Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na zacatku tehu jsem to taky mela nejdriv boraxovy globule a bez efektu potom jsem dostala Clotrimazol bobule a krem a za dva dny jsem mela pokoj a pak asi za 14 dni jeste jedno baleni a tuk tuk jsem uplne bez potizi. je volne prodejny a fakt zabira
Ja to mela ve 20 tt a trpela sem neskutecne v lekarne sem nechala dohromady za lecbu 2000 trpela sem jako nikdy kup si ten vyplachovator v baleni jsou i tablety stoji to 500 a petkrat dene vyplachujes musis to dostat ze vnitr me se to paky pak. rozsirilo na stehna
@Jajvy v lékárně seženeš vyplachovadla plus extra tampony napuštěné jakýmis dobrými bakteriemi.. jako divim se, že to dr neřeší, tohle v těhotenství je za trest.. a mmchdm ten krém mi dr doporučil, že se to nezavádí, ale zevně mazat můžu i v těhotenství.
Určitě neuškodí, ubrat cukru…Jíst více živých jogurtů s Laktobacillus, sprchovat se místo koupání a v neposlední řadě!!! mít nechráněný sex. Partner může totiž být opakovaně spouštěč kvasinkové bouře!!!
A nebála bych se i „dobrý živý jogurt“ (bílý) zavést i do pochvy. Ne nijak hluboko, kousek od poš. vchodu. Je to přírodní, miminku to neublíží
Příspěvek upraven 23.01.16 v 09:53
Canesten můžeš zvenku, mě to zachránilo…
jinak vynech hlavně cukr ![]()
Jaké vyplachovadlo a tampony? Můžete být konkrétnější? Já to mám zase pořád po porodu..V těhu canesten tablety jsem normálně používala pomáhalo to.
http://www.ceskaordinace.cz/…55-6483.html
Ale vše, co tam uvádí, bych konzultovala s lékařem!!
@Jajvy Mela jsem s tim problemy taky u prvniho. Zevne mi rikal, ze muzu mazat cokoli, je to lokalne, mazala jsem Clotrimazol, Myfungar, Canesten. Dovnitr mi toho taky moc nepomahalo, ale co bylo az zazracne, tak byly pruhledne cipky Globulus Cum Natrio. Ty byly nejlepsi, ale nevim, jestli mas problem i tam, to jsem se nedocetla ![]()
@pannda píše:
Určitě neuškodí, ubrat cukru…Jíst více živých jogurtů s Laktobacillus, sprchovat se místo koupání a v neposlední řadě!!! mít nechráněný sex. Partner může totiž být opakovaně spouštěč kvasinkové bouře!!!
A nebála bych se i „dobrý živý jogurt“ (bílý) zavést i do pochvy. Ne nijak hluboko, kousek od poš. vchodu. Je to přírodní, miminku to neublíží
no tohle v tehotenstvi vubec ani zadny vyplachy a experimenty v zadnym pripade. co skutecne pomaha je zavest pri njhorsich potizich globuli Clotrimazomu ručně a to 2× denne bez zavadece a okoli pochvy a stehna namazat Clotrimazol kremem ale me se nejvice osvědčil kokosovy olej
Zivej, bilej jogurt, strikackou nacpat dovnitr, opatlat zvenku a vydrzet co nejdyl. Paradne to ulevi.
Prosim o jakoukoli radu, co vam na to v tehotenstvi pomohlo. Zaclo mi to snad pred 6 tydny, mela jsem Dafnegin a Macmiror.Jsem uz uplne zoufala.Mam uz cervenou a podrazdenou kuzi i na vnitrni strane stehen. Dokonce me to svedeni budi v noci, pres den se nestiham skrabat. Pomuze upne vynechat sladke a plisnove syry? a nevite jestli muzu ve 33 tt canesten mast? gynekolog rikal, ze bohuzel v tehotenstvi se toho jde tezko zbavit.