Kyretáž u Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
6.1.17 13:42

@Emamama Děkuji. Tobě taky hodně štěstí! Ano, bylo to moje první… tak to byla docela rána pod pás a trvalo mi to, než jsem připustila tu špatnou variantu. Jinak od začátku to bylo divný, hodně malý…ale to jsem nechtěla slyšet, pořád jsem si říkala, že to bude dobrý (moje mladší ségra je taky těhotná, teď už ve 4. měsíci), pak jsem měla na toaleťáku krev (30.12.), byla jsem na návštěvě u našich na Moravě, takže jsem jela do Znojma na gyndu, kde mi dr. řekla, že už tluče srdíčko (před 10 dny netlouklo), a že měří 2 mm, ale že není zase pravidelný váček, tak že není vyhráno.. dala mi gynprodyl.. já pořád špinila a hned v pondělí 3.1. jsem šla na kontrolu ke své dr., která už ani embryo nenašla… řekla mi, že je to doopravdy zamlklý těhotenství, protože před 14 dny na kontrole měřilo embryo 4mm (to mi však neřekla, takže jsem to nevěděla), před třemi dny 2mm a teď ho nenašla vůbec… a to fakt hledala několik minut! :-(
Já jen doufám, že revize proběhne v pořádku a budeme moci co nejdříve začít pracovat na novém a zdravém mimi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.1.17 14:38

@Barun123 To mě moc mrzí :( Taky doufám, že už to bude za náma a co nevidět se budem radovat. U mně bylo vše ok, nejdřív jen váček, v 6 týdnu srdíčko a na další kontrole v 9+5 bez srdeční akce, mimi umřelo v 8+4 podle velikosti. Já jsem ještě zvědavá jak to do toho úterý vydržím i fyzicky, protože jsem začala dnes špinit a vychází ze mě kusy sliznice, sražené krve nebo bůh ví čeho. Prý je to normální a dobře, že ta revize nebude takový zásah už, ale pokud bych začla silně krvácet, tak musím hned jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.1.17 14:45

@Emamama ja krvacim tak trochu uz od utery, kdy jsem vysadila ten gynprodyl.. vcera i dnes uz jde ze me i sliznice a tmave kusy cehosi… ale vlozka nasakla tak neni..,spis vzdy hodne na toaletaku. Mne rekli, ze mam prijet driv jen tehdy, kdyz bych musela menit vlozku hodinu co hodinu… jinak pry ne.. ja uz jsem se s tim vyrovnala.. Bohudik jsme to jen rekli rodine, takze zadny kecy v praci ci vyptavani se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.1.17 15:02

@Barun123 My taky tak, ale příště bych si to tajemství nechala asi dýl pro sebe.. Chystáš se potom že si vezmeš v práci volno nebo neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.1.17 15:33

@Emamama hmm…ono je to těžký..člověk má radost a chce se o to podělit s těmi nejbližšími…Mně třeba nevadí, že to rodina ví (samozřejmě blízká), protože mě podporují a mám se komu alespoň svěřit. Jinak mi zaměstnavatel řekl, že si nemám brát neschopenku, ale propustku - jsou takoví vstřícní a chápající. V pondělí jdu na zákrok, kolem 17:00 by mě měli propustit a ještě v úterý jsem si nechala den volna. Ve středu už nastoupím do práce. Ještě si musím tedy koupit punčochy… Už abychom to měly za sebou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.1.17 12:28

Revize

@Emamama tak dnes po 4 jsem byla probrana ze spanku krecemi…nechtelo se mi vstavat, tak jsem to zkousela v poseli asi hodku preckat..nakonec jsem sla na zachod - vlozka cela cervena a zacly te me padat cerne kusy- srazeniny krve- docela dost. Asi 3× jsem takto vstala a vzdy kusy. Pak jsem jen krvacela, cca na 7 jsme byli u apolinare na pohotovosti a jelikoz to ze me nevyslo jeste docela dost, tak jsem byla rovnou na revizi… Aspon uz to mam za sebou! Kdyz nebylo vyhnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.1.17 18:54

@Barun123 Teda, tak to nakonec nabralo obrátek samo. Pro tělo je to asi takhle stejně nejlepší, že to pro něj není tak velký šok, jako kdyby si to uvědomilo až po zákroku :roll: A jak to zvládáš? Bolí tě něco? Přeju rychlé uzdravení a další úspěšné pokusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.1.17 19:34

@Emamama Musim rict, ze se citim velmi dobre. Po O me malinko bolel podbrisek, ale to vyresila kapacka. Jinak trosku krvacim, ale proti tomu, co bylo predtim, tak nic! Takze doopravdy pohoda!… snad to tak zustane! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.1.17 11:34

@Barun123 Tak ti moc přeju brzké zotavení! Budete zkoušet dál? Moje tělo s tím očividně stále bojuje, nebo spiš o to, protože jeden den krvácím a nemám žádné těhot. příznaky a druhý den jsem bez krvácení a prsa zase bolestivá jako předtím.
Snad mi to taky zítra dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.17 11:57

@Emamama určitě budeme! :) děkuji. Cítím se fajn- i psychicky jsem se s tim smirila! Malinko krvacim, ale to je tak na intimku za den- fakt malinko. Nic me neboli, tak snad to bude OK! Ja predtim kazdy den krvacela, v patek navecer, vecer uz me chytaly krece jak pri silnejsi menstruaci a v sobotu uz to bylo! Ted pockame sestinedeli, pak pujdu na kontrolu na gyndu(objednali me az po sestinedeli!), pak tomu asi nechame volny prubeh, po 2. menstruaci se na to vrhneme poradne :) jinak ja jsem citila, ze se neco deje predtim spatne- prestal me bolet podbrisek a i prsa - proste nic jak pred otehotnenim! Ted vim, ze to byl priznak konce tehotenstvi! Budu drzet pesti, at ti to dopadne dobre!!! Neboj se, nic to neni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.1.17 13:46

@Emamama tak jak ti to dopadlo? Ja uz dnes v praci… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.17 19:00

@Barun123 Ahoj, tak už to mám taky zasebou! Zatím krvácím jako MS, ale jen když jdu na wc, tak snad to bude dobrý. Zítra mám taky klídek a ve čt asi taky do práce :pocitac: Ty už jsi dnes úplně ok? Dělají u Apolináře potom histologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.1.17 19:04

@Emamama jojo, delaji. Ja ted uz nemela ani nic na toaletaku. A mam takovou tu mini teniuckou vlozku na tanga a tam je skoro nic! Tak snad se to uz ani nespusti! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.17 19:53

@Barun123 Jé, tak to máš bezva! Taky doufám, že už zítra skoro žádná červená nebude, pomáhám tomu pitím vody s citronem :) Tak teď aby rychle uteklo 6ti nedělí a ms přišla jak má! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.1.17 19:57

@Emamama to jsem taky cetla, ale nepiju! Jj, uz aby to bylo! To cekani je nejhorsi! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty