdeš, ublížíš tím spoustě lidem, ale taky sobě. On se nerozvede, jeho žena na to zapomene. Tvůj muž nezapomene a lidi taky ne. Vždycky budeš za rozvracečku, když se sousedkám zpozdí jejich muži, budou na Tebe ukazovat. Já tohle nezažila, ale žiju ve vesnici (a máme kolem též vesnice), široko daleko se všichni znají. Bylo tu pár afér a ani jedna nedopadla pro nevěrnici dobře. Naopak, ona byla ta nejhorší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.9.17 12:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám, že píši anonymně, ale jinak to nejde. Mám v hlavě takový bordel a potřebovala bych znát váš názor, nemám se s kým o tom poradit. Bydlím na vesnici a ve vedlejší vesnici bydlí ON. Vídáme se jednou týdně v krámu a z mé strany přeskočila jiskra okamžitě. On je ke mně milej, pustí mě ve frontě, když jsem měla cestu k nim do vesnice a on jel zrovna kolem autem, tak mi zastavil a svezl mě. Už to nějaký pátek trvá, ale neděje se nic zásadního. Každopádně hrozně moc bych ho chtěla pozvat na kafe nebo jen prostě na pokec, já jsem vdaná, on ženatý, ale… Někdy si prostě říkám, že život by se měl užívat. Nevím, jak na něj, nevím, jestli se mu líbím (i když z pohledů nejen na moje prsa mi přijde, že ano) a jak ho na to kafe vytáhnout. A jestli to opravdu udělat nebo prostě jen zůstat u toho, že mě každý týden nabije to, že ho vidím. Přijde mi, že je nesmělej, že on ten krok neudělá, ale nekoleduju si spíš o průšvih, pokud se snaží být jen milej a nemá zájem o nějaký flirty a kafička? Jsem fakt v pasti :). Strašně moc ho chci vytáhnout na kafe, zároveň ve mně je ale i to, že jsme oba zadaní.

Pokud se doma nudíš, dělej cokoliv, co tě rozptýlí. Jestli vyhasla jiskra u manžela, tak ji zapal. Ale nesnaž se nudu vztahovou zlepšit kafínkem se „sousedem“. Taky se ti může stát, že vzhledem ke své nudě se ti bude zdát ve všem lepší a zajímavější než tvůj muž. A to by byl průšvih. Za to to fakt nestojí. Ale nechápu, jak se se dvěmi dětmi můžeš nudit…A představ si ještě jednu věc - muž zve sousedku na kafe, zatímco ty se doma nudíš. Byla bys stejně shovívavá jako k sobě? P. S. Vztah mám 15 let a ještě jsem se nudit nezačala. Takže to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 12:53

Kdo chce moc…casto nemiva nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.17 12:55

Jak jsem psala, neříkám, že ho chci vojet v autě pod posedem. Nic takovýho mě ani nenapadlo. Nejsem úplně blbá. Já jsem jen potřebovala vědět, co dělat. Nemám to komu říct, nechci, aby tohle věděl kdokoli, ani nejlepší kámošky, proto jsem napsala sem. Tady se totiž nemůže stát, že to některá manželovi řeknete, když vás naštvu. Uznávám, že máte pravdu, nechám si zajít chuť a kafe si dám sama doma.

• Citovat
  • Upravit
1184
5.9.17 12:56
@Anonymní píše:
Tak jako jsme z velkých vesnic každá má tak 500-600 obyvatel, takže myslím, že i kdyby si to přečetla sousedka, tak jí nenapadne, že to píšu já. Kdybychom byli z nějaké malé vesničky, tak by mě ani nenapadlo to sem psát. Každopádně si prostě myslím, že to berete moc vážně. Já osobně neznám moc věrných párů a tady mi přijde, že si všechny hrajete na to, jak jste svaté a nikdy by vás nic takovýho nenapadlo. Věřte, že v mojí situaci napadlo. Mám dvě děti, manžel je od rána do večera v práci (ne proto, že musí, ale proto, že chce) a já denně sedím doma na zadku a čekám, až přijede. Věřte mi, že takovýhle zpestření je pro mě prostě jako pohádka. Neříkám, že ho chci ojet přece. Ale myslím, že dát si kafe a zaflirtovat není konec světa.

No evidentě si to umíš obhájit, tak nevím na co čekáš? Ne a opravdu by mě to nenapadlo, nemyslím, to že si neřeknu hezkej chlap, ale rozhodně bych se nenechala vozit, a nezvala ho na kafe apod…a tahat do toho „svatost“ je trošku mimo mísu, každej máme chyby, ale jsou chyby a křivej charakter, ty máš bohužel to druhé…ale na všem se dá pracovat, na chybách i charakteru..
a nezlob se nejde o situaci ale právě o charakter…jsou věci přes které vlak nejede a je jedno jaká je situace, a né „mám to těžký, tak mám nárok“ a jak ve tvé situaci??? Já mám manžela taky v práci od nevidim do nevidim, děti máme čtyři a jsme vpodstatě taky na vesnici a přesto si nezvu fešného kominíka domů na kafe :roll: aA nudíš se? najdi si koníčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
5.9.17 13:09
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, neříkám, že ho chci vojet v autě pod posedem. Nic takovýho mě ani nenapadlo. Nejsem úplně blbá. Já jsem jen potřebovala vědět, co dělat. Nemám to komu říct, nechci, aby tohle věděl kdokoli, ani nejlepší kámošky, proto jsem napsala sem. Tady se totiž nemůže stát, že to některá manželovi řeknete, když vás naštvu. Uznávám, že máte pravdu, nechám si zajít chuť a kafe si dám sama doma.

