Kdy se počítá začátek menstruace?

6
24.9.10 09:18

Menstruace

Možná mám hloupý dotaz, ale nevím si rady. Před menstruací 2-3 dny špiním potom teprve dorazí krvácení. Víte někdo od kdy se počítá začátek menstruace? Děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
24.9.10 09:23

Pocitej vzdycky az od regulerniho krvaceni. Spineni se do pocatku cyklu nepocita.
Mela jsem to taky tak,pred ms jsem cca pet dnu spinila…litala jsem po vysetrenich,hormoprofilech a dr jasne rekla,pocitat az od krvaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.9.10 09:35

To, že před menstruací špiním může znamenat, že je něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.9.10 09:36

Muže a nemusí.
Spousta holek to tak má.
Já jsem to takhle zacala mít po potratu a nezbavila jsem se toho doted.
Sice spinim uz jen treba den, dva…ale je to porad.
Na nic se tehda neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.9.10 10:24

Nelinkas - já to mám taky tak a ještě někdy i v půlce cyklu. Mudra mi řekla, že začátek MS se počítá od začátku krvácení, špinění se do toho nepočítá. Mně zjistili, že mi narůstá děložní sliznice moc vysoko, a proto dochází k tomu špinění. Teda u mě. Mám to až po porodech, dřív jsem nic takového neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jimiska
15.1.13 17:36

Ahojte holky.. Sice nevím jestli to sem patří nebo ne.. Ale měla jsem hodně problémů s menstruací.. A mám je dodnes i když už ne v takové míře.. Vzhledem k mému věku.. Nicméně jsem objevila jeden zázrak, který se osvědčil mě i spoustě mích přítelkyň.. a to: http://www.naturpower.cz/…blemy-100tbl

Doporučuji vyzkoušet…

Je to sice dražší, jenže dopovat se léky z lékárny se mi nechtělo, protože jsem potom měla pořádné bolesti břicha..

• Citovat
  • Upravit
285
15.1.13 17:44

Počítat od krvácení.
Taky špiním 1-3dny před, měla jsem to i při nízké sliznici, i při normální, i v cyklu kdy jsem otěhotněla, HP mám v pořádku. Někdo to tak prostě má, Ale určitě stojí za to se tomu podívat na zoubek. Jestli za tím něco není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.5.13 17:55

Ja to mam po 14dnech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta1986
7.6.13 21:10

o týden dřív

Ahojky holky,
mám dotaz co se týče menses :?,poslední jsem měla 19.5.2013 a to pouhé dva dny a to jen takové jemné špinění, měla jsem to dostat cca 16.6.2013 +- den,
ale já už jsem jí dostala dnes :nevim:…setkala jste se s tím některá nebo plaším zbytečně???Mám 2.5letou holčičku, ale druhé ještě neplánujeme :oops: a tohle mě teda dost vyděsilo…
děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
1.12.13 20:12

autonehoda

Dobrý den,
mám po autonehodě a zajímalo by mě zda to může být spojeno s vynecháním menstruace. Už 5 den zpoždění a těhotná nejsem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
13.3.15 22:32

Ahoj, menses mi trvá vzdyt zak od st do Po, tentokrát mi začala take ve středu a skoncilo mi krvacenim v utery, ale jeste ted se trochu špiním, je to normální? Beru HA, takze to mam pravidelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.3.15 23:04

Asi se ti to posunulo. Nedělala jsi třeba v pondělí nějaký sport nebo nebylas na masážích? Cvičení a teplo jsou spouštěči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
13.3.15 23:09

Ne nedělala, ale kolikrat taham 12 kg dceru, az me z toho boli záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.3.15 23:11

Tak to těžko říct. Počkej a kdyby se ti to nezdálo, tak si zajdi na gyndu. Ono je to fakt těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.3.15 20:10

Vždy jsem před regulérní menstruací špinila, někdy i 5 dnů. Pak se dostavila menstruace, krvácení, bolesti. Je to normální. Někdy jsem špinila i mimo cyklus, třeba od ovulace do menstruace. A problém to evidentně nebyl - otěhotněla jsem napoprvé. ;) Takže asi každý to má individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí