Plod nízko položený

22.7.21 10:16

Plod nizko polozeny

Ahoj, dneska sem byla na druhem Screeningu a podle Dr. leží plod hodne nizko. Dostala sem Magnesium 300g a klid na lůžku. Čípek je 3,86cm. Mate nekdo zkušenosti? Muze to i byt tim, ze jsem vcera jela 10h v aute a pak vsechno uklizela a litala sem? Dekuju za vaše odpovědi, jestli mate některá z Vas zkušenosti s nízkou polohou plodu ☺️️

Příspěvek upraven 22.07.21 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
22.7.21 11:14
@Madlinkate píše:
Ahoj, dneska sem byla na druhem Screeningu a podle Dr. leží plod hodne nizko. Dostala sem Magnesium 300g a klid na lůžku. Čípek je 3,86cm. Mate nekdo zkušenosti? Muze to i byt tim, ze jsem vcera jela 10h v aute a pak vsechno uklizela a litala sem? Dekuju za vaše odpovědi ☺️️

Na to ses měla zeptat své lékařky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.21 11:16

@Annabela11 rekla, ze si to nemysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
22.7.21 12:07

Některý mimina se prostě uvelebi nízko…moje mrně taky bylo dole když mě doktor dělal utz v 18tt ale nijak to nehrotil…cipek v pohodě, placenta vporadku, žádný velký tvrdnuti břicha ani křeče…rekl jen že kdyby bylo častější tvrdnutí mám jet na kontrolu..a doporučili mi magnezko při potížích nebo když budu vědět že budu někde dýl stát a žádný delší vychazky…na utz ve 21tt v gennetu uz ležela zas jinak pěkně si plavala uprostřed, nohy za hlavou…pohoda jazz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
22.7.21 13:09

Uvelebi se nízko a postupne vytáhnou. Asi to může být individuální, ale co znám ze zkušeností, těhotenství i porod proběhl v jednom takovém případě normálně, žádná opatření nebyla třeba, tehulka žila normálně, zvedala a nosila starší dvouleté dítko, chdila s ním cvičit atd. Měla srumec kolem rodiny, domácnost atd. To je jen příklad, můžeš to mít jinak, ale neboj se! Tvrdnutí břicha bývá někdy už od 5. měsíce, často že stresu. Znám příklad, kdy to tak maminka měla, ale porod ani potrat se jí nespudtil, ani neuzivala hořčík. Mozna nadělá víc škody to strašení. To, že jsi jela dlouho autem pravděpodobně nemá na uložení dítěte vliv. Prostě zahnizdilo tam, kde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí