Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem absolvovala kyretáž po zamlklém těhu loni a v nemocnici říkali, že musím dodržet klasické šestinedělí, takže se nekoupat, jen sprchovat, sexovat také až po šesti týdnech.
ohledne vany klasicke, jsem se koupala cca po mesici, sex jsme dodrzeli
Kamča.dalmatinka píše:
6nedělí.dodržela jsem asi 5neděl:-)
jinak u prvního potratu, jak jsem psala, u druhého jsme uz necekali a milovali se asi po 14ti dnech.
6-ti nedělí sme nedodrželi ale naštěstí se nic nestalo…
A po 5 měsících se nám podařilo miminko nyní jsem v 11+1tt a miminku se daří dobře.. uvidíme výsledky
Lékaře: Dobrý den, čeká mě Kyretáž kvuli silné menstruaci a ted i zjistily ze mam i cistu.Jen kdy jde člověk po zákroku do práce. Mudr tvrdi že mužu jit 2 dny po zákroku, mě to přijde brzo mam tezkou namahavou práci jsem dělnice deně naběhám 10 km tahám cívky, pracují z grafitem, louhem.Ruce si musim drhnout kartáčkem abych je měla aspon trochu čisté. Mám strach abych třeba nedostala nějaky zánět a abych třeba nezačala víc krvácet. Děkuji
Ahoj, minulou neděli jsem prodělala potrat (s kyretáží) ráda bych se Tě zeptala, zda je normální, že krvácím téměř běžně jako při menstruaci a navíc ze mě odpadávají stále větší a větší kusy (asi sliznice). Děkuji moc
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte, jak dlouho se nesmím koupat, sexovat a tak po kyretáži. Po šestinedělí po porodu jsem tři týdny krvácela a museli mi udělat kyretáž.