Hele, ono to není jen o tom nechat si zajít chuť. Někde je problém, a ten by jsi měla řešit. Tenhle dotyčný je jen jeden z mnoha potenciálních mužů, ke kterým můžeš začít něco cítit. Jestli by nebylo lepší změnit zajeté stereotypy, třeba si promluvit s manželem o vás dvou, o budoucnosti. Často pomůže společné budování (čehokoliv), i to může změnit stereotyp a sblížit, nahodit jiskru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 13:12

Ach jo… Chlap je třeba jen slušně vychovaný a takto přistupuje ke každé,, známé,, ženské tváři, že jí pustí na kase, sveze atd. Vědět můj manžel, že se šteluju na to se,,pobavit,, s jiným ženatým co mě pustí v obchodě tak si zaprvé poklepe na čelo, že nemám všech pět pohromadě a ještě mě s rozběhem kopne do (_;_). A zjistit, že se mi nějaká taková takto chystá na mojeho manžela a otce mých dětí tak by se asi dotyčná divila i ušima. Tak ti teda přeju hezkou zábavu a adekvátními následky, žiješ přece jen jednou a zábava je třeba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.9.17 13:15
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, neříkám, že ho chci vojet v autě pod posedem. Nic takovýho mě ani nenapadlo. Nejsem úplně blbá. Já jsem jen potřebovala vědět, co dělat. Nemám to komu říct, nechci, aby tohle věděl kdokoli, ani nejlepší kámošky, proto jsem napsala sem. Tady se totiž nemůže stát, že to některá manželovi řeknete, když vás naštvu. Uznávám, že máte pravdu, nechám si zajít chuť a kafe si dám sama doma.

Vis, co se rika ;)?
Chut se dostava na ulici, ale ji se az doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
5.9.17 13:20
@Anonymní píše:
Tak jako jsme z velkých vesnic každá má tak 500-600 obyvatel, takže myslím, že i kdyby si to přečetla sousedka, tak jí nenapadne, že to píšu já. Kdybychom byli z nějaké malé vesničky, tak by mě ani nenapadlo to sem psát. Každopádně si prostě myslím, že to berete moc vážně. Já osobně neznám moc věrných párů a tady mi přijde, že si všechny hrajete na to, jak jste svaté a nikdy by vás nic takovýho nenapadlo. Věřte, že v mojí situaci napadlo. Mám dvě děti, manžel je od rána do večera v práci (ne proto, že musí, ale proto, že chce) a já denně sedím doma na zadku a čekám, až přijede. Věřte mi, že takovýhle zpestření je pro mě prostě jako pohádka. Neříkám, že ho chci ojet přece. Ale myslím, že dát si kafe a zaflirtovat není konec světa.

Začnu od konce-zaflitrovat si-ano, to může být konec světa. Pro Tebe. Muži flirt neberou vážně, ženy dříve či později ano, bez vyjímky.
2; píšeš annonymně, je jedno odkud jsi, nikdo nezjistí kdo jsi. Já dnes ráno jela 3km se známým, manžel to ví, a co :nevim:
3; Neuvažuješ jako inteligentní ženská, ale jako ženská myslící pouze fr. dou-promiň. Napsat, že si tu hrajeme na věrné a nejsme, to je houvadina. Ono totiž vůbec nezáleží zda jsme či ne, o nás v téhle diskuzi nejde, je to Tvá diskuze, o Tvém trápení, né o našem. Víš jak se říká, každý svého štěstí strůjcem? Ono to tak totiž je. Každý má charakter nastavený jinak. Mám kamarádku, která zahýbá a jako by neměla svědomí. Tak proč ne. Pro mnohé ale sklouzne flirt k něčemu víc a začne se pohybovat na tenkém ledě. Ten led nevydrží.

Píšeš, že jsi doma. Tak nebuď. A mimochodem-jsem hodně hypersexuální-věř že mám víc myšlenek na sex než Ty. Jsem svýmu manželovi věrná. Protože nejsem bezcharakterní mr.cha, abych takhle zranila muže, který mě miluje a je otcem mých dětí. To bych radši ublížila sobě, než těm, které miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
5.9.17 13:31
@Anonymní píše:

Ale napadlo! Anebo tě napadá něco podobného pokaždé, když si klikneš na myšku.
Ale když slíbíš, že použiješ kondom, tak ti to schvaluji. Přes kondom to není nevěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.9.17 13:46
@Anonymní píše:

Hele, jasně že pozvat někoho na kafe není zločin a naopak je to příjemné rozptýlení, ale pokud máš při pohledu na něj vlhko v kalhotkách, je to hraní s ohněm a pak jsi v průšvihu ani nevíš jak. Pokud tě štve, že doma sedíš a čekáš na manžela, tak si najdi nějaký kroužek, začni se učit jazyk, cvič, cokoli.

Představ si to v opačném gardu, jak tvůj muž zve na zcela přátelskou nezávaznou kávu sousedku, ze které se mu vždycky spolehlivě ztvrdne. Jak ti ta myšlenka chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.9.17 13:47
@svycarka píše:
Ty kraso ja cumim..to je tu zas svatejch v jedne diskusi :mrgreen: To ze to ok neni ona samozrejme vi a na neveru musi bejt oba, ze? Jj chudak manzel s manzelkou..a co kdyz oni probiraj anonymne nekde to same? :mrgreen: :mrgreen:

Podobný alibismus už podělal nejeden vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová