Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Dneska jsem byla v hospodě na obědě a dala jsem si smažený květák. Mám strach z listeriozy, květák byl totiž trochu tužší nebo myslíte, že byla při smažení zničena? Dekuji moc za každý názor!
to snad ne. Ještě pochopim sushi, ale květák? všechno je ok, klid ![]()
V utery jsem ho mela taky a jsem v 9tt a dnes avokadove sushi
Myslim, ze se neni ceho bat. Spis bych se bala tatarky pokud byl k tomu kvetaku.
Já měla syrový květák včera, taky jsem měla hermelín bez tepelného zpracování a ovoce z vlastní zahrady v zásadě nemyju pokud roste na stromě. Žiju, jsem těhotná a všechno cajk. Chce to se tolik nestresovat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Dneska jsem byla v hospodě na obědě a dala jsem si smažený květák. Mám strach z listeriozy, květák byl totiž trochu tužší nebo myslíte, že byla při smažení zničena? Dekuji moc za každý názor!
Nebyla.
Kdyby někdo dělal žebříček blbých dotazů na téma: snědla jsem… a jsem těhotná, jsi TOP. Je to troll, že ano ![]()
Jsem těhotná a jim všechno… Bože holky proberte se… Přijde mi že těhotenství vám vlezlo na mozek a zatemnelo buňky…
Jak se většinou snažím za většinou příspěvků nevidět trolla, tak tady si myslím, že si někdo dělá prd*l. ![]()
Někdy si říkám, jak jsem ty dvě těhotenství mohla přežít bez újmy, když si vzpomenu co všechno jsem jedla ![]()
Ahoj holky,
Dneska jsem byla v hospodě na obědě a dala jsem si smažený květák. Mám strach z listeriozy, květák byl totiž trochu tužší nebo myslíte, že byla při smažení zničena? Dekuji moc za každý názor!