Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@believeinunicorns tak používejte vložky ne? A nebo vyčkejte, až skončí ms a pak se lec
@believeinunicorns Pociťovala jsi na sobě nejake příznaky typicke pro kvasinkovou infekci?
@Anonymní píše:
@believeinunicorns Pociťovala jsi na sobě nejake příznaky typicke pro kvasinkovou infekci?
pálení, svědění ano, a predtim i tvarohovity výtok. ![]()
@believeinunicorns Léčba se musí odložit až po menstruaci. Stejně by to nemělo žádný efekt, když by čípky byly vypuzené krví nemluvě o tom, že by sis mohla zanést infekci i dál. Ani tampony nejsou doporučené. Raději tento měsíc sáhni po vložkách a často je měnit!! Je možné, že i při ms budeš pociťovat to svědění/pálení, sama jsem na to dřív trpěla, nezbývá než zatnout zuby a vydržet. A začít nebo pokračovat v léčbě až po ms ![]()
Máte někdo zkušenost s tampony do vody v těhotenství? Trpím na mykozy, kor ted v těhotenství. Normálně bych do bazénu nešla, ale jedu s dcerou do školky v přírodě a bude se tam chodit i na bazén, nerada bych o to dceru ochudila, ještě kdyz tam budou chodit všechny děti.
@Zuzela
může s ní jít učitelka, nebo kamarádka-maminka. Moc to neriskuj, můžeš i nachladnout, ale nebudu věštit ![]()
Já tampony normálně používám, ikdyž na kvasinky trpím, jen je třebas častěji vyměňuji. existují i tampony(vložky) s lactobacily, koupíš třeba v lékárně - to by bylo vhodné..jinak já jsem po MS vždycky taková čistější co se týče kvasinek - jakoby se to vypláchne - asi jim to krevní prostředí nedělá dobře ![]()
@Pennya píše:
Já tampony normálně používám, ikdyž na kvasinky trpím, jen je třebas častěji vyměňuji. existují i tampony(vložky) s lactobacily, koupíš třeba v lékárně - to by bylo vhodné..jinak já jsem po MS vždycky taková čistější co se týče kvasinek - jakoby se to vypláchne - asi jim to krevní prostředí nedělá dobře
takze nevadi kdyz budu střídat tampony a vložky ale budu je častěji vyměňovat? ![]()
@Pennya píše:
Já myslím že nevadí. a stou léčbou čípky až ti MS skončí
dekuju moc
![]()
Ahoj, prosím o radu, je možné že mám kvasinky? Mám bílý výtok, padají ze mě hodně hrudky bílo žluté, je toho opravdu hodně hlavně když jsem na záchodě. Na kalhotkách nemám nic. Svěcí mě vagína a mám velký tlak v podbříšku.
Děkuji za rady ![]()
@Victoria J Tak to je dost možné. Asi budeš muset vydržet a přetrpět do úterý, zajít do lékárny nebo na gyndu. Jako první pomoc může maličko ulevit chlazený neslazený bílý jogurt.
Mám doktora bohužel přes celou čr, jelikož jsem na dovolené
. Takže jedině připadá v úvahu lékárna. Jaké léky se na to dají koupit? Jen mě děsí, že z toho ze mě vypadlo tolik.. Je možné, že bych toho měla plný podbříšek?
Dobrý den mám tady dotaz
takze myslíte ze by to slo udelat tak, ze s nima budu pokračovat az mi skončí ms? 
No takze, doktor mi zjistil ze mam kvasinkovou infekci nebo neco takoveho a vyfasovala jsem vaginální cipky. No jenže jsem dnes dostala menstruaci a v pribalove informaci je napsáno ze se cipky při menstruaci používat nesmí.
a muzu během ms ted používat tampony? jestli to něčemu nevadi.