KVĚTNÍČEK 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
19.4.06 14:42

Jsem moc ráda, že alespoň tahle diskuze funguje.

Ještě aby jí našly ostatní čuněčky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
19.4.06 14:49

Berunko to je super, moc ti gratuluju!!! To bylo přeci už jasný néééé ?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.4.06 14:51

Jééé Radunko - ty máš hezkou ikonku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
19.4.06 14:58

Jé, ahoooooj, no konečně! Já už si myslela, že chyba je na mém přijímači a ono to nejde nikomu…!
Berunko, moc moc moc gratuluju, to je krásná zpráva!!! Jak dlouho jsi byla mezi snažilkama? Bude vánoční miminko!!!
Meggie, drž se čuněčko, musí to bejt náročný!
Já byla ráno u toho zubaře, tak to mám nějak provizorně ošetřený, ale budu tam muset ještě jednou, zatím to prý nemůže úplně zalepit, musí se to hojit nebo co. Takže se mám tak za měsíc ozvat… Bezva co? Asi budu na tom křesle sedět s Adámkem přikousnutým na prsa…
Sunn, takže příští měsíc máš ty // objednaný ty, jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
19.4.06 15:01

Právě mě psala Pupulka že jsou na procházce, a co je nového a tak… tak jsem ji chtěla zavolat ale nemá signál, tak snad později :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.4.06 15:28

Snad už nám taky prozradí někdo to břicho bez hlavy v galerce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.4.06 15:31

A objednaný // nemám. Kdyby to nevyšlo,abych nebyla zklamaná. :( Ale tak hupsla bych tam příští měsíc ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.4.06 15:34

Ahoj, holčinky,

moc vás zdravím, posílám spoustu pozdravů.
Gratuluji Meggie k Radovánkovi, hodně štěstíčka, bez bříškoboleníčka a hlavně hodně mlíčka :D

Berunko, // to je super!!! Gratuluji

Irucho, tobě opožděně vše nejlepší k svátku, tak reaguji trošku opožděně. :oops:

Mě dneska nebaví vůbec pracovat a hlavně mi strašně stávkuje počítadlo. Jestli se mi ještě jednou kousne, tak ho kousnu taky :!

Pa,

Pitrýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
19.4.06 15:42

Radunko, tak Pupulku pozdravuj!!! A ať kouká brzo dorazit za námi…
Anebo chce být vaše mimi přivezený z dovči, sunn:)
Pitrýsku, tak to zabal… Já se zas celý den poflakuju a krásně to utíká, vůbec nestíhám! A to jsem se bála, co budu celou dobu dělat… Byla jsem nakupovat, koupila jsem si tři netěhu třička, tak doufám, že mi pak budou, chichi:)
Ach jo, čeká mě nádobí, vyčištění morčárny, žehlení a naladění DVD… si představte, že od tý doby co máme kabelovku nejde zvuk na DVD… to jsou furt nějaký problémy… a já vůbec nevím proooooooooč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.4.06 16:02

Radunko - taky zdravím PUPULKU :D

Iruš - když my pořád nevíme jestli dovča bude, to se uvidí…
Tak to jsi hooodně zaneprázdněná. A co příprava na porod? Pojídáš lněné semínko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
19.4.06 16:02

BBBBEEEEERRRRRRRUUUUUUUNNNNNNKKKKKKOOOOOOO!!!!!!!!!!!! !!!!

Strašně moc gratuluju, to jsme se tentokrát načekaly, než jsi to nahlásila!!!! Mám velikou radost! A přeju samé radosti, pohodové těhu a na konci to nejkrásnější miminko!!!
To je super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
19.4.06 16:06

HOLKY VŠEM STRAŠNĚ MOOOC DĚKUJU ZA GRATULACE :-)

Ke gynekologovi půjdu příští týden ve středu, tak snad to potvrdí. Jinak hormony se mnou pěkně hází, je to neuvěřitelné. Bříško pobolívá, prsa se nalívají a jestli to tak půjde dál, bude ze mě Dolly Buster :-). A taky mám hrůzu z toho, jestli se objeví nevolnosti…

Berunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025

A jakto sunn????? Jeďte! Fakt! My to pořád odkládali, pak jsem do toho hnedle vlítla, bylo mi blbě, v 2. trimestru to taky nevyšlo a teď už smůlička… Jeďte!
Semínko nepapu, ee.
Ano, jsem velmi zaměstnaná, ale asi to všechno od PC nezvládnu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229

Jo, Irucho, už bych to nejradši zabalila, ale dneska jsem dorazila do práce nějak později, 8O nemohla jsem se ráno rozloučit s pelíškem. Tak musím ještě chvíli dělat, že dělám :oops: :oops: Ale to mi jde docela obstojně.
Pak už drandím domů. Dneska nemusím na nákup, protože jsem nakoupila včera a budu jen vařit a žehlit. Já si včera v H&Mku koupila kalhoty a podkozenku 8), večer budu svádět drahouška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
19.4.06 16:07

Berunko, objeví :D . Ale uteče to jako voda, neboj! A co na to budoucí tatínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí