Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No měla si toho dost
Já mám spodek docela v pohodě, až na nějaký změny, ale prej nic hroznýho
Ale musim ještě na magnetickou rezonanci a tam se těhotenství nedoporučuje, čeká se dlouho, ale zase chci mít jistotu že jsem zdravá, než budu těhotná. Tak mě spíš jen štve, že musím čekat!!!
@Boudová jasně ber to tak že je lepší vyřešit všechno než budeš těhotná a mít jistotu že jsi zdravá. Aby jsi nijak neohrozila miminko, no a pak si můžeš v klidu těhotnět. Držím pěsti aťsi brzy zdravá a můžete se brzy snažit a hlavně ať ti to rychle uteče vím čekání na něco co si člověk moc přeje je někdy hrůza ![]()
Právě, když chceš štěně je to hned, ale pro miminka v útulku nemají. Taky držím palce, snad budež „pozitivní“ ![]()
@Boudová děkuju dám vědět teď si jen musím zkrátit těch 10dní
snad to výjde
@Alfinka Ahoj, já teda slyším prvně, že by byla na předpis. Já jí koupila v lékárně a ještě mi dávli na výběr, jestli slabší nebo silnější.
Ale k té kyselině, mám dotaz holky…kámoška mi tvrdí že jí doktorka řekla, že se má brát jen do 3 měsíce, a pak už ne.Je to pravda? Já myslela že se bere celé těhu, a doktorku máme stejnou. Já už zčínám totiž 4 měsíc, tak abych něqco nepokazila. Musím se jí zeptat, ale má ted dovču.
@Kulíšek2015 já jsem kys. listovou jedla až do konce těhotenství a mimčo je v pořádku, tak si myslím, že bys tím nic zkazit neměla.
Ahoj holky, nevím jestli už to tu někde je. Potřebovala by jsem vědět, jestli může kys. listová ovlivnit funkci HA. Beru ji zatím před začátkem. snažení, ale ještě nemohu otěhotnět, takže beru antikoncepci. Není to problém? Moc děkuji za pomoc… ![]()
Ahoj,
je to vlastně jen doplněk stravy a naopak se doporučuje baštit ještě před vysazením ![]()
Super, děkuju
já jen pro jistotu… u předchozího jsem to jedla právě až po vysazení ![]()