Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@skwor.skworecek Moc jsem tomu nevěřila, ale jsem ráda, že jsem nakonec rozhodla ji vyzkoušet. Není to dlouho co jsem ji doporučila i kamarádce, protože ta s tím taky bojuje pěkně dlouho :/
Řeším nějakou dobu kvasinky, nejdřív samoléčbu (clotrimazol tbl a krém), to pak bylo lepší ale ne dobré, tak jsem šla na gyndu. Doktorka řekla že to není tak hrozné ale trochu tam zánět ještě je a dala mi tablety na zavádění na týden a jeden prášek polykací. Zlepšilo se to, pak přišla MS která teď končí a na pohled je to sice dobrý, ale pořád mám takový pocit „diskomfortu“
Myslíte že tam ještě něco je? Nebo jde jen o pocit? Mám s tím jít zase na gyndu třeba na stěry?
Zkus si koupit ještě na doléčení Gynimun, to jsou laktobacily na zavádění. Nebo Gynella globule, Lactofeel, prostě něco, co ti zlepší poševní prostředí. Já mám nejlepší zkušenost s tím prvním. Ms je zrádná, v pochvě se s krví zvýší pH a kvasinky i bakterie mají lepší možnost se množit.
Me pomáhají boraxove globule. Po chvíli to teochu začne pálit a to je pro me signal, ze tam fakt něco je. Dávám 1 na noc dokud páli a když přestane tak ještě jeden den pro sychr. Víc jak 4 ks jsem snad nikdy nemela