Kvasinky u 3měsíční holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
304
5.7.11 10:49

Kvasinky

Ahoj holky,
nevíte, co pomůže na kvasinky u 3-měsíční holčičky? Má je od narození už počtvrté, 3× už na to dostala Imazol - antibiotikovou mast, ale nechci jí tím pořád mazat… :roll: Teď je má počtvrté, pořád větráme ale ne a ne to zmizet. Druhá holčička je ještě neměla.
Poraďte, třeba nějaký bylinky, přírodní léčbu, nebo tak něco… díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4034
5.7.11 11:22

Zkus dávat lactobacilky, jsou myslím od 1 měsíce, kapsle se vysypou do mlíčka. A jinak je taky výborný gel na intimní partie z justu, dává se to do koupele. Nevím, jak přebaluješ, ale pokud používáš vlhčené ubrousky, tak je asi na chvíli nepoužívej, ale omývej ji při každém přebalování heřmánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.7.11 11:53

Já bych zkusila vynechat cokoliv parfemovaného - to hodně kvasinky podporuje a hodně pomáhá úprava jídelníčku - pokud kojíš, vynechej věci, které kvasinky způsobují u dospělých - mléko, sladké, atd. Možná se poptej, zda jí můžeš umývat vodou s Rosalginem (http://www.zenskezanety.cz/co-je-rosalgin/), ten hodně pomohl mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.11 12:10

Jejda, jen ne heřmánek. Umývala jsem se ním také kvůli kvasinkám a gynekolog mě tehdá vyhuboval, že jim tím připravuju živnou půdu…

• Citovat
  • Upravit
4034
5.7.11 13:27

Vážně? Mi zas říkal, že heřmánek je dobrý na všechno, tak nevím :nevim: . Ale ještě jsem si vzpomněla, že mi říkal umývat genciánkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí