Menstruace a průjem první dva dny

Anonymní
18.1.13 10:57

Menstruace a průjem první dva dny

Ahoj, možná to bude trošku hloupý dotaz, ale od porodu mám s každou menstruací první dva dny trošku běhavku. Po porodu mě to taky trápilo asi první dva týdny (né vyloženě voda, ale lítala jsem) a to mi doktorka řekla, že je to normální, každé tělo se prý musí vyčistit po svém. Samo mi to zmizelo a teď se mi to vrací s každou MS. Nevím, jestli to mám brát jako normální nebo je něco špatně?? Není to teda vyloženě průjem jako voda, ale bez ohledu na jídlo prostě lítám… Jinak už jsem 9 měsíců od porodu, takže s tím to asi souviset nebude…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
18.1.13 11:01

Já to mám taky a myslím že holek tu bude víc, měla jsem to i před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.13 11:02

@dituleska Tak to si mě trošku uklidnila, protože před porodem jsem to neměla…

• Citovat
  • Upravit
72725
18.1.13 11:03
@Anonymní píše:

já mám to samé.. den před a první den ms… bezpečně poznám, že ms dorazí :mrgreen: řekla bych, že je to normální, mám to též od porodu, ale zase nemám bolesti, kterýma jsem trpěla před porodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.1.13 11:04

Já to mám od puberty:-)) mrchu poznám tak že v den kdy má přijít mám brutus běhavku a druhý den menší ale je to prostě průjem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.1.13 11:05
@Anonymní píše:

já toho před porodem neměla:-)) před porodem jsem neměla jako PMS migrény, nálady, mám i jinou menzes, jiný cyklus atd:_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.13 11:07

Já právě měla vždycky migrény, které teď nemám, ale pro změnu lítám… A břicho mě bolí pořád stejně.

• Citovat
  • Upravit
722
18.1.13 11:08

Mám to taky tak odjakživa, začíná to den před ms. podle toho poznám že to přijde. Pěkně mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.1.13 11:08

Nějaký gastro vyšetření jsi podstoupila?

Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
18.1.13 11:17

Tak třeba já jsem to v období kolem 20 let měla taky při každé MS a i přesto, že jsem to gynekologovi říkala, tak s tím dlouhodobě nic nedělal. Nakonec z toho vylezla těžká endometrióza a srůsty mezi střevem a ostatními orgány :zed: Kdyby se to tolik let nezanedbalo, tak to nemuselo zajít tak daleko :,( Tím jsem jen chtěla říct, že ne vždycky je to normální :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.1.13 11:33

Já to měla taky, už i před porodem, vždy první 1-3 dny a pak už dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.1.13 12:07

Mám to stejné, před porodem jako po porodu. Tohle se nezměnilo. Ale PMS mi teda po porodu zbrutálněl pořádně a bolesti mám taky větší, před porodem mě bolelo břicho a záda jen první den, teď mám dva dny křeče jako blázen.
Vždycky si ten první den říkám, že se na to vyprdnu, nechám si napsat HA a budu to žrát nonstop, abych se tomuhle vyhnula. Jenže pak se mi uleví a navíc jsem kuřačka, takže si to nejspíš odtrpím až do přechodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.1.13 12:09

Taky se hlásím do klubu :? Běhám první dva dny. K tomu bolesti podbřišku, občas hlava..bezva nálad…porod na tom nic nezměnil, mám to tak od puberty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
18.1.13 13:22

Taky poznam kdy ms dorazi. Prvni co udelam je ze jdu a vezmu si cokoladu, kterou jinak nejim :mrgreen: pak mne zacne bolet hlava a pak bezim na wc to trva tak 3 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
18.1.13 13:29

To mám také a ještě jsem nerodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie