Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky setklala jsem se s mnoha druhy vín, ale musím říct, že opravdu nejvíc mi zachutnala medvědí krev v bulharsku. Po návratu z dovči jsem letěla do obchodu a zjistila, že u nás je ta flaška s medvědicí taky. Dokonce i roséčko a bílé. No nevěřila bych, ale ujíždím na něm od návratu z dovči s celou rodinkou. Nemůžem si ho vynachválit:)
Ahoj všichni, když se tu bavíte o víně, napadá mě, jestli máte někdo zkušenost s nějakým kurzem o víně? Napadlo mě to jako dárek na Vánoce pro přítele. Ale nemám s tím žádné zkušenosti.
Jj já jsem byla na základním kurzu o víně v Brně, dobrá zkušenost ![]()
Myslím, že jako dárek rozhodně potěší.
Ake to je kvalitni vino? i v tescu i ve vinarnach najdete ruzne vina kvalitni, nekvalitni, dobra i spatna, ale pokud sinajdete co vam chutna tak nenico resit… nam napriklad chutna i medvedi krev cervene i to ruzove
Maruško fakt? a kolik jsi za to dala? No já myslím, že dárek pro něho by to byl nejlepší právě.
Dala jsem za to 2.998 kč a fanoušci fb mají bonus ![]()
A mají výborné lektory.
Faakt? To je docela i dobra cena. Kde to prosímtě bylo? To by bylo super.
Jj cena je super. Kurzy probíhají všude možně po čr. Záleží, kde by jsi potřebovala. Ale podívej se na Vinařský institut a tam snad najdeš potřebné info.
No nevim, co do kvality, ale ted me mile prekvapil Bily medved, znala jsem jen Medvedi krev a tento je opravdu jemny, za vybornou cenu. Donesl mi ho Mikulas:) a uz jsme koupila dalsi lahvinku
![]()
Možná se budete smát, ale u nás je nejoblíbenější medvědí krev. Na dovolené v bulharsku jsme ji přišli nachuť a teď ji pijem i doma je fakt, že tady není úplně totožně plná chuť ovoce jako na balkánu, ale připomíná nám léto i lahev z kaufu.
Zdravím,
máte nějakou zkušenost s vínem Medvědí krev? Náhodou jsem na to narazila na internetu, tak by mě to zajímalo. ![]()
Ahoj, Lucko. Tak já si občas vínko dám třeba s kámoškou. Červená mědvěí krev je super s kolou. Ale samotné mi zrovna dvakrát nechutná, taky co bys chtěla za 60 Kč ![]()
Tak nebrouzdej po netu a vyzkoušej ho ![]()
Kamarad ital mne naucil na Puglia Primitivo, to je vino z podpatku italie a vetsinou moc dobry.
Jeste Egri Bikaver by k tomu steaku sel, ale jak pise jane-e, nech si poradit.