Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky, co jste rodily v Motole, můžete mi napsat nějaké informace o předporodních kurzech a přihlášení do porodnice? Na stránkách motolské nemocnice nejsou žádné. Děkuju, Blanka 22 tt
Ahoj Blanko,
předporodní kurs je taková rychlovka, stojí 600 Kč, je to na dvě hodiny, objedná se na tel. 222723968 - pí Kopřivová, agentura Pomad. Ještě mám mobily 602 229132 nebo 607 628783 ale nevím co funguje.
Myslím, že žádné přihlášení do porodnice není třeba, já jsem nestihla ani jednu poradnu a šla jsem tam rovnou rodit (5 týdnů před termínem). Shodou okolností jsme byli 2 dny předtím na tom kursu, takže jsme měli certifikát o kursu, pak chtěli oddací list a těh. průkazku a víc nic.
Kdyby Tě ještě něco zajímalo, napiš na " .{target:_new>vrabcovi@seznam.cz.
Ahoj Jiřina od Jíry Vrabčáka
}":[mailto:vrabcovi@seznam.cz]
Jiřinko,
mockrát děkuju za informace. Já čtu tvůj Deníček malého Vrabčáka a úplně jsem zapomněla, že jsi tam rodila. Hned je mi líp, když vím, odkud začít. Ještě jednou díky.
Blanka.
Přeji dobré odpoledne ![]()
ráda bych našla nějaké spřízněné duše, které se rozhodly rodit v Motole.
Můj termín je 19.7 2019.
Budu se těšit. ![]()
Ja jsem jedna takova duse…ale v motole tu dalsi dusicku vypustim na svet az v zari ![]()
Škoda, že ne v červenci, ale třeba si tady společně najdeme nakonec spolubydlící do porodnice ![]()
Já tam rodila před 10ti lety, tak jsem zvědavá, jaké to bude teď ![]()
Ahojky
My máme registraci do Motola a termín 12.8. ale a tím, jak je naše princezna stále starší to vypadá na přelom července/srpna ![]()
Az budete mit holky silu tak napiste jaky byl pobyt v motole, at vim do ceho aktualne jdu
ja mam porody uplne jinde zazity (apolinar a kladno) tak doufam ze ted volim nejlip. Kladno byl desnej prusvih.
Já se s dovolením taky přidám, termín mám na začátku října
V Motole budu rodit potřetí, naposledy před dvěma roky. Zkušenosti mám celkem pozitivní, porodní sály po rekonstrukci super, úžasná porodní asistentka, vše šlo rychle, malá se narodila dvě hodiny po příjezdu do porodnice
Na šestinedělí jsem asi měla štěstí, všechny sestry i doktoři v pohodě. Jen je potřeba si vzít dostatek porodnických vložek a hodí se i přebalovací podložky. Docela dost jsem krvácela a získat novou podložku bylo náročné. Pro mimča všeho dostatek, ale překvapilo mě, že už všem nedávají monitory dechu, jen na doporučení dětského doktora. Tak doufám, že stejné zkušenosti budu mít i tentokrát ![]()
Ahojte, take jsem tam rodila pred dvema lety a souhlas s @Dadda8. Me prekvapilo, ze na sestinedeli nesmi deti, takze jestli mate k miminkum starsi sourozence do 10 let, nepusti je tam. A je vtipny ze ty podlozky, o nichz pise Dada, tak na sestinedeli neexistuje ze byste dostaly novou, ale na oddeleni riz. tehotenstvi jich rozdavali mrak ![]()
Ahoj V Motole se registruje ve 12tt. Pak uz s tom muze byt problem pokud si to nestihla. Rodila jsem tam pred dvema lety. Je to takova fabrika no
na salech super, sestinedeli nic moc. Pokoje hnusny bez televize, nebo ja to tak aspon mela. A to jsem tam mela protekci. Muzes si zaplatit nadstadart, ale kdyz maji hodne plno, stava se, ze te daji na jine oddeleni a za mimcem musis dochazet.
Ahoj holky, super, že přispíváte s informacemi
Včera jsem byla na 1. poradně v Motole, bohužel je malá otočená podélně a nabízejí mi obrat zevními hmaty, máte někdo zkušenost? Jinak byli milý, čekala jsem asi jen půl hodinky.
Hezký den ![]()
@Rajčátko321 Mám stejnou zkušenost
Deset dní před porodem byla malá taky podélně, třikrát mi doktor zatlačil na břicho, bylo to trochu nepříjemné, ale žádná velká bolest a byla hlavičkou dolů
protože to byl už druhý porod, tak říkali, že má v děloze dost místa a může se ještě otočit zpět, ale zůstala a rodila jsem přirozeně ![]()