Kyselý výtok

Anonymní
23.1.13 12:30

kyselý výtok

Holky, chtěla jsem se váe zeptat, jsem ve 4 mesíci těhotenstvý a mám kyselý výtok.. nevíte co to je??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
23.1.13 12:31

8o si ho chutnala jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
23.1.13 12:32

Tak kysely by to melo byt, otazka jak moc. To by ti mel spis zjistit gyndar a ne my pres internet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 12:33

Možná jsem to napsala blbě, ale když se vzruším, chceme s přítelem spát, tak jsem prostě kysele mokr.. rozumíš mi?

• Citovat
  • Upravit
19494
23.1.13 12:34
@Gabrielaaa píše:
8o si ho chutnala jo?
:D asi je to cítit…určitě kalhotky neolizovala :D
V těhotenství je vytok normální, pokud té nesvedi, není třeba zelenej a hodně nezapacha, tak by to mělo být v pohodě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.1.13 12:34

Už ten název dráždí můj žaludek :lol: :lol: :lol: Pokud nic nepálí, nesvědí a nesmrdí na sto honů :mrgreen: tak myslím, že to je ok. A doporučuji se poradit s mudrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
23.1.13 12:37
Nerozumim.. Mokra je spravne, ne? A to kysele rika kdo?
@Anonymní píše:
Možná jsem to napsala blbě, ale když se vzruším, chceme s přítelem spát, tak jsem prostě kysele mokr.. rozumíš mi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.1.13 12:38

Holky já vím ale jediné co mě v tu chvíly napadlo bylo tohle, a někdy není od věci napsat hned co vás napadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 12:38

Přítel

• Citovat
  • Upravit
12691
23.1.13 12:40

@pikola asi přítel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
23.1.13 12:42

Ahaa, no tak si zajdi na gyndu, ale myslim, ze ta chut se proste meni, jako u chlapa, ne? Taky pry chutnam jinak, jak to nevim, se neptam :-)
To se stydis to tady anonymne napsat na plnou hubu nebo co? Clovek aby to doloval..

Příspěvek upraven 23.01.13 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 12:43

Příjde mi celkem normální, že zakladatelka zná chuť svého sekretu. Při různých milostných praktikách se tomu nedá úplně vyhnout neochutnat ;). Takže sama vím, že někdy ho mám kyselejší než jindy, ale to kyselé ph tam prostě být má, takže jestli není jiný problém, tak v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
13046
23.1.13 12:47
No a pak že nikdo neichutnal… :D
@Anonymní píše:
Přítel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.13 12:48
@Anonymní píše:
Holky, chtěla jsem se váe zeptat, jsem ve 4 mesíci těhotenstvý a mám kyselý výtok.. nevíte co to je??

Je mi tě líto, že to tady tak holky pobavilo :hug:, ale jistě to chápeš.

Ale k otázce - bude hůř, je to ten těhu výtok (změnou hromonů)- poku tě pipka nepálí, nesvědí, nebo nezapáchá, tak je to ok. Kolem 6mt jsem jej měla tolik, že jej slipka neudržela. Buď si přítel zvykne, nebo to přestane dělat, což chápu, byla by škoda :hug:

• Citovat
  • Upravit
20662
23.1.13 12:54
@Anonymní píše:
Je mi tě líto, že to tady tak holky pobavilo :hug:, ale jistě to chápeš.Ale k otázce - bude hůř, je to ten těhu výtok (změnou hromonů)- poku tě pipka nepálí, nesvědí, nebo nezapáchá, tak je to ok. Kolem 6mt jsem jej měla tolik, že jej slipka neudržela. Buď si přítel zvykne, nebo to přestane dělat, což chápu, byla by škoda :hug:

Nikoho to tady nepobavilo :nevim: Aspon jsem si nevšimla ničeho, kvůli čemu by měla zakld. jít brečet do kouta :nevim: nebo mít pocit, že se na její účet někdo baví 8o Všechny se tu shodly, že pokud nepálí, nesvědí a nesmrdí, tak to nic není :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí