Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kimi88 Nevejde se se širokým balením do vajíčka?
Já mám velký mimčo (kluk 3měs) v látkovkách takže široké balení vždycky a vejde se do vajíčka bez problému ![]()
@Heivka No, látkovky a široké balení je malinko rozdíl, rozhodně neplatí látkovky = široké balení…
@j.a.n.i1 Když jsem ukazovala balení co používám tak mi doktorka na kyčlích řekla že je to široké jako abdukční peřinka. Jinak většina vícevrstvých látkovek (Haipa daipa, bamboolik 2in0) fungují jako široké balení.
@Heivka Látkovala jsem obě děti… bez problémů se do vajíčka vešly, na rozdíl od poctivě udělaného širokého balení… a celkem by mě tedy zajímalo jaké balení to běžně používáš, protože stvořit něco stejně širokého (a ve stejné poloze a stejně pevného aby to dítko behem první minuty nezmáčklo) jako abdukční peřinka není úplně jednoduchý. A tedy nevím jak skládáš vícevrstvé plíny, ale já z nich široké balení tedy neměla ![]()
@j.a.n.i1 když správně poskládáš haipu daipu pro kluka aby byla většina toho chobotu správně pod penisem a ne na zadku tak nemá šanci to zmáčknout a zmáčknout bamboolilka s vkládací vložkou mu taky moc nejde, ale je fakt že je to o něco užší než ta haipa daipa (kterou viděla doktorka)