Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, když první dva dny mám růžový výtok tak ten se počítá jako začátek menstruace?
@MKSP pokud vím tak se to počítá jakmile je to jasná krev, tak pokud je to výtok a jen růžový a žádná krev tak bych to nebrala jako ms.
@MKSP píše:
Ahoj holky, když první dva dny mám růžový výtok tak ten se počítá jako začátek menstruace?
Ne. Až krvácení.
Ja vubec netusim, jak u sebe pocitat. 🤦♀️ Prvni dva az tri dny mam krev vzdycky jen na toaletaku, ale je to krev, ne spineni. Az tak ctvrty den zacnu krvacet silne a potrebuju vlozku. Pro IVF docela podstatne.. 🙄
@Oblu píše:
Ja vubec netusim, jak u sebe pocitat. 🤦♀️ Prvni dva az tri dny mam krev vzdycky jen na toaletaku, ale je to krev, ne spineni. Az tak ctvrty den zacnu krvacet silne a potrebuju vlozku. Pro IVF docela podstatne.. 🙄
Dobre si na ten stres s vypocty pri IVF vzpominam… Doktor furt nechapal, ze to nejsem schopna spocitat ![]()
@dana.dv píše:
Dobre si na ten stres s vypocty pri IVF vzpominam… Doktor furt nechapal, ze to nejsem schopna spocitat
Jsem rada, ze nejsem sama. Nicmene poradit mi zatim nikdo nedokazal.
Ahoj
Vysadila jsem prášky a dostala mens jak jsem ji měla dostat. O měsíc později jsem ji taky dostala správně, ale jenom na dva dny a to drihy den byla úplně slabá. Pak jsem dostala ji dostala o 10 dni dříve zase na 2 dny . Je to tím,že jsem vysadila prášky ? Já jen doufám,že nejsem těhu.Je mi přece jenom 19.
Chtěla bych poradit ohledně menstruace
Předem děkuji za odpovědi