Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možná mám hloupý dotaz, ale nevím si rady. Před menstruací 2-3 dny špiním potom teprve dorazí krvácení. Víte někdo od kdy se počítá začátek menstruace? Děkuji za odpovědi!
Pocitej vzdycky az od regulerniho krvaceni. Spineni se do pocatku cyklu nepocita.
Mela jsem to taky tak,pred ms jsem cca pet dnu spinila…litala jsem po vysetrenich,hormoprofilech a dr jasne rekla,pocitat az od krvaceni.
To, že před menstruací špiním může znamenat, že je něco špatně?
Muže a nemusí.
Spousta holek to tak má.
Já jsem to takhle zacala mít po potratu a nezbavila jsem se toho doted.
Sice spinim uz jen treba den, dva…ale je to porad.
Na nic se tehda neprislo.
Nelinkas - já to mám taky tak a ještě někdy i v půlce cyklu. Mudra mi řekla, že začátek MS se počítá od začátku krvácení, špinění se do toho nepočítá. Mně zjistili, že mi narůstá děložní sliznice moc vysoko, a proto dochází k tomu špinění. Teda u mě. Mám to až po porodech, dřív jsem nic takového neměla.
Ahojte holky.. Sice nevím jestli to sem patří nebo ne.. Ale měla jsem hodně problémů s menstruací.. A mám je dodnes i když už ne v takové míře.. Vzhledem k mému věku.. Nicméně jsem objevila jeden zázrak, který se osvědčil mě i spoustě mích přítelkyň.. a to: http://www.naturpower.cz/…blemy-100tbl
Doporučuji vyzkoušet…
Je to sice dražší, jenže dopovat se léky z lékárny se mi nechtělo, protože jsem potom měla pořádné bolesti břicha..
Počítat od krvácení.
Taky špiním 1-3dny před, měla jsem to i při nízké sliznici, i při normální, i v cyklu kdy jsem otěhotněla, HP mám v pořádku. Někdo to tak prostě má, Ale určitě stojí za to se tomu podívat na zoubek. Jestli za tím něco není.
Ahojky holky,
mám dotaz co se týče menses
,poslední jsem měla 19.5.2013 a to pouhé dva dny a to jen takové jemné špinění, měla jsem to dostat cca 16.6.2013 +- den,
ale já už jsem jí dostala dnes
…setkala jste se s tím některá nebo plaším zbytečně???Mám 2.5letou holčičku, ale druhé ještě neplánujeme
a tohle mě teda dost vyděsilo…
děkuji
…
Dobrý den,
mám po autonehodě a zajímalo by mě zda to může být spojeno s vynecháním menstruace. Už 5 den zpoždění a těhotná nejsem. ![]()
Ahoj, menses mi trvá vzdyt zak od st do Po, tentokrát mi začala take ve středu a skoncilo mi krvacenim v utery, ale jeste ted se trochu špiním, je to normální? Beru HA, takze to mam pravidelne
Asi se ti to posunulo. Nedělala jsi třeba v pondělí nějaký sport nebo nebylas na masážích? Cvičení a teplo jsou spouštěči
Ne nedělala, ale kolikrat taham 12 kg dceru, az me z toho boli záda
Tak to těžko říct. Počkej a kdyby se ti to nezdálo, tak si zajdi na gyndu. Ono je to fakt těžký…
Vždy jsem před regulérní menstruací špinila, někdy i 5 dnů. Pak se dostavila menstruace, krvácení, bolesti. Je to normální. Někdy jsem špinila i mimo cyklus, třeba od ovulace do menstruace. A problém to evidentně nebyl - otěhotněla jsem napoprvé.
Takže asi každý to má individuální.