Proč nesexovat 14 dní po revizi?

Anonymní
20.1.13 18:34

proc nesexovat 14 dni po revizi?

Ahoj holky, dokazete mi nekdo vysvestlit, proc se nesmi po revizi 6 tydnu soulozit? byla jsem na kontrole, vse je v poradku, deloha stazena, cipek taky, ale pry je dobre dodorzet sestinedeli, ale duvod jsem z ni nedostala, poradite? nemam v planu ted otehotnet, pockam po prvni ms, ale proc nemuze byt ani prerusovany, ci chraneny sex? samozrejme s poradnou sprchou pred tim, to snad nehrozi ani infekce ne, nebo se pletu? diky za vysvetleni Marketa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
20.1.13 18:37

Myslím, že kvůli možnému zanesení infekce

• Citovat
  • Upravit
3200
20.1.13 18:39

Mně řekli 14 dní, tak jak máš v nadpisu. Zbytek už píšeš o šestinedělí a to si myslím, se radilo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
20.1.13 18:41

Souhlasím, že kvůli infekci a zahojení dělohy..doporučuje se to stejně jako po porodu, dodržet šestinedělí..někdo ho dodrží, někdo ne..pak si ale musí nést následky sám. ;) já osobně bych vyčkala alespon 4 týdny. ;)

Příspěvek upraven 20.01.13 v 18:42

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.13 18:42

Ja to napsala zmatene, me prave rekla 6 tydnu, ale jsem naprosto v poradku :nevim: a kde bychom tu infekci vzali? asi na to kaslu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13503
20.1.13 18:42
@monuline píše:
Souhlasím, že kvůli infekci a zahojení dělohy..doporučuje se to stejně jako po porodu, dodržet šestinedělí..někdo ho dodrží, někdo ne..pak si ale musí nést následky sám. ;)

Presne tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 18:46

A proc nekdo rekne 14dni, druhy 6 tydnu??po porodu to chapu, jizva, vsechno roztazeny, dlouho se krvaci, ale ja ani nekrvacela, proste nic, tak me to zarazi, ze nekdo muze hned a me rekne 6 tydnu a duvod nerekne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.13 18:46

Je to doporucena doba, po kterou se dava telo po revizy, pripadne po porodu dokupy. Ale uprimne, ja po porodu na konec sestinedeli taky necekala. Pokud se citis dobre a nic te neboli…

• Citovat
  • Upravit
2184
20.1.13 18:48

Ja nedržala nijakych blbych premetu a souložila par dnu po narozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
20.1.13 18:54

My meli prvni sex po 14 dnech, ale chraneny - kvuli mozne infekci. Prijde mi, ze sestinedeli jako takove uz je zastarale - aspon co se sexu tyce. V pripade otehotneni to chapu. Co tak vim, tak vetsina holek mela sex uz po 14ti dnech, nektere uz po tydnu a nektere po tydnu a vubec se nechranily… Takzep okud se citis dobre, s kondomem bych na to klidne skocila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 18:56

Jsem taky po revizi cca 11 dní a sex mi chybí, už skoro 2 měsíce jsem ho neměla(v těhu jsem raději nesouložila a stejně to nepomohlo). Přijde mi to zvláštní, mě psychické rozpoložení je jak na houpačce, ale sexovala bych od rána do večera a přitom nemůžu :,(

• Citovat
  • Upravit
monuline
20.1.13 18:58
@Anonymní píše:
A proc nekdo rekne 14dni, druhy 6 tydnu??po porodu to chapu, jizva, vsechno roztazeny, dlouho se krvaci, ale ja ani nekrvacela, proste nic, tak me to zarazi, ze nekdo muze hned a me rekne 6 tydnu a duvod nerekne :nevim:
často záleží kdo to řekne, řekla bych, že mladý doktor řekne kratší dobu, doktor stará škola, řekne dobu delší. Viz. třeba mně primář v nemocnici po revizi řekl další snažení, že doporučuje po 3 měsících, můj gynekolog, milý pán v důchodu mi řekl po půl roce.. :nevim: ale zase oba se shodli na 6tinedělí :nevim: myslím, že to se obecně doporučuje a jak jsem už psala, je pak na zvážení každé znás..může se zdát, že jsi v pořádku a nemusí tomu tak být. :nevim: je to proste bud a nebo.. :nevim: nechápu, proč se tedy ptáš, když jsi vlastně rozhodnutá 6ti nedělí nedodržet :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
5305
20.1.13 18:58

Mě dr. dovolila po kontrole po 14 dnech ale s kondomem, bez kondomu až po první MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
20.1.13 19:05

Jsem též po 2 revizích, druhá před měsícem. Dr. mi řekl, že po šestinedělí můžeme zkusit znovu otěhotnět ale sex můžete jak přestanete krvácet a špinit. To je prý známka, že je tělo čisté a nehrozí infekce. Tak tento názor od mého doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 19:08
@monuline píše: často záleží kdo to řekne, řekla bych, že mladý doktor řekne kratší dobu, doktor stará škola, řekne dobu delší. Viz. třeba mně primář v nemocnici po revizi řekl další snažení, že doporučuje po 3 měsících, můj gynekolog, milý pán v důchodu mi řekl po půl roce.. :nevim: ale zase oba se shodli na 6tinedělí :nevim: myslím, že to se obecně doporučuje a jak jsem už psala, je pak na zvážení každé znás..může se zdát, že jsi v pořádku a nemusí tomu tak být. :nevim: je to proste bud a nebo.. :nevim: nechápu, proč se tedy ptáš, když jsi vlastně rozhodnutá 6ti nedělí nedodržet :nevim:

asi proto, ze me zajima ten duvod :)..a pripadne nasledky..moje dr je nemluvka, na co se nezeptam, to nerekne a ja se zeptat zapomela, vzdycky mam pripraveny otazky, pak me spari a na nic si nevzpomenu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa