Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
9.11.09 11:34

Mě teda taky zuby trápí..kór dneska..ta osmička, kter má jít ven..Mám kolem ní, chronickej zánět dásně, páč ta osmička je velká jako ostatní stolička, ale nemůže se přes dáseň dostat ven a ještě je tam nakřivo.Hnus. Tak furt proplachuju kanylou.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 11:36

Holky mě teda ty zuby naštestí nebolej ale mám tam zase dva váčky, jeden nad tím urvaným zubem a druhej tam mám už půl roku, ale odmítla jsem jít na rentgen a pan doktor s tím zatím nic neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.11.09 11:43

Nezměníme radši téma?..Vím, že jsem s tím začala já, ale už mě to nějak stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 11:46

Tak jsem se inspirovala jak tady někdo včera psal o těch špagetách tak jsem si k obědu udělala boloňský špagety a je to teda mňamka…i Adámek tady křičí mami ňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.11.09 11:49

Mňam…úplně jsem dostala hlada..tak jdu něco zdlábnout..Mám chuť na květák, ale prvně musím dopapat kuřecí maso s rýží ze včerejška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
9.11.09 11:50

Já už razítko od zubařky mám, protože jsem stejně byla objednaná a týden před tím jsem dostala průkazku. Byla jsem úplně hotová - lepší 100× gynekolog než 1× zubař. Převrtávala mi POUZE jednu zmršenou plombu, a měla jsem z toho hrůzu - jsem hrozná posera - naštěstí se nestresuju dopředu, ale až ten den. Je pravda, že jsem se málem pozvracela, protože vrtala vzadu nahoře, a ten záklon mě hustě nadavoval. Tak jsem museli dělat přestávky. :-? Místo stříbrné jsem si nechala dát šetřící „těhotenskou“. Sice stála 300,– Kč, ale netlačí a nezlobí mě. Většinou se mi plomby musí po týdnu převrtat, protože tlačí. Mám nějaké divné zuby.

Viky, o tuňákovi mi vykládej - já sním min. plechovku týdně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
9.11.09 11:51
kobla píše:
Nezměníme radši téma?..Vím, že jsem s tím začala já, ale už mě to nějak stačilo…

Jé kobli promiň :mrgreen: Jsem to dlouho psala, protože přišla kolegyně na radu.
Takže my jsme s manžou dojedli ty bramborové škubánky s uzeným masem - vzali jsme si je so práce a ohřáli v mikrovlnce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.11.09 12:04

Holky mám dotaz z trochu jiného soudku - dělá vám některé problémy vstávání. Já když chci vstát, tak se musím opřít oběma rukama a pak teprve vstanu. Jinak mě děsně bolí v podbřišku když zatnu břišní svaly. Musím konstatovat, že mi začali padat kalhoty. Asi je mimčo moc žravý a všechno mi sní, takže ono přibírá a já hubnu. Jsem zvědavá, co mi zítra doktorka řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 12:10

Pimpi tak toto jsem měla u prvního těhu ale až dýl, tak po tom 20 tým týdnu…ono by se v těhu mělo vstávat z postele a z bobku když si třeba zavazuješ boty tak abys ty břišní svaly namáhala co nejmíň, učili nás to na předporodním kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.11.09 12:11

žiži: v pohodě:-)
pimpi: Já taky musím pomalu vstávat, páč mě jinak hrozně píchne v podbříšku, většinou na jedné straně. A hlavně ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.11.09 12:12

pimpi mám přesně to samé, vstávám z postele jak bába, otočím se na bok a pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.11.09 12:14

No Viky to píše správně, máš se při vstávání z postele otočit na bok a pak slézt. Nebo když nemůžeš vylézt ze strany, máš tam třeba zeď tak se musíš z boku otočit a slézt po zadu z postele, tak jsem to dělala já a jinak to ani pak v pokročilejším těhu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.11.09 12:23

To jste mě uklidnili. Docela mi to leželo v hlavě. Tak teď vím, že je to normální. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.11.09 12:46

jinak jsem se dnes vážila a mám o 1,5 kg víc, tak snad je to další signál, že je vše o.k. jsem dnes zase nějak na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
9.11.09 13:03

Ahoj vespolek,
tak se pokusím polepšit v docházce :lol:

TATARÁK-já ho miluju, ale teď bych si ho nedala. Stačilo mi, že v létě jsem z něj chytla salmonelu (úplně na začátku těhotenství naštěstí ta neohrožuje plod. asle listerioza se dá chytnout taky a ta už plod ohrozí a je jedno, v jakém období těhotenství. Ale jinak třeba hermelín si výjimečně dám, paštiku jsem taky měla, játra taky :-D
S tím tuňákem - rizikové jsou velké ryby, které dlouho rostou, tím se asi hromadí ta rtuť. Jak už někdo psal - žralok, mečoun atd. Ty konzervy jsou většinou z malých kousků, tak by ohrozit neměly, ale má se jíst tak 1× týdně a jinak spíš tresky a menší ryby.

ZUBAŘ - já jdu 11.12. a že by se mi tam chtělo… Mám tolik kamene, že bych z něj postavila domek :lol: :lol: Ale zas většinou nemívám kazy :lol: Jo a já jsem trochu exot - mám totiž nahoře nejenom osmičky, ale i devítky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí