Kypr - máme se bát ????????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
28.7.05 15:36

Kypr - máme se bát ????????

Ahoj mamušky,

ještě před atentáty v Egyptě jsme si zaplatili dovolenou na Kypr s 1.5 ročním lumpíkem. Myslela jsem si , že největším problémem bude děsné vedro, ale teď se mi tato obava zdá VELMI nicotná. Neustále si kladu otázku zrušit dovolenou nebo to risknout. Máme odjíždět za 5 dní Přiznám se , že mám obyčejný STRACH. Proto se obracím na vás maminky s prosbou o váš názor - jeli byste nebo ne?

Asi to bude bohužel jen čím dál horší a nakonec si člověk nebude jistý životem nikde.

Díky za vaše odpovědi Evula a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.7.05 15:58

Čauky Evulo.
Neber si naši rodinu jako příklad, ale my kvůli STRACHU zrušili dovolenou v Tunisu. Teda, byl to jeden z argumentů proti tomu tam jet. Někteří říkají, že jsme hloupí, rodina nás ale plně chápe. Nakonec jedeme na Slovensko do té tady už probírané a opěvované Tatralandie a okolí. Musím říct, že jak jsem se začala bát cesty do Tunisu, tak o to víc se teď těším ke sladké bazénové vodičce a krásné přírodě na Slovensku. Rozhodně už začínám přebírat také názor mojí mamky, že bez písku v očích a ..... všude, si to s naší roční slečnou užijeme daleko víc.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
3126
28.7.05 15:59

Ahojky Evulo,

sice nejsem maminka, ale snad trošku pomůžu. Na Kypru jsem byla už asi 4× ! Je to tam neskutečně nádherné. O vedro se ani moc bát nemusíš, protože vždycky pofukoval větřík od moře a bylo to moc příjemné. Můj názor je ten, že na Kypru by jsi se snad ani bát nemusela, ale po tom co bylo v Londýně a Egyptě, nevím nevím. Můj názor je ten, že já jsem ráda, že už mám po dovolené. Já osobně bych už nikam nejela, protože jsem velký posera ! A hlavně nevíš , kdy se zase těm bláznům něco urodí v hlavě a zaútočí na nevinné lidi. To je na tom to nejhorší :cry: :cry: Ale fakt je to jen můj názor a Vaše dovolená může být absolutně super a bez problémů. Spíš to posuzuj podle sebe jak se na to cítíš. :wink:
Ale fakt říkám, že Kypr je nádherný ostrov ! :D

Přeji správné rozhodnutí a případně super dovču !!!! :wink:

Papa Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
28.7.05 16:43

Evulo, to by jsi musela mít strach všude. Bohužel Egypt je velice čerstvý. Před pár lety to byla Džerba, proto šly ceny zájezdů do těchto států dolů.
Můj osobní názor je, nebát se a jet. Ať už se rozhodneš jakkoliv, přeji Ti krásnou dovolenou. Evka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.05 17:12

Ahoj,

souhlasím s Evkou. To by se člověk musel bát opravdu všude a nemohl nastoupit ani do tramvaje. Konec konců i ČR poslala vojáky a policisty do Iráku a nikdy nevíte, komu z početné arabské komunity žijící u nás začne právě toto vadit.

Takže já bych klidně jela.

Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.7.05 20:41

Dva předešlé názory mají sice něco do sebe, ale proč pokoušet štěstí a v těchto rizikových státech trávit nervozně dovolenou…
Já kdybych odjela,tak si to vůbec neužiju.
Ano, stát se to může i tady, ale 99,9% případných atentátů spadá na Prahu. Takže já, jako rodilá pražanda odjíždím místo Turecka na náš jih 8)
 Terka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.7.05 23:25

Ahojky, před 14 dny jsme se vratili z dovolene z Kypru (byli jsme tam i malym). Uz jsme tam byli nekolikrat a muzu napsat pouze toto: Kypr mi neprisel nebezpecny (posuzuji pouze Reckou cast, na Turecke jsem nebyla), je to krasny ostrov, dobry pro mimi, skvele jidlo a prijemni lide. Vim, ze po tech silenostech v Egypte a Anglii ma clovek radeji ostrazitost, ale to bychom vazne uz nemohli jet nikam a to by ti blbi teroriste meli radost…
Ahojky
 Petra

• Citovat
  • Upravit
308
29.7.05 00:22

Ahoj

děkuji moc za všechny vaše názory a odpovědi, dovolenou stále můžeme zrušit s tím, že dostaneme 80 % zaplacené ceny. Stoprocentně úplně v klidu nebudu , ale přesto asi poletíme. Jedeme ještě se známými takže bysme zkazili dovolenou i jim . Jakoby nestačilo, že se bojím létat :?

Myslím, že ty atentáty jsou moc čerstvá záležitost a spousta lidí dovolenou u moře ruší, ale za pár týdnů všichni zase zapomeneme a všechno se vrátí do původních kolejí. Takže je asi jedno jestli poletíme teď nebo za 3 měsíce - to riziko nám už zůstane díky těm magorům navždy. :cry: :cry: :cry:

Dobrou noc Evula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.7.05 05:45

Evulko,

zkus si tu dovču užít a nebát se… Kypr snad bude v pohodě… Taky záleží na tom, jestli budete v nějakém klidnějším místě, nebo ve vyhlášeném letovisku… Ale do islámských zemí bych teď nejezdila ani za nic! Byli jsme s manželelm v Libanonu a v Tunisu … no, teď bych si prohlížela každýho seschlýho staříka, jestli mě náhodou nechce odprásknout:(

Hezkou dovolenou,

Baghira a Eliška 15,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.05 08:02

Ahoj, já teda Kypr naprosto doporučuji, bát se musíš všude, žiju v Praze a kousek od nás (30m) je Polský konzulát (Polsko bylo na seznamu možných útoků velice nahoře), takže bych se musela bát každý den, každou minutu, ale to bych se nejspíš zbláznila. Vzhledem k tomu, že Kypr se neúčastnil ničeho proti těm bláznům Arabům tak bych byla naprosto v klidu. Já bych jela i s našim prckem :lol:
 Beruna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
29.7.05 12:10

Určitě jeďte, je škoda přijít o dovolenou- o tenhle strach jim přesně jde, proto se člověk nesmí bát a jezdit, když to vezmeš do důsledku, tak bys pomalu nemohla přejít silnici bez obav jestli tě něco nepřejede:-(
Naši známí odlítaj příští týden do Egypta a kdybych nebyla těhu, tak bych tam taky klidně letěla.
Nás čechy(vláda) varují jen před Tureckem,Egyptem,Marokem a Tuniskem, ale né že by se tam nemělo jezdit, ale proto aby se lidi nezdržovali na nějakých velkých tržištích:-)
Jinak my jsme v září byli v Egyptě ¨právě v Sharmu a přesně tu pěší zonu, kam chtěli najet s tím výbušným autem jsme několikrát navštívili a bylo to vždy v tom čase ve kterém zautočili- no jo žije se tam v noci kdy není takové vedro, takže oni „hajzlíci“ věděj kdy a kam to šoupnout:-( Sic to bylo otřesné zjištění, že přesně tam jsme stáli a posedávali nad COlou, ale nic mi nepřekazí další návštěvu Egypta- máme to tam moc rádi, je tam krásně, úžasné počasí a levné a egypťané jsou strašně milý lidičky:-)
NEBOJ A URCITE NA DOVCU JEDTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papa H+L 33tt:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect