Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, kdo mi poradí nějaké dobré doktory na kyčle a screening sluchu v Brně, jsme doma z porodnice 5 den a čekají nás obě vyšetření. Moc díky
Ahojky, my byly u dr. Duřpekta na Pellicově a byl moc fajn. Sousedka u něho byla s dcerkou a také moc spokojená, u syna ji pak poslali k jinému dr a na druhou kontrolu jela zase k Duřpektovi ![]()
@Partes píše:
Ahojky, my byly u dr. Duřpekta na Pellicově a byl moc fajn. Sousedka u něho byla s dcerkou a také moc spokojená, u syna ji pak poslali k jinému dr a na druhou kontrolu jela zase k Duřpektovi
Byly jako s dcerou, proto to „Y“ ![]()
Moc díky za tip na kyčle, slyšela jsem že se dá taky objednat do bílého domu nebo do děcké,,, ale asi to bude všude na dlouho. A někoho na ty ouška.. ( mám 3 mimi, ale ty dvě jsou o dost starší 12 a 11 a za nich se to nedělalo) ![]()
A vám v porodnici neřekli, kam se máte obrátit a jít na další kyčle? Jinak my jsme taky chodívali k Duřpektovi na Pellicovu a také doporučuji. Super přístup, pro mimina vyhrazenou dobu a člověk vůbec skoro nečeká. Se sluchem bohužel neporadím.
V porodnici ne, ale včera tady byla dětská dr a ta mi říkala o Pellicové, BD a DN. Kdybych si prý nevěděla rady, že někoho vybereme v poradně. Spíš jenom sháním info, jaké má kdo zkušenosti ![]()
A jak to tak čtu určo vyzkouším Pellicovu,,, už kvůli čekání že tam s malou nestrávíme půl dne.
Na kontrolu kyčlí jsme chodili do dětské nemocnice, bylo tam vždy hodně dětí, ale šlo to rychle.
Taky doporučuju Duřpekta na Pellicové. Velká výhoda je, že nemusíš čekat a bát se, že v čekárně něco chytnete neb má ordinační hodiny jen pro miminka.
Já doporučuju ortopedii v Bílém domě. ![]()
My jsme s první dcerou chodili do dětské a bylo to šílené, strašně moc lidí, nedalo se tam ani mimčo nikde položit a vysvléct, protože všechny přebalováky byly plné, takže maminky vysvlíkaly miminka v kočárcích nebo dokonce na lavicích a židlích. Docela dlouho jsme čekali na vyšetření, snad hodinu. Navíc tam nemají asi vyhrazené hodiny pro kojence, protože tam byly i starší děti a dovnitř zvali i ty.
Takže shromaždiště bacilů. Naštěstí jsme tam museli jen dvakrát.
Druhá dcera prošvihla kontrolu kyčlí v porodnici (narodila se ve čtvrtek odpo, domů nás pustili v neděli, a ortoped tam chodí út a čt dopoledne
), takže nám řekli, že musíme někam zajít hned ten první týden. Když jsem si představila, že bych s novošem šla do takového zmatku, jako byl v dětské… Ale jedna sestřička mi poradila, že je lepší Bílý dům, tak jsme se objednali tam a bylo to super. Mohli jsme přijít mezi 10-11:30 a skoro hned jsme byli na řadě. Nevýhoda teda je, že kočárek se musí nechat dole v takové uzamykatelné kóji a pak se jde do prvního patra. Tam je čekárna, jsou tam tři přebalováky, hračky pro případné starší sourozence. Nikdy jsme tam nečekali déle než 15 minut (byli jsme tam 3× s prostřední dcerou a teď jednou s tou nejmladší)