Mohu být lesbička ?

1
14.6.18 17:57

Mohu být lesbička ?

Já ani nevím jak začít v celkem jsem váhala kam to napsat, s kamarádkami jsem tohle řešit nechtěla, dizkuse si tu ale čtu ačkoliv dítě nemám vcelku pravidelně tak to tu alespoň na něco využiju, celé to začlo cca ve 14 letech, vždycky jsem to dávala za vinu pubertě, a celkově věku, nebo minimum zkusenosti s klukama, ale človek prostě časem znejisti a pokládá otázku jestli není něco špatně, v mých 17 letech jsem měla do teď jen 1 vztah, nic zvlastního to nebylo, každopádně kdykoliv jsem byla zamilovaná do nějaké osoby, vzdycky to byl kluk, život si také dokážu představit jen s ním, ale co se fyzické přitažlivosti týka nedokážu kluka odcenit, nebo to tak aspoň cítím nevím jestli některá z vás pochopí jak to myslím, já sice nejsem nijak zvlášť sexuálně založený človek, ale nějakou sexuální touhu k tomu danému klukovi necítím, city ano, když ale přijde nějaky moment, situace… já nevím ani jak to vyslovit, „člověk když je vzrušený“ ať už z nějake myslenky, nebo při pohledu na nějaké video, fotku nebo tak něco co v člověku vyvolává takový pocit,.. u dívky se čeká ze si při takové věci představí spíše na kluka, u mně to jsou ale z 60-70% myšlenky s lesbickym podtextem, nebo lesbicke video, ať uz při uspokojování, či proste v normalní situaci kdy se nad něčím zamyslím, obyčejná myšlenka polibku, objetí. je to jen takový chvilkový pocit, ktery je mi v ten moment příjemnější s holkou, přitom v realu bych si nic takového nedokázala představit, ani po tom netoužím, navíc kluci se mi líbí, a život si bez nich neumím představit, jen mě tedy nezajímá nazor nějakého nezaujatého člověka, máte pocit že by to mohlo mít co dočinění s orientací? popřípadě je tu nějaká žena která se s něčím podobným setkala osobně? klidně do soukromích zpráv, odepíšu každému pokud to bude v rámci slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
14.6.18 18:09

Vždyť je to jedno. Jsi mladá, ještě se hledáš. Žádný sexuální myšlenky nejsou špatný. Já mám zase myšlenky na BDSM, ale v reálu bych to nikdy nechtěla. Zkus si třeba dát s nějakou holkou pusu, až bude příležitost a pokud bude stejně naladěná. Můžeš být i bisexuální. Jen si proboha vštěp do hlavy, že ať se to vyvine jakkoli, není to špatně. Jsi normální holka ať tak čí onak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
14.6.18 18:51

A měla jsi už sex s holkou? Mě se dřív líbily i holky i kluci, ale nakonec mě sex s holkou moc neoslovil. Něco tomu chybělo.
Moc bych to neřešila, však ono se to časem vyvrbí a jak píše @Čičorečka že ať se to vyvine jakkoli, není to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.6.18 19:05

Řekla bych, že je to normální. Jsi ještě mladá, nezkušená. Mě se líbí i ženy i muži, ale neumím si představit žít se ženou. Umím ocenit, když je žena hezká, má přitažlivou postavu nebo třeba hezký zadek, to se za ní klidně otočím jako chlap. :mrgreen: I když se mám dívat na nějaké videa, raději vyhledávám s lesbickou tématikou, ale lesbička nejsem, jenom se mi líbí, že je tam více scén zaměřených na uspokojení ženy. ;) Jinak mám přítele a budeme se brát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
14.6.18 21:02

Možná lesbické fantazie, možná jsi bi a možná jsou pro tebe takové fantazie jen fajn tím, že do ženského prožívání se snáz dostaneš. Fantazie zas tolik o sexuální identitě a skutečném chování nevypovídají.

Hlavně je to jedno. Spi s tím, kdo tě přitahuje, buď s tím, do koho se zamiluješ… Není na tom co vymyslet, časem se to vytříbí.
(Nicméně když po ženských vůbec netoužíš, tipla bych, že jsi oprachobyčejně na mužský;))

• Citovat
  • Upravit
249
14.6.18 21:17

Z tvého popisu si myslím, že podvědomě využíváš ke vzrušení „zakázané ovoce“, resp. něco, co v reálném životě pro tebe nepředstavuje výzvu. Nejsem Freud, nicméně z toho, jak to popisuješ, soudím, že jsi heterosexuální s minimem zkušeností s muži a pravděpodobně máš k ženám kladný vztah (vyloženě kvalitní vztah s matkou, sestrou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
16.6.18 02:50

@remy012

Co ti brani to otestovat? Zkus to s zenskou a uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.23 18:29

sebeuspokojení

Hezky den, za chvilku mi bude šestnáct let. Jsem dívka, která je z největší pravděpodobností přitahována ženami. Aspoň to tedy předpokládám. - Ke klukům nemám žádný vztah a nikdy jsem neměla, jsou mi zcela lhostejní. Spíše se jich stranim.Zato mě ale dosti fascinují ženy. Hlavně ty starší..Ke klukům jsem nic takového, jako k ženám necítila. Při mastrubaci si představuji ženy. Což je pro mě silně pohlavně vzrušující. Blbé ovšem je, že se nedokážu uspokojit, bez ohledu na to, jakou techniku použiji… Nic mi nepomáhá.. Co mám dělat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí