Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kotyk píše:
Uřezaný rozmnožovací orgány rostlin jako dekoraci moc nemusím, takže by nejspíš byl škodolibě mrtvej smíchy. Když už, tak beru ty, které se dají sežrat. Například kytici artyčoků, nerozkvetlý květák a tak…
to je hustý. Nemůžeš se na ně dívat, ale klidně je sežereš ![]()
@kontramatka Se na ně klidně ráda podívám, když jsou připojené k rostlině. Stejně jako na pasoucí se kravičku. Ale prostě nemusím mít kus chcípající kytky nebo svíčkovou vystavené doma stole pro potěchu oka
a pak je plynule přesunout do koše.
Stalo se mi to. A ještě to blbec poslal jako „anonymní obdivovatel“ a já si to vyzvedávala na vrátnici
![]()
Naštěstí znám svoje kamarády a hned mi došlo, kterej to byl.
Byla to ovocná kytice a byla to omluva, že mi nemohl na svatbu.
No já bych se hodně divila, u nás v práci je to samej starej párda
Ale když to vemu obecně kytka od kamaráda - záleží od jakého a jestli takovéhle pugety dává i jiným kamarádkám. No a manžel by asi celkem pěnil a pátral co kdo jak proč
![]()
@Katydr Poděkoval bych a kytici si nechal v práci. A partnerovi to doma řekl.
Nejspíš ti jen chtěl udělat radost.
@Katydr píše:
Jak byste vy vnímaly a jak váš partner, kdyby vám do práce k narozeninám nechal kamarád poslat velkou kytici růží (ne rudých). Je to přes čáru, nebo ok dárek?
U nás by se messenger naštěstí asi nedostal přes bránu. Přijde mi to přes čáru, na taková gesta by měl být jen manžel nebo partner. Od jiných chlapů nejsem zvyklá pugéty dostávat a bxla bych na rozpacích. A kamarád a partner se znají a vídáte všichni dohromady? Nebo spolu kafíčkujete?
Pokud by to byla kytka přiměřené velikosti, asi by to manžel přežil (i když by to ranilo jeho ješitnost), ale pokud by to byl pugét o 100kusech, tak by se asi podivil ![]()