Co to znamená ABD volná při vyšetření kyčlí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
24.11.15 23:07

@Kimi88 Nevejde se se širokým balením do vajíčka? :think: Já mám velký mimčo (kluk 3měs) v látkovkách takže široké balení vždycky a vejde se do vajíčka bez problému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
24.11.15 23:16

@Heivka No, látkovky a široké balení je malinko rozdíl, rozhodně neplatí látkovky = široké balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
24.11.15 23:22

@j.a.n.i1 Když jsem ukazovala balení co používám tak mi doktorka na kyčlích řekla že je to široké jako abdukční peřinka. Jinak většina vícevrstvých látkovek (Haipa daipa, bamboolik 2in0) fungují jako široké balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
24.11.15 23:30

@Heivka Látkovala jsem obě děti… bez problémů se do vajíčka vešly, na rozdíl od poctivě udělaného širokého balení… a celkem by mě tedy zajímalo jaké balení to běžně používáš, protože stvořit něco stejně širokého (a ve stejné poloze a stejně pevného aby to dítko behem první minuty nezmáčklo) jako abdukční peřinka není úplně jednoduchý. A tedy nevím jak skládáš vícevrstvé plíny, ale já z nich široké balení tedy neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
24.11.15 23:44

@j.a.n.i1 když správně poskládáš haipu daipu pro kluka aby byla většina toho chobotu správně pod penisem a ne na zadku tak nemá šanci to zmáčknout a zmáčknout bamboolilka s vkládací vložkou mu taky moc nejde, ale je fakt že je to o něco užší než ta haipa daipa (kterou viděla doktorka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.11.15 08:25

@Heivka ja mam ortopedicke kalhotky a s tema to tam neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie