Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky moc vas prosim o pomoc, delam se tu s bramborovym salatem, a snad poprve v zivote je kysely, nevim zda je to okurkama ale cim to prosim zachranim? ![]()
Víc brambor a nekysele zeleniny, majonezy nebo co davas.
proste naředit.
Pokud jsi ho dělala dneska, tak klid, on se ještě rozleží. Kdyžtak zkus přidat pár dalších brambor. Určitě bude dobrý, salát má širokou škálu chutí ![]()
Minulý rok jsem měla stejný problém, přidejte brambory, to zabere a bude výborný, uvídíte.
Jestli tam je cibule, tak nijak, příště buď nedávat cibuli, nebo ji před tím povařit.
Jak je psané přidat brambory a zeleninu. Hrášek je nasládlý. Tak ten taky. Ale i vajíčko trošku zachrání situaci.
Mi se včera podařilo trošku víc osolit bramborovou pomazánku na chlebíčky. Situaci zachránilo vařené vajíčko.
Udělat ještě trochu salátu bez čehokoliv kyselého a smíchat to?
Asi bych to naředila menším množstvím salátů bez okurky a mojonezi. ![]()
U kámošky jsem viděla fígl s cukrem a fakt funguje. Okurky jsou lepší sladkokyselé, ale někdy v těch koupených sladkost chybí. A salát je pak kyselý. Takže normálně nasypat do salátu lžičku moučkového cukru přes sítko a pořádně rozmíchat.
Dekuji moc za rady. Zkusila jsem cukr a zda se, ze to trochu stahlo, uvidim zitra az se prolezi. Cibule tam neni ani hrasek, protoze pritel by to nedal do pusy jinak
ale je to tedy okurkama, ty jsou kysely jak pr… ![]()
Privarila bych par brambor a přimíchala
to mas nejjednodušší.