Poradna duly
Jana Čurdová
Viktorie píše:
Njn tak prasečí chřipka je už holt všude…
chuuudáák, zrovna prasátko mám nejradši
![]()
ahojda holky,tak přestěhováno.. nám tady nešel net,tak jsem byla nešťastná…
ale KONEČNĚ už jde..
tak povídejte,co je novýho? já jdu zítra na kontrolu.. je to asi 40 minut pěšky a nejezdí tady bus,mhd ani nic jinýho,tak mě bolej nohy už předem.. ![]()
holkyyyy to jsou ňufánci, já vám tak závidím, těm který máte už nějaký dětičky doma ![]()
Teď jsem se trošku dívala po kočárkách, a docela mě zaujal (nejen cenou) kočárek Chipolino. Z hluboké korby se zahnou bočnice a je z toho sporťák, což se mi zdá super, protože člověk nemá zvlášť hlubokou korbu, ale obojí v jednom. Protože korba zabere hrozně místa, a musíte ji skladovat, dokud kočár neprodáte, žejo (my sice máme rodinný domek, takže tahle věc mě nebolí, ale je super, že když se mimi chce spát, tak mu vytáhnu bočnice a leží na rovným jako v hlubokém kočárku).
A ta cena mě teda dostala. Vrážet 20 tis. do kočárku se mi teda vůbec nechce, ale na mimi chci určitě nový. Jediné co mě štve je to, že a něj asi nepůjde cvaknout autosedačka.
Každopádně než nějaký koupím, chci si ho ošahat naživo
¨
Kočárky Deniska
Jinak na tom e-shopu mají fakt velký výběr…
Ahoj těhule.
Viky: Týý jo..400 let..to už je památka, ne? koupelna bude určitě nádherná. V jakým stylu to chcete mít?
Ryb: účes krásnej. Kdy že tě ta svatba čeká?
Papaya: já jsem měla blicí den včera..je to humulus..
Tak ať je ti brzo líp!
Kocu: tak zítra hodně štěstí.
A kde to bydlíte , že tam nic nejezdí?..aspoň se pěně projdeš. Nebo nemůže tě tvůj drahá odvézt? A jak se vám spalo v novým?
Dneska mě celej den bolí zub..a z toho celá tvář..ach jo..už mě to neba!!!
Juj, trochu velký obrázky. Pokud by to někomu vadilo, tak je smažu.
Žižo: kočárek pěknej..za kolik je?
Mě teda ty velký obrázky neva, aspoň to pořádně vidím ![]()
Koblo,on je v práci a navíc máme stejně rozbitý auto.. spalo se nám fajn..
a aspoň se projdu.. udělá mi to dobře.. bydlíme v Trutnově,ale v hrozný díře.. zas je tady ale krásnej klid a je tady nádherně..
kobla píše: Žižo: kočárek pěknej..za kolik je?
Mě teda ty velký obrázky neva, aspoň to pořádně vidím
Právě že cena je 5.500 Kč. Takže jsem si ho dala do oblíbených ![]()
A mě se líbí, že ta korbička je taková lehká, stejně budeme mít mimi na léto, tak nepotřebujem tu plastovou vanu ![]()
Kocu: tak to jo. Hlavně, že jste spokojení! tak zítra tfuj tfuj tfuj!
Žižo: tak to je parádní cena! Máš možnost ho vidět aji naživo?
Žížo, kočárek je hezkej ale víš co mi na něm vadí…a mají to teď ty kočárky nový docela často…to je dole pod nožičkama u sporťáku ten jakoby rám, mě přijde že až dítko bude delší a budou mu nožičky vyset přes ten rám tak ho to musí tlačit a co teprve když bude ležet a spát tak to musí tlačit dvojnásob.