Kvalitní víno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virginian
18.12.13 21:29

Kamarad ital mne naucil na Puglia Primitivo, to je vino z podpatku italie a vetsinou moc dobry.

Jeste Egri Bikaver by k tomu steaku sel, ale jak pise jane-e, nech si poradit.

• Citovat
  • Upravit
3
24.8.14 10:41

Ahojky setklala jsem se s mnoha druhy vín, ale musím říct, že opravdu nejvíc mi zachutnala medvědí krev v bulharsku. Po návratu z dovči jsem letěla do obchodu a zjistila, že u nás je ta flaška s medvědicí taky. Dokonce i roséčko a bílé. No nevěřila bych, ale ujíždím na něm od návratu z dovči s celou rodinkou. Nemůžem si ho vynachválit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy81
14.11.14 12:21

Ahoj všichni, když se tu bavíte o víně, napadá mě, jestli máte někdo zkušenost s nějakým kurzem o víně? Napadlo mě to jako dárek na Vánoce pro přítele. Ale nemám s tím žádné zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Maaruuskaa
19.11.14 12:47

Jj já jsem byla na základním kurzu o víně v Brně, dobrá zkušenost ;)
Myslím, že jako dárek rozhodně potěší.

• Citovat
  • Upravit
8
19.11.14 13:09

Ake to je kvalitni vino? i v tescu i ve vinarnach najdete ruzne vina kvalitni, nekvalitni, dobra i spatna, ale pokud sinajdete co vam chutna tak nenico resit… nam napriklad chutna i medvedi krev cervene i to ruzove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy81
26.11.14 11:05

Maruško fakt? a kolik jsi za to dala? No já myslím, že dárek pro něho by to byl nejlepší právě.

• Citovat
  • Upravit
Maaruuskaa
4.12.14 08:51

Dala jsem za to 2.998 kč a fanoušci fb mají bonus :-)
A mají výborné lektory.

• Citovat
  • Upravit
Andy81
8.12.14 11:40

Faakt? To je docela i dobra cena. Kde to prosímtě bylo? To by bylo super.

• Citovat
  • Upravit
Maaruuskaa
10.12.14 13:40

Jj cena je super. Kurzy probíhají všude možně po čr. Záleží, kde by jsi potřebovala. Ale podívej se na Vinařský institut a tam snad najdeš potřebné info.

• Citovat
  • Upravit
Andy81
11.12.14 19:15

Je, moc děkuji za informace, jdu to prozkoumat :mavam:
díky díky

• Citovat
  • Upravit
109
26.12.14 18:51

No nevim, co do kvality, ale ted me mile prekvapil Bily medved, znala jsem jen Medvedi krev a tento je opravdu jemny, za vybornou cenu. Donesl mi ho Mikulas:) a uz jsme koupila dalsi lahvinku :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.2.15 21:19

Možná se budete smát, ale u nás je nejoblíbenější medvědí krev. Na dovolené v bulharsku jsme ji přišli nachuť a teď ji pijem i doma je fakt, že tady není úplně totožně plná chuť ovoce jako na balkánu, ale připomíná nám léto i lahev z kaufu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka05
20.7.15 14:46

Medvědí krev

Zdravím,
máte nějakou zkušenost s vínem Medvědí krev? Náhodou jsem na to narazila na internetu, tak by mě to zajímalo. :?:

• Citovat
  • Upravit
21.7.15 10:41

Ahoj, Lucko. Tak já si občas vínko dám třeba s kámoškou. Červená mědvěí krev je super s kolou. Ale samotné mi zrovna dvakrát nechutná, taky co bys chtěla za 60 Kč :lol:
Tak nebrouzdej po netu a vyzkoušej ho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka05
21.7.15 10:59

Jasné… A co do svařáku, to by se nehodilo? :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie