Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím může mi někdo napsat jak to tam probíhá? Zda dělají po zákroku než mě pustí kontrolní UTZ, jaké léky dávají po tom, zda nějaké a kdy je další kontola a tam nebo u svého gynekologa?
Děkuji
Po kyretáži už UZ nedělali, léky na bolest, kdo potřeboval, propuštění týž den večer, kontrola u svého gynekologa.
@lucynka25 : už si moc nepamatuju, jsou to skoro 3 roky. Jen mě zaujalo, že to bylo přesně tak, řekli. U mě kyretáž z důvodu zamlklého těhotenství kolem 8. týdne, otěhotněla jsem za 2 měsíce a všechno bylo v pohodě. Kyretáže jsem se bála, nápor na nervy a všichni byli skvělí, od příjmu (dr Koleška + sestřička, která měla na cedulce titul. PhDr.), přes sál i oddělení.
@cell ja mela byt 10.tt a bohuzel to pred tydnem skoncilo pravdepodobne diky angine a streptokoku, ktere jsem prodelala od zacatku skoro do konce
tak jsi me trochu uklidnila. Sdnad to u me bude take v poradku a co nejdrive otehotnime zase. Děkuji
Byla jsem také u Apolináře. Kyretáž ve 13tt, bylo to na hraně. Zkušenost otřesná. Apolinář nikdy víc. Nelidský přístup a neschopnost doktorů. I když zákrok nakonec proběhl úspěšně a děti mám už dvě. Ten průběh byl šílený - dvě hodiny na sále- kde se mě neúspěšně snažili napíchnout - do rukou, nohou, krku. Špatně změřili miminko- takže se před samotným zákrokem na sále dohadovali jestli tedy ano udělat nebo ne. Nakonec jsem strávila týden v nemocnici, ultrazvuk po dělali - měla jsem zbytky krve v děloze atd…A do rukou jsem dostala zprávu, kde popisovali vše z potratu- kolik měřila jaká část, pohlaví dítěte, které jsem do té doby nevěděla, atd. Je to už 5 let, ale vyhýbám se obloukem.
Tak hlasim pro dalsi, ze je to tady super.Jsem moc spokojena, vsichni prijemny, na mich milion otazek vzdy odpoved s usmevem. Zakrok proveden ve 3,v 9 jdu domu. Veceri jsem dostala i vlozky kolik potrebuju.Nic neboli. Dokonce jdu domu s usmevem diky opiatum pred zakrokem. Rozhodne doporucuji.
@cell ahoj, prosim te, kdy se plati ten zakrok nebo jak to funguje - placeni? Dekuji.
@lucynka25 muzu se zeptat, jak probiha placeni zakroku? Dekuji
@Barun123 : neplatila jsem nic. Ale bavíme se o revizi z důvodu zamlklého potratu
@cell ja to mam uplne stejne - zamlkly tehu. Mela bych byt ve 12 tt, tehotenstvi odhadnuto na 6tt
… nevedela jsem, zda jit na revizi ci se rozhodnout pro samovolny potrat…ale zvitezilo prvni…uz abych to mela za sebou a mohli jsme se snazit o nove a zdrave mimi…
@Barun123 : s doporučením od Tvého gynekologa ráno nalačno na příjmovou ambulanci k Apolináři. Hodně štěstí!
@cell dekuji!
vyridit vse potrebne jsem tam byla ve stredu 4.1. a jsem objednana az na 9.1. Driv to neslo - nemeli misto…tak snad do te doby nevykrvacim…
@Barun123 Držím palce, já jdu do motola. Zamlklé těhotenství 8+4tt, měla jsem být v 9+6tt. Na vyšetření včera 5.1. a na zákrok jdu až 10.1. Bylo to tvé první těhotenství?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.