Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to mám taky a myslím že holek tu bude víc, měla jsem to i před porodem
@dituleska Tak to si mě trošku uklidnila, protože před porodem jsem to neměla…
@Anonymní píše:
já mám to samé.. den před a první den ms… bezpečně poznám, že ms dorazí
řekla bych, že je to normální, mám to též od porodu, ale zase nemám bolesti, kterýma jsem trpěla před porodem..
Já to mám od puberty:-)) mrchu poznám tak že v den kdy má přijít mám brutus běhavku a druhý den menší ale je to prostě průjem:-)
@Anonymní píše:
já toho před porodem neměla:-)) před porodem jsem neměla jako PMS migrény, nálady, mám i jinou menzes, jiný cyklus atd:_)
Já právě měla vždycky migrény, které teď nemám, ale pro změnu lítám… A břicho mě bolí pořád stejně.
Mám to taky tak odjakživa, začíná to den před ms. podle toho poznám že to přijde. Pěkně mě to štve.
Nějaký gastro vyšetření jsi podstoupila?
Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:36
Tak třeba já jsem to v období kolem 20 let měla taky při každé MS a i přesto, že jsem to gynekologovi říkala, tak s tím dlouhodobě nic nedělal. Nakonec z toho vylezla těžká endometrióza a srůsty mezi střevem a ostatními orgány
Kdyby se to tolik let nezanedbalo, tak to nemuselo zajít tak daleko
Tím jsem jen chtěla říct, že ne vždycky je to normální ![]()
Já to měla taky, už i před porodem, vždy první 1-3 dny a pak už dobrý
Mám to stejné, před porodem jako po porodu. Tohle se nezměnilo. Ale PMS mi teda po porodu zbrutálněl pořádně a bolesti mám taky větší, před porodem mě bolelo břicho a záda jen první den, teď mám dva dny křeče jako blázen.
Vždycky si ten první den říkám, že se na to vyprdnu, nechám si napsat HA a budu to žrát nonstop, abych se tomuhle vyhnula. Jenže pak se mi uleví a navíc jsem kuřačka, takže si to nejspíš odtrpím až do přechodu. ![]()
Taky se hlásím do klubu
Běhám první dva dny. K tomu bolesti podbřišku, občas hlava..bezva nálad…porod na tom nic nezměnil, mám to tak od puberty
Taky poznam kdy ms dorazi. Prvni co udelam je ze jdu a vezmu si cokoladu, kterou jinak nejim
pak mne zacne bolet hlava a pak bezim na wc to trva tak 3 dny ![]()
Ahoj, možná to bude trošku hloupý dotaz, ale od porodu mám s každou menstruací první dva dny trošku běhavku. Po porodu mě to taky trápilo asi první dva týdny (né vyloženě voda, ale lítala jsem) a to mi doktorka řekla, že je to normální, každé tělo se prý musí vyčistit po svém. Samo mi to zmizelo a teď se mi to vrací s každou MS. Nevím, jestli to mám brát jako normální nebo je něco špatně?? Není to teda vyloženě průjem jako voda, ale bez ohledu na jídlo prostě lítám… Jinak už jsem 9 měsíců od porodu, takže s tím to asi souviset nebude…