Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
9.11.09 08:57

Věk, bydliště, stav, KO, NT, Tripple, TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 08:58

Pimpi tak to ber že jsi jedinečná :lol: to bude ok.
A oni ti nedali fotečku ani když jsi si řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.11.09 09:05

Nedali, ale to je celkem jedno, protože jdu zítra na kontrolu ke svý Mudr a ta mi jí 100% udělá. Jinak se tím nijak netrápím nebojte. Doktor říkal, že se to prostě stává.

Pro Jahůdku: Věk: 29 let, bydliště: Kolín, stav: vdaná, příští kontrola 10.11., jiné termíny nevím, TP 14.5.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 09:07

To jsou divný že ti žádnou nedali…ale tak máš kliku že jdeš zítra ke svý mudr.
Ježíš já se toho screeningu snad nedožiju…ještě 3 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.11.09 09:14

Dobré ránko všem.
Jsem nějaká poblblá! Furt bych spala, ale hlad mě donutil vytáhnout paty z postele.
Veru: barva je super, taky jsem kdysi dávno takovou měla..ale to už je tak 8 let. Pak jsem přešla na tmavě hnědou, pak černo-modrou. Teď už mám tak tři roky svoji barvu.
Jahůdko, pokojíček hezkej, jsem ještě zvědavá na aktuální fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.11.09 09:16

Holky ještě mě tak napadá, platíte za fotky u své gyn., případně kolik? Po mě chtějí 100 a zdá se mi to moc. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.11.09 09:17

Ahojda,

než jsem vás dočetla sežrala jsem celou bagetu a jogurt :-D Ale všechny vás samozřejmě s Bílečkem zdravíme… i tety do UK nebo USA.

Tak jsme se byli s manžou podívat v sobotu v Liberci na kočárek (potřebuju si ho osahat než do něj půjdu) A na prodejně ho neměli a paní říkaly, že jde teda maximálně na dračku, a že zelenej (ten jsem chtěla já) bude problém sehnat i v hlavních skladech. Maximálně ho vychválily a znovu mi potvrdily, že pokud ho chci tak ať neusnu na vavřínech, páč čekačka na trojkombinaci je někdy až 3-6 měsíců. Dohodly jsme se, že se tam přijedu znovu podívat až jim přijde jeden na objednávku a podle toho jestli budu spokojená, tak ho rovnou objednám. Espiro gtx se prostě shání fakt blbě. Já musím mít vždycky něco extra :wink:

Pimpi - to bude OK, některé holky mají třeba celé těhu cystu nebo hematom a ten váček je malinkatý. Třeba se k té děložní stěně ještě přichytí.

Petrucha - jsem se trošku rafla s manželem včera v autě… mlel a mlel jak zaseknutá deska až jsem musela zařvat ať mě nes* a neříká takovýhle ptákoviny, ale přijde mi, že je teď Ondra takovej víc chápavej… ví že to semnou hází a třeba i přijde první on. 8-o Neomluví se ,ale přijde. To by mu předtím jeho mužská ješitnost nedovolila. :wink:

Filad - s Marťou je to jako na houpačce, ale neboj zase bude dobře!!!!

Nettie - čágo bélo holky… užívej si s Jindřiškou pohody - všechno jednou končí :lol: Ale ona to do narození sourozence zmákne, bude líp běhat a čůrat kde má… je to přece velká ségra :lol:

Jahůdka - seznámek je super! Podám ti přesnější info až přijdeme ve čtvrtek od mudry. Jdeme už před osmou tak to budeš mít za čerstva :lol:

Holky, už mi teda nabíhaj nervy před kontrolou. Nic už mi není a i Ondra mi říkal, že se mi prsa nějak vyfouly :-? Tak nevím, doufám, že je fak tvšechno jak má být.

Jo a dneska jdeme zase do divadla… jsem zvědavá jaký to bude (je to volný pokračování Vagina monologů) S Asterkou, D. Bláhovou a ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.11.09 09:18

HOlky možná už jste to tady řešili, ale docela mi vadí, že není vidět metřík. Nevíte, jestli to jde nějak zobrazit.

Doktorka si mě takhle objednala schválně, protože mi v Podolí dali do ruky rovnou výsledky, tak je doktorka chce vidět. Je to fakt zajímavý to číst. Jsou tam napsaný všechny rozměry miminka. Docela jsem zírala, co ten dokotor na tom UTZ vidí. Já jsem viděla jen ruce a nohy a hlavu a to bylo všechno a on hlásit žaludek, střeva atd. Pak do mě dloubal, protože potřeboval změřit ruku a mimísek jí měl podél těla, tak do něj zďuchnul, aby se pohnul. Chudák malej, ale musím říct, že je celkem čilej. Škoda, že ho ještě necítím, to bych si užila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 09:19

Jahůdko pokojíček hezkej, halvně teda ty obří krtečci jsou super.
Koblo já platím za fotečku 50,– a taky za zrcadla 30,–
Takže koukám že to mám docela levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.11.09 09:19

Ty volečku, to je zase román… sorráč 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.11.09 09:22

Pimpi - v pravo nahoře, zaškrtni „zobrazovat podpisy uživatelů“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.11.09 09:24

Kobla - já jsem z toho taková zmatená, za fotku jsem zatím ještě neplatila a asi 2× co k téhle mudře chodím jsem platila za zrcadla. Jo 1× ročně stovku jako registrační poplatek na celý rok. Ale co vím tak některé holky u ní platí jak mourovaté. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.11.09 09:28

Díky za radu. Hned je to lepší.

Já za zrcátko neplatí a za fotku dávám taky 100,– Kč, ale myslím, že to za to stojí. Teď přemýšlím, že se objednám do podolí na to 3D. Chtějí za to sice 1300,– ale určitě by to byl hezký dárek k vánocům pro maminky. CO myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.11.09 09:30

PAPAYO, nestraš. Já chci zelený Espiro GTX!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 09:35

Pimpi a udělají ti to 3d? Já myslela že se na to chodí až po 20tým týdnu? Ale asi když to chceš tak ti to udělají asi i dřív, to je možný. To není špatnej nápad tam zajít, hlavně tam by nám stopro řekli pohlaví. Já jsem zvědavá jestli si mě mudra pozve pak až po vánocích nebo kdy…vychází mi ten dvacátý týden přesně na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí