Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nesmrdí ti z pusy? ![]()
ne sranda, od kamarádky dcera to měla taky a fakt to nic nebylo…
Řešili jsme něco podobného a vyklubaly se z toho kvasinky. Když roztáhneš pysky nemá tam „bílý povlak“? Zajdi za dr. ona koukne a předepíše něco šetrného
Ahoj moje dcera na to take trpi. Vyhledej si detskeho gynekologa. Da ti masticku a udela stery. Pouzivame antibakteriální mydlo a ve skole ma zvlhcene ubrousky. Nektere holcicky na to trpi. Nam pani dr. rekla, ze to v pubertě přestane.
Pokud to nemá zarudlé a nemá ani žádný výtok, tak bych to řešila častějším mytím čistou vodou - při každém přebalení, nepoužívat vlhké ubrousky, ale mýt jen čistou vodou. Moje dcera trpí od tří let na výtoky, když je nachlazená, chytí se hned i dole, mám pro ní dětské intimní mýdlo a máme po problémech.
@Karleon píše:
http://www.mj-krasazdravi.cz/…l-100-ml.jpg
Jsem vůbec nevěděla, že existuje dětské intimní mýdlo, děkuji za osvětu ![]()
Ale stejně jsou to chuděry malé, tak brzo trpět na takové věci..
Dětská taky může poradit, když by to nestačilo, doporučí dětského gynekologa
Asi to víte, ale jen pro jistotu hlavně ji nemyjte intimním gelem pro dospělé ženy!!!
Ahoj, pardon za takove intimni tema, ale radeji se zeptam. Dcera mezi nohama pomerne dost zapacha. Je ji 20 mesicu. Nejdriv jsme si mysleli, ze je to po noci a procurane pline, ale citim ji i brzo po koupeli. Ptala jsem se na to sveho gynekologa a pry kdyz nema vytok, tak je to v poradku. Nema to ani zarudle, neskrabe se, nic
Nevite nekdo, cim by to mohlo byt?