Špinění dva a půl měsíce

5
22.1.13 17:35

špinění dva a půl měsíce

Ahojky!

jsem přes 10 týdnů po porodu a stále špiním(nebyla žádná pauza), poslední dobou čím dál víc. Začala jsem před 11dny brát HA Clormetin (nekojím od 6.týdne), ale ne se začátkem ms, tu jsem ještě neměla. Poslední dva, tři dny mě takhle navečer začíná bolet v podbřišku, zdá se mi to čím dál silnější, ale přirovnala bych to bolesti jako při ms. Nevím, jestli je to jen tou HA a spraví se to až přijde v pauze krvácení, nebo bych se měla bát nějakých zbytků v děloze? Nikde mi nikdo nedělal utz, po šestinedělí mě dok. kontroloval jen zrcadly a pohmatem. Jen si říkám, že kdybych tam měla takhle zbytky, to už by se mi to nejspíš zanítilo a měla jsem třeba teplotu…nevím jestli to hrotit a jít k dok nebo počkat ještě těch 10 dní do ms…díky za rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
22.1.13 17:39

Počkala bych, a po dobrání prvního platíčka, pokud by špinění neustalo, bych mazala ke gyndr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.1.13 18:05

Pokud se to neusadí bez k dr. - já mám 8mesicni děvčátko a šestinedělí mi stále neskončilo :zed: následek HA nasazené po šestinedělí, já vyčkávala aa řešit se to začalo teprve když bylo male 7mesicu. Oni ti doktoři když je to spojeno s HA většinou nějaký čas vyčkávají, takže bych šla co nejdřív, pokud to do tydne nepřejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.13 19:16

To je teda děs - 8 měsíců :( to tě lituju…

já se jen bojím, aby tam něco nezbylo, když to nikdo pořádně nezkontroloval, tak by mě práve zajímaly ty příznaky, kdyby jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí