Kyčle, screening sluchu - Brno

2.11.12 10:11

kyčle, screening sluchu - Brno

Ahoj, kdo mi poradí nějaké dobré doktory na kyčle a screening sluchu v Brně, jsme doma z porodnice 5 den a čekají nás obě vyšetření. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
2.11.12 10:35

Ahojky, my byly u dr. Duřpekta na Pellicově a byl moc fajn. Sousedka u něho byla s dcerkou a také moc spokojená, u syna ji pak poslali k jinému dr a na druhou kontrolu jela zase k Duřpektovi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.11.12 10:35
@Partes píše:
Ahojky, my byly u dr. Duřpekta na Pellicově a byl moc fajn. Sousedka u něho byla s dcerkou a také moc spokojená, u syna ji pak poslali k jinému dr a na druhou kontrolu jela zase k Duřpektovi ;-)

Byly jako s dcerou, proto to „Y“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.12 10:46

Moc díky za tip na kyčle, slyšela jsem že se dá taky objednat do bílého domu nebo do děcké,,, ale asi to bude všude na dlouho. A někoho na ty ouška.. ( mám 3 mimi, ale ty dvě jsou o dost starší 12 a 11 a za nich se to nedělalo) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.11.12 11:18

A vám v porodnici neřekli, kam se máte obrátit a jít na další kyčle? Jinak my jsme taky chodívali k Duřpektovi na Pellicovu a také doporučuji. Super přístup, pro mimina vyhrazenou dobu a člověk vůbec skoro nečeká. Se sluchem bohužel neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.12 11:27

V porodnici ne, ale včera tady byla dětská dr a ta mi říkala o Pellicové, BD a DN. Kdybych si prý nevěděla rady, že někoho vybereme v poradně. Spíš jenom sháním info, jaké má kdo zkušenosti :)
A jak to tak čtu určo vyzkouším Pellicovu,,, už kvůli čekání že tam s malou nestrávíme půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.11.12 12:47

Na kontrolu kyčlí jsme chodili do dětské nemocnice, bylo tam vždy hodně dětí, ale šlo to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
2.11.12 16:44

Taky doporučuju Duřpekta na Pellicové. Velká výhoda je, že nemusíš čekat a bát se, že v čekárně něco chytnete neb má ordinační hodiny jen pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
2.11.12 16:56

Já doporučuju ortopedii v Bílém domě. :palec:
My jsme s první dcerou chodili do dětské a bylo to šílené, strašně moc lidí, nedalo se tam ani mimčo nikde položit a vysvléct, protože všechny přebalováky byly plné, takže maminky vysvlíkaly miminka v kočárcích nebo dokonce na lavicích a židlích. Docela dlouho jsme čekali na vyšetření, snad hodinu. Navíc tam nemají asi vyhrazené hodiny pro kojence, protože tam byly i starší děti a dovnitř zvali i ty. :roll: Takže shromaždiště bacilů. Naštěstí jsme tam museli jen dvakrát.
Druhá dcera prošvihla kontrolu kyčlí v porodnici (narodila se ve čtvrtek odpo, domů nás pustili v neděli, a ortoped tam chodí út a čt dopoledne :roll: ), takže nám řekli, že musíme někam zajít hned ten první týden. Když jsem si představila, že bych s novošem šla do takového zmatku, jako byl v dětské… Ale jedna sestřička mi poradila, že je lepší Bílý dům, tak jsme se objednali tam a bylo to super. Mohli jsme přijít mezi 10-11:30 a skoro hned jsme byli na řadě. Nevýhoda teda je, že kočárek se musí nechat dole v takové uzamykatelné kóji a pak se jde do prvního patra. Tam je čekárna, jsou tam tři přebalováky, hračky pro případné starší sourozence. Nikdy jsme tam nečekali déle než 15 minut (byli jsme tam 3× s prostřední dcerou a teď jednou s tou nejmladší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